Vastaanottokeskuksesta yleisötilaisuus Karkussa

Sastamalan kaupunki ja Pihlajalinna järjestävät Karkkuun tulevasta vastaanottokeskuksesta yleisötilaisuuden.

Pihlajalinna on avaamassa Karkuun vastaanottokeskuksen, johon on mahdollisuus majoitaa noin 130 turvapaikanhakijaa. Ensimmäiset on valmius ottaa vastaan joulukuun alussa.

Yleisötilaisuus pidetään Karkun koululla keskiviikkona 2. joulukuuta kello 18.

  • Ulla Uneksija

    Asuntojen hinnat romahtavat Karkussa, sasky+vaxve+pihlajalinna tahkoavat komeat vuokratulot, voimarinteellä olevat vanhukset jotuvat kärsimään, kouluikäiset lapset tuovat kouluun syyhyn+täit+suolistomadot niinkuin kihniössäkin ja tytöt joutuvat ahdistelluiksi.
    Tässä ensin alkuun.

    • Nimetön

      Ei se Karkun rauha mihinkään häviä on vain puhallettava ns. yhteen hiileen ! Järkevällä yhteistoiminnalla varmasti näiden pakolaisten kotouttaminen onnistuu.

  • napikas

    Odottakaapas kun kesä tulee ja vaatteet vaihdetaan pikkuhepeniin. Siinä isät saavat saatella tyttäriään.

  • Nimetön

    Nämä muslimit eivät kunnioita naista näin olen kuullut ts. naiselle saa tehdä mitä vaan. Siksi nuorten naisten on syytä olla varuillaan ja nyt hyvät isät ja veljet Teidän pitää nyt suojella tyttäriänne.

  • Nimetön

    Menkää kuuntelemaan faktatietoa ja keskustelemaan tuohon tilaisuuteen. Olen kuullut että -tyylinen kirjoittelu ja huhujen levittely on pelkästään tyhmää. Muuten, Suomessa tapahtuu tuhatkunta raiskausta vuodessa ja kantaväestön kollit mouruavat tyttöjen perässä työkseen. Oman väen kuriin saattaminen vähentäisi tosi tehokkaasti näitä rikoksia, jopa 50000% paremmin kuin pelkästään maahanmuuttajiin keskittymällä.

    • Nimetön

      Olen samaa mieltä siitä, että nämä omat kollit pitäisi saada kuriin. Suomessa pitäisi asua fiksuja ihmisiä, mutta kun he päättävät koulunsa niin loppuuko se kehitys ja siihen? Meitä pitäisi kouluttaa oikeaan tasa-arvoon, kun se vielä kaukana on.

    • Nimetön

      Itse asiassa oikea raiskausten määrä on 15000 vuodessa. Eipä ole ennen kiinnostanut punaniskapersuja. Tuosta voi tehdä johtopäätöksen, että raiskata saa ilman julkista kohua, jos on valkoinen suomalainen tai karkkulainen mies.

      • Nimetön

        Jokaiselle naiselle vaan vihjeeksi, että ilmoita välittömästi poliisille, jos joudut väkivaltaisen kohtelun uhriksi. On tärkeää, että toimit välittömästi, että mahdolliset jäljet ovat vielä tallella. Myös raiskaus avioliitossa on rikos.

  • Nimetön

    hs.fi 26.11.2015 18:35 Päivitetty: 27.11.2015 7:31
    ”Poliisin tietoon tulee tuhat raiskausta vuodessa – Miksi juuri Kempeleen tapaus ampaisi ykkösuutiseksi? Miksi juuri Kempeleen tapaus näistä kaikista ampaisi saman tien koko valtakunnan ykkösuutiseksi ja sai hallituksenkin pitämään kriisikokouksen?

    Maahanmuuttoviraston mukaan Suomeen on tullut tämän vuoden aikana noin 30 000 turvapaikanhakijaa, joista 65 prosenttia Irakista ja 14 prosenttia Afganistanista. Suurin osa tulleista on nuoria miehiä.

    Kun oikeuspoliittinen tutkimuslaitos selvitti, raiskaavatko ulkomaalaistaustaiset Suomessa enemmän kuin kantasuomalaiset, vastaus oli: kyllä raiskaavat – ainakin jos he tulevat Lähi-idästä tai Afrikasta.

    Lähi-idästä tulleilla luku oli 18 kertaa suurempi kuin kantaväestöllä, Afrikasta tulleilla 17 kertaa suurempi ja Keski- tai Etelä-Aasiasta tulleilla kuusi kertaa suurempi kuin kantaväestöllä.

    Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen yliopistotutkija Martti Lehti ei usko kansalaisten lukevan heidän tutkimuksiaan.”

  • Nimetön

    Ehkäpä tämä iso iso haloo tästä Kempeleen tapauksen johdosta johtuu siitä kun raiskaaja on alaikäinen ja raiskattu on alaikäinen.
    Suomalaiset kun yleensä alkavat raiskaamaan vasta täysi-ikäisinä eli 18 v…

    • Nimetön

      hs.fi 26.11.2015 18:35 Päivitetty: 27.11.2015 7:31
      Maahanmuuttoviraston mukaan Suomeen on tullut tämän vuoden aikana noin 30 000 turvapaikanhakijaa, joista 65 prosenttia Irakista ja 14 prosenttia Afganistanista. Suurin osa tulleista on nuoria miehiä.
      Kun oikeuspoliittinen tutkimuslaitos selvitti, raiskaavatko ulkomaalaistaustaiset Suomessa enemmän kuin kantasuomalaiset, vastaus oli: kyllä raiskaavat – ainakin jos he tulevat Lähi-idästä tai Afrikasta.
      Lähi-idästä tulleilla luku oli 18 kertaa suurempi kuin kantaväestöllä, Afrikasta tulleilla 17 kertaa suurempi ja Keski- tai Etelä-Aasiasta tulleilla kuusi kertaa suurempi kuin kantaväestöllä.
      Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen yliopistotutkija Martti Lehti ei usko kansalaisten lukevan heidän tutkimuksiaan.”

    • Nimetön

      Naisia usein syyllistetään, kun joutuvat uhreiksi. Suomalainen nainen on vähän liian rohkea esim. käytetään liikaa alkoholia ja liikutaan yksin. Joskus nuorena luin poliisin ohjekirjaa jossa neuvottiin välttämään pimeitä katuja ja puistoja.

      Kyllä niin nainen kuin mieskin pystyy omasta turvallisuudestaan aika pitkälle huolehtimaan, mutta se pitää muistaa joka ikinen päivä. Lisäksi lapsille pitää opettaa kotona ja koulussa nämä turvallisuuteen liittyvät asiat.
      Toivottavaa olisi, että poliisilla tai maahanmuuttovirastolla olisi aikaa informoida näitä Karkun asukkaita turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

  • Nimetön

    Näitten moniosaajien palauttamisesta ei puhuta juuri mitään,kuitenkin se on pääasia että saamme nämä pois maastamme.Käännytys olisi tarvinnut tehdä rajalla,nämä kun tuppaavat jäämään tänne jos pääsevät rajan yli.Ruotsissa on jo 14000 laittomasti maassa oleskelevaa piileskelijää,meillä on kohta sama tilanne.Kotouttamishöpinät on aivan turhaa puhetta,ei kai kukaan tosissaan usko näitten sopeutuvan tänne muuhun kuin sosiaaliturvaan.Jos uskoo,niin uskoo varmaan joulupukkiinkin.

    • Nimetön

      Miten luulet kielteisen päätöksen saaneen piileksivän talvisessa Suomessa ilman rahaa ja asuntoa?

  • Nimetön

    Kyllä niitä raiskaajia on ihan kotimaisiakin ja ihan löytyy jokaisen ihmisen lähipiiristä. Kun mies esim. käyttää naisesta halventavaa ilmaisua on sekin raiskaus ja koskee aika pahasti. Tiedän mistä puhun, kun näin kävi meikäläiselle. Tästä toipuminen vei aika paljon aikaa.
    Tämä maahanmuuttajien tulo maahamme on myös suomalaiselle miehelle kasvun paikka. Vielä tänäkin päivänä näitä ikäviä miehiä tapaa, he eivät osaa asettua tasa-arvoon, vaan he naista halventavalla puheellaan yrittävät ottaa valtaa…..muuttukaa paremmiksi myös suomalaiset miehet !

  • Nimetön

    Suomi on hyvin väkivaltainen maa. Suomessa kuolee n. 30 naista perheväkivallan seurauksena. Perhe ja perhearvot niistä kauniisti puhutaan vaalien alla, mutta missä ovat ne teot`? Lapsiperheiden köyhyys on tosiasia.
    Paljon on vielä matkaa siihen oikeaan tasa-arvoon myös suomalaisessa kulttuurissa.

      • Nimetön

        Aivan oikein kirjoitat, myös naisia on väkivaltaisia. Vähän liian usein ajatellaan aina miestä syylliseksi, eikä näin aina ole. Myös naisissa on paljonkin syytä, mutta yksi vakavin syy on alkoholin liikakäyttö perheissä joissa on myös lapsia.
        Kun nykyään on apua saatavilla niin kyllä sitä olisi syytä hakea ajoissa ennen kuin tilanne riistäytyy käsistä.
        Kun nainen siellä perheessä käyttää nyrkkiä on silloin jotakin pahasti pielessä. Tärkeintä on kai silloin, ettei lyö naista takaisin muuten siinä on edessä tosi paha paikka.

  • Nimetön

    Vastaanottokeskus peruttava uudet ohjeet poliisiasema liian kaukana,saas nähdä rikkooko sastamalan kaupunki sääntöjä.

  • ajatelkaapa ite

    Menen kuulemaan. Vuosia olen muslimien kanssa tehnyt hommia. Fiksua väkeä ja kunnioittavat elämänkokemusta. Saatan tarvita työmiestä silloin tällöin avuksi ja tiedän mistä löydän.
    Palstan kirjoittajat lienivät lööppien lukijoita, jotka eivät ajattele omilla aivoillaan.

    • Nimetön

      Aivan oikein, kyllä heidän joukossaan on fiksujakin, että ei pidä tuomita heitä heti. Kaikkein vaarallisinta on pitää nuoria miehiä joutilaina ovat he sitten ulkomaisia tai kotimaisia
      Nyt ei suomalaisille kaikki työt edes kelpaa on kuulemma paskaduunia ja maataan kotona ja juodaan kaljaa. Niillä keinoilla ei Suomi nouse. Jos taas miehet pelkäävät, että nämä suklaasilmät vievät heidän naisensa se on aivan oikein: Katsokaa itseänne peiliin ! Katsokaa myös mikä on oma asenteenne toiseen sukupuoleen, tässä on nyt kasvun paikka Teille miehet.
      Kannatan myös niitä vanhoja perhearvoja ts. oikea mies ottaa vastuun perheestään ja tekee rehellistä työtä. Joskus se voi olla sitä vähemmän kiinnostavaakin, mutta ei saisi olla nirso työn suhteen.
      Mikäli mies tai nainen on alle viisikymppinen hän voi vielä kouluttautua uuteen ammattiinkin. Esim. setäni oli aikoinaan ammattikoulun sähköpuolella siinä viidenkympin ikäisenä ja valmistui sieltä. Itse olen ollut myös koulutuksessa ikäihmisenä, joten tiedän mistä kirjoitan.
      Täällä Sastamalassa on hyvät koulut ei saisi heittää ns. kirvestä kaivoon !

  • Nimetön

    08:49 ”mies ottaa vastuun perheestään ja tekee rehellistä työtä”. Rehellisyyden kannalta ei ainakaan sitten ministeriksi, viittaan valtiovarainministeri Stubbiin. Kirjoituksesi oli melko asenteellinen, miehiä kohtaan. ”Miesten pitäisi katsoa itseään peilistä”. Joskus kyllä näyttää siltä, ettei se peiliin kasominen ole jelpannut edes naista. En oikein usko siihen hokemaan, että maailma olisi parempi paikka asua, jos pelkästään miehet muuttaisivat itseään!

    • Nimetön

      Vastine edelliseen 11.18. Ehkä kirjoitukseni on asenteellinen, mutta kannatan tasa-arvoa, ehkä se jäi kirjoituksestani pois. Se vähän huono asenne miehiä kohtaa johtunee siitä, kun naisena olen saanut aina taistella oikeuksieni puolesta.
      Naisen asema ei mielestäni vieläkään ole paras mahdollinen ts. naiseen ei aina suhtauduta vakavasti. Olen kyllä tavannut vähän koulutetumpia virkamiehiä ja heillä on asenne kohdallaan, mutta ihan tavalliset n. 45-60 v. miehet ovat osittain sovinisteja ja käytös ala-arvoista naisia kohtaan.

      Ei miehen niin paljon tarvitse muuttua, sen verran vaan, että käyttää enemmän yläpäätään me naiset arvostamme miestä, jolla on myös järkeä päässä.

  • Nimetön

    14:38 Toki äly on hyväksi, ihan sukupuolesta riippumatta. Myös itse kannatan tasa-arvoa jopa silloin, kun on mies kyseessä. Siksi itselleni ei avautunut kohta jossa vertasit ”koulutettuja virkamiehiä, ihan tavallisiin n. 45-60 v. miehiin”. Millainen on ”ihan tavallinen mies”? Kyllä myös miehet joutuvat työpaikallaan taisteleen asemastaan. Sillä ei se aina ole tärkeintä, mitä sanotaan, vaan kuka sen sanoo. Miehillä ja naisilla on varmasti eroa, mutta olkaamme silti yhdessä erottamattomat.

  • Nimetön

    Vast. edelliseen klo 11.53 Tarkoitin sitä, että nämä ns. kouluja käyneet miehet kohtelevat naisia tasa-arvoisemmin, kuin esim. n. 45-60 vuotiaat ja sitä vanhemmat vähemmän kouluja käyneet miehet. Heillä on vielä ns. vanhoja asenteita, mutta tämä on oma havaintoni, mutta tuskin ihan väärässä olen……..
    Kun tämä yhteiskunta tarvitsee molempia sukupuolia tuottavaan työhön. Tämän takia olisi enemmän kuin paikallaan lisätä tätä tasa-arvoa entisestään. (Koti -ja työelämä)

  • Nimetön

    12:44 Miksi puhua sukupuolista silloin kun kyseessä on työelämä? Toiseksi: Tuskin vähemmän kouluja käyneillä miehillä on vähemmän sydämmensivistystä. Eli, kukahan tässä piehtaroi ”vanhoissa asenteissa”?

    • Nimetön

      16.26 30.11 Voitte ihan rauhassa hakea sitä sydämen sivistystä niin koulutetut kuin kouluttamattomatkin miehet. Kyllä parantamisen varaa on molemmissa ryhmissä.

  • Nimetön

    Keskustelu on yksipuolista, muutaman kusipään takia ei saa kieltää apua niiltä joilla on todella hätä, karkkuun tulee lapsiperheitä hädässä, joutuneet omasta maasta pakoon, ja jos täällä saa kuulla vielä solvauksia niin jokainen voisi miettiä omalle kohdalle, ei täälläkään jonkun suomalaisen rikollisen perhettä ja sukua vainota, ollaanko näin kovasydämisiä maahanmuuttajille. Sitten pieni kotinsa menettänyt aloittaa täällä koulun, vieras kieli, vieraat tavat, miettikää nyt pieni hetki jos olisi omalla kohdalla.

Kommentointi ei ole käytössä.