Paikallisista Arto Satonen eniten äänessä suuressa salissa

Satonen, Arto kok
Arto Satonen.

Ilta-Sanomat selvitti kansanedustajien pitämien puheenvuorojen määrän.

Paikallisista kansanedustajista eniten äänessä on ollut kokoomuksen edustakuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen. Hän on käyttänyt 33 puheenvuoroa.

Martti Mölsällä (ps.) puheenvuoroja on pidettynä seitsemän, Ilmari Nurmisella (sd.) kuusi ja Pertti Hakasella (kesk.) kaksi.

Eniten kaikista kansanedustajista puheenvuoroja on pitänyt Eero Heinäluoma (sd.), jolla niitä on koossa 150. Kuusi kansanedustajaa ei ole käyttänyt yhtään puheenvuoroa.

Poimintoja

  • Nimetön

    Tässä nähdään ettei ole turhaan miestä asialle laitettu,Jatka Arto samaan tyyliin.

  • Nimetön

    Satonen puhuu aina samaa asiaa ” köyhät kyykkyyn ja työaikaa pidemmäksi”

    • Nimetön

      16:48:lle: ei se Arto köyhiä kyykytä. Mutta köyhistäkin saattaa tulla rahamiehiä, jos tuo työajanpidennys saadaan läpi. Paras ehdotus pitkään aikaan. Senkin kyllä vasurit yrittää ampua alas. He ovat joukkoa, joiden pitäisi saada kova palkka laiskottelemalla. Siinä vasta ’isänmaan ystäviä’.

    • Nimetön

      Uskon, että Suomessa ollaan ihan valmiita tekemään pidempääkin työpäivää, mutta sen pitäisi olla vapaaehtoista. Tarkoitan sitä, että kuka haluaa tehdä töitä saa siitä myös kunnon palkan. Kuka haluaa makoilla kotona saa sitten vähemmän.

  • Köyhä Mouhijärveltä

    Osanottoni kansanedustajatovereille,ovat pakotetut kuuntelemaan säälittävää ulosantia tolta ressukalta.

  • Nimetön

    ”Tässä nähdään ettei ole turhaan miestä asialle laitettu,Jatka Arto samaan tyyliin”

    Juuri näin.
    On vähän toista kun näillä kahdella muulla Sastamalan takarivin taavilla.

  • Nimetön

    Olisihan se kummallista, jollei eduskuntaryhmän puheenjohtaja olisi usein äänessä, oli asiaa tai ei. Osanottoni edustajatovereille.

    • Nimetön

      Mitä kadehdittavaa AS:ssa on? Minulla on vaimo, lapsia riittävästi, koti ja ystäviä. Töitäkin tarpeeksi, ainakin kunnes kapitalisti tuottavuusloikkaa ne Kiinaan. Pidä sinä köyhät kyykkyyn-Artosi vaan!

    • Nimetön

      kuka nyt viitsisi kadehtia, voi hyvä ihme? yritetään tehdä vaan töitä , kun niitä vielä on. Ei Arto Satonenkaan niitä eteen kanna kenelläkään.

  • Nimetön

    Samapa tuo mitä Arto mölisee. Perhe-elämästä, arkielämän menoineen miehellä ei ole mitään käsitystä.

  • Nimetön

    Ay -diktaattorit yrittävät panna lakkoilemalla yhteiskuntaa polvilleen. Mitä kurjempaa sitä paremmin sosialismi pärjää.

  • Muija

    Eiköhän niitä puheenvuoroja jaella myös vähän nokkimisjärjestyksen mukaan. Olisi kummallista, jos eduskuntaryhmän puheenjohtaja ei olisi noista neljästä eniten äänessä. Luin jostain, että Ilmari olisi ollut oikeen kahveella puhemies Lohelan kanssa, jotta pääsis ääneen. Että niin demokraattista meininkiä.

  • äänestäjä

    Älkää nyt aina mollatko ihmisiä, on hyvä että puhutaan asioista, muuten ei tule mitään!
    Politiikka on aina ollut hyvin tunteita herättävää ja poikii usein kiivaita keskusteluita. Mutta siten saadaan asioihin näkökulmaa, eikä aina pidä ”tölvästä” (arvostella) mitä sylki suuhun tuo! Hakanen ja Nurminen ovat olleet vasta tovin edustajina, ei siis voi odottaa he olisivat aina äänessä! Heillä on vielä hyvää aikaa ennen seuraavia vaaleja.
    Ja kyllä kai kahvilla voi käydä ilman mitään taka-ajakuksia!

  • Nimetön

    Satonenhan on kokoomusministerien ja hallituksen virallisesti nimetty asiantuntija työmarkkina-asioissa. Kyllä Arton asiantuntemus ja mahtava työelämän kokemus paikkakunnan kokoomuksessa ihan oikein ymmärretään hyödyntää. Nyt vielä Uuden-Seelannin opintomatkan tulokset puolueen käyttöön ja hyvää tulee.

    • Sama

      Vai että ihan työmarkkina-asioissa? Kyllä ei Satonenkaan yksin tms. pelasta Suomi-nimisen valtion taloutta! Millainen työelämän kokemus, kysyn asiallisesti!

  • :-)

    pakko alkaa kosiskella ääniä jos meinaa viä päästä läpi eiks se ollu jo tällä kertaa kiikun kaakun mutta toivotaan että enään ei mene läpi

  • Nimetön

    Arto menee läpi ensi kerrallakin,näistä muista paikkakunnan uusista edustajista en sanoisi samaa.Ilmarin uimahallivetoinen kampanja ei taida toimia montaa kertaa.

  • Sama

    Eipä kai tuo Satonen nyt ole sen ihmeellisempi kansanedustaja kuin muutkaan. Mitä konkreettista hyvää Satonen on tänne Sastamalan periferiaan tuonut? Siis vuosien myötä. Eikä kannata Ilmaria ”mollata”, hänestä kuullaan vielä. Hän on nuori ja oikein hyvä edustaja, opinnoissaan vielä oppii lisää. Tsemppiä hänelle.

  • Politiikan seuraaja

    Tyhmä uutinen! Tottakai Satonen joutuu puhumaan eniten kotikaupunkimme kansanetistajista, sillä hänhän on Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohta. Siinä postissa joutuu selittelemään esimerkiksi juuri vähävaraisia ja pienituloisia eläkeläisiä jatkuvasti rokotetaan ja laitetaan maksumiehiksi rikkaiden ja hyvin menestyvien yritystensijaan.

    • Nimetön

      Niin, mitähän tuokin kommentti nyt sitten tarkoitti?Tai tietysti se pitää lukea ns.nurinpäin. Kukahan siellä kansanedustuslaitoksessa puhuukaan pienituloisten puolesta? Ei nyt mennyt ihan putkeen , ei kokoomus puolueena kaiketi ole alunperinkään ollut pienituloisten puolue, vai miten senkin nyt sanoisi!

  • Toiminnan pappa

    Satonen on aivan tyhjän puhuja sanoja helisee mutta mitään mainittavaa ei saa aikaiseksi eli teoistaan mies tunnetaan eikä turhasta suunsoitosta joita kyllä hänen toveripiirissään on aivan vaivaksi saakka.
    Olisi Sastamalaan muutakin saatava kun Satosen maat myytyä hyvään hintaan !
    Edes yksi ”puoti vaunusuon teukunmäen tienoille ,koska pohjoispuolella on viellä toistaiseksi veronmaksajia eli palveluita kaupunkin päättäjät tasapuolisuuden nimessä !

  • Nimetön

    ei liene kovin kaukana aika, jolloin työpaikoilla pitäisi tehdä pelkästään taksvärkkiä ja niittää pyörtänöheiniä. Katsokaapa elokuva Täällä pohjan tähden alla. Töitä pitää kaikkien tehdä yötä päivää myös pyhänseutu. Edut ja palkka eivät kuitenkaan tule samalla tavoin kuin Antti Lahdelle!

  • Nimetön

    Milläs sitä työpäivää pidentää, kun lapsiakaan ei saisi enään pitää päivähoidossa? Koittakaa ny siä kokoomuksessa saada joku tolkku, kumpaa haluatte. Lapset päivähoidossa ja vanhemmat töissä. Onko liian vaikeeta ymmärtää? Myös työnhaku, on tänä päivänä ihan kokoaikaista hommaa. Eikä sitä lasta voi raapottaa mukana edes keikkahommissa. Mikä kokoomuksessa mättää, kun arkijärki on piilotettu jäkälätupsaan alle?

  • Nimetön

    Tällaisissa perheasioissa turvautuu kokoomus aina omiin asiantuntijoihinsa kuten oikein onkin. Tässä tapauksessa siis Satoseen.

  • Köyhä Mouhijärveltä

    Eihän vammalalaisetkaan niin yksinkertaisia ole että äänestävät säälittävää satopelleä.

    • Nimetön

      Kun olisivatkin järkeviä, eivätkä äänestäisi kyseistä kansanedustajaa. Miten hän on siellä vuosien saatossa ajanut sastamalalaisten asioita? Tai yleensäkään?

  • nimetön

    tämä puheenvuoron pitäminen ja niiden laskenta on poliittista teatteria.Pitää näyttää äänestäjilleen että huomasiks olin taas äänessä .Mutta kun jauhaa samaa asiaa työaika pidemmäksi ja palkat alas ja lomarahat pois niin kyllä äänestäjät sen huomaa .Ei Satonen enää pelkillä sastamalan äänillä läpi menisi kyllä niitä on haalittava kauempaa.

    • Nimetön

      Noin juuri tämäkin sastamalalainen edustaja ajattelee. Ei valtion talous hyppää nousuun lomarahojen tai tavallisten duunareiden palkan alennuksilla? Ei loman lyhentämisellä. Sitten , kun ajatellaan järkevästi ilman satosia tms. niin työajan pidennys ehkä saattaisi tuoda jotakin joustavuutta, toisaalta taas ei kyllä edes pitkällä tähtäimellä työpaikkoja lisää! Olen hoitoalalla, jota ei arvosteta..siellä jo tehdään hyvin usein noin 40 tuntia viikko, siis työaika on 38, 50 viikossa, mutta monesti menee ns. ylitöiksi? Siinäkin yksi miettimisen paikka?

Kommentointi ei ole käytössä.