Sastamalan seudun museon tilat pohdinnassa

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että se nimeäisi Sastamalan seudun museon tilojen kehittämistyöhön ohjausryhmän ja ohjausryhmälle asiat valmistelevan valmisteluryhmän.

Sastamalan seudun museon ja sen toimitilojen kehittäminen on ollut esillä kaupungin, Suomen kirjainstituutin säätiön ja Tyrvään seudun Kotiseutuyhdistyksen piirissä.

Nykyisin Sastamalan seudun museolla on näyttely-, kokoelma- ja toimistotilat entisessä navetassa Jaatsinkadulla. Tontin rakennuksineen ja irtaimistoineen luovutti Vammalan kaupungille Tyrvään seudun Museo- ja Kotiseutuyhdistys vuonna 1974. Museolla on myös kokoelma- ja varastotiloja Stormin vanhalla koululla sekä erillinen isojen esineiden varasto.

Sastamalan seudun museo siirtyi vuonna 2012 Suomen kirjainstituutin säätiön hallintaan kaupungin ja säätiön välille laadittujen yhteistyösopimusten mukaisesti.

Poimintoja

  • Nimetön

    Sopisiko tilat vaikka keilahalliksi, sellaista kun ei täällä viä ole???

  • Nimetön

    Onko nyt varmaa, ettei ohjausryhmän valmisteluryhmä tarvitse suunnitteluryhmää suunnittelemaan valmistelua ja koordinointiryhmää kokoamaan ohjauksen suunnittelun valmistelua, sekä tietysti johtoryhmää projektin omistajan alaisuuteen edistämään poliittisen ohjauksen toteutumista?

  • päätöksen teko maksaa

    Tuon pystyisi hoitamaan kyllä yksinkin riittävän pätevä henkilö..

    Mitähän asianomainen virkamies tekee työkseen?

  • Nimetön

    Hienoa, että museon kohtaloa nyt mietitään. Se onkin ollut aika hunningolla viime vuosina. Ansaitsemme upean ja hienon kotiseutumuseon. Toivottavasti löytyy kaikkia miellyttävä paikka museollemme. Kivinavetta on kyllä antanut aivan upeat puitteet museolle, mutta ehkä se ei sitten täytä nykypäivän kaikkia vaatimuksia.

Kommentointi ei ole käytössä.