Tervetuloa Karkkuun, turvapaikanhakijat

Pihlajalinnan vastaanottokeskuksista vastaava johtaja Seppo Rantanen selvitti keskuksen toimintaa yleisölle. Tulossa on 110-120 turvapaikanhakijaa.
Pihlajalinnan vastaanottokeskuksista vastaava johtaja Seppo Rantanen selvitti keskuksen toimintaa yleisölle. Tulossa on 110-120 turvapaikanhakijaa.

”Toivotan kaikki turvapaikanhakijat tervetulleeksi Karkkuun. Ja toivon, että joskus pääsevät takaisin kotimaahansa”, ilmoitti Terttu Karjalainen keskiviikkoiltana Karkun koululla tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa, joka koski Voimarinteelle perustettua vastaanottokeskusta. Ensimmäiset 24 turvapaikanhakijaa tulee Karkkuun tällä viikolla.
Tilaisuuden järjestivät vastaanottokeskuksen perustaja Pihlajalinna ja Sastamalan kaupunki.
Koulun liikuntasali oli lähes täynnä kuulijoita. Keskustelun perusteella ainakin valtaosa yleisöstä oli myötämielinen turvapaikanhakijoita kohtaan. Toki esiin nousi myös kipeitä kysymyksiä, joihin valtaosaan tuli vastauksia.
Asian alusti Pihlajalinnan viidestä vastaanottokeskuksesta vastaava johtaja Seppo Rantanen. Hän vakuutti, että turvapaikanhakijoille tähdennetään heti alkuun suomalaista kulttuuria ja pelisääntöjä.
”Myös keskuksen sisäiset pelisäännöt tehdään selviksi. Me tarjoamme turvapaikanhakijoille asunnon, ruoan, terveydenhuollon ja aktiviteetteja. Tänne tulee perheitä. Sen me tiedämme. Kun bussi lähtee Torniosta, niin samalla saamme tiedon henkilöistä, jotka tänne tulevat. Meillä on siis vain tunteja aikaa valmistautua”, totesi Rantanen.

Yleisöltä tuli heti kysymys: ”Mutta riittääkö niitä pelkkiä perheitä?”

”Riittää”, vastasi Rantanen.
Voimarinteen vastaanottokeskuksen johtaja Harri Heinonen muistutti kolmesta tärkeästä asiasta.
”Aktivointi, aktivointi ja aktivointi. Noita kolmea asiaa Seppo Rantanen painotti, kun palkkasi minut. Suomenkielen ja kulttuurin opiskelun lisäksi turvapaikanhakijat tekevät keskuksessa erilaisia töitä. Meitä on kuusi työntekijää ja vartiointiliike, joka hoitaa yövalvonnan. Siksi turvapaikanhakijat esimerkiksi hoitavat siivouksen, lumityöt ja auttavat keittiöllä.”
Rantanen vielä lisäsi, että turvapakanhakijoita voi keskuksen kautta pyytää erilaisiin talkootöihin, jotka eivät vaadi erityisosaamista.
”Vaikkapa lumitöihin, tai ihan mihin vain. Palkkaa heille ei saa maksaa. Mutta, jos esimerkiksi mennään metsään, niin sopivat varusteet pitää tarjota. Samoin suomalaiseen talkooperinteeseen kuuluvaa ruokaa. Mutta ei sianlihalla terästettyä hernekeittoa, koska tulijat ovat muslimeja.”

Jonkin verran kyseltiin myös yleiseen turvallisuuteen liittyviä asioita: ”Olemme saaneet lukea esimerkiksi mökkimurroista ja muista ikävistä asioista.”

Rikosylikonstaapeli Klaus Rauva johtaa Tampereella ulkomaalaistutkintaryhmää. Hänen mukaansa mikään ei tue vakkapa mökkimurtojen tekijöiksi Lähi-idästä tai kauempaa tulleita henkilöitä.
”Olin Vammalassa viisitoista vuotta poliisina ja tiedän, että punkalaitumella oli aikanaan erilaisia ongelmia. Silloin hakijat tulivat Euroopasta.”
”Voitte olla aivan yhtä turvallisin mielin kuin nytkin. Kukaan ei pysty sanomaan, että mitään pahaa ei tapahdu. Sitä tapahtuu aina kantaväestökin keskuudessa”, huomautti Heinonen.

”Mitenkä Pihlajalinnan valvoo turvapaikanhakijoiden liikkumista?”, kysyttiin illan kuluessa.

”Päivää rytmittävät aamiainen, lounas ja päivällinen. Niiden väliin sovitetaan aktiviteetteja. Jos on vapaata, niin päivisin he voivat liikkua aivan normaalisti. Jos lähtee yöksi pois, niin pitää kertoa minne ja koska palaa. He eivät ole vankeja ja he saavat liikkua Suomen alueella aivan vapaasti”, selvitti Seppo Rantanen.
Heinosen toiveenaan oli, että turvapaikanhakijoille lahjoitettaisiin käytettyjä talvivaatteita ja talvikenkiä.
”Meille tulee varmasti ihmisiä sandaaleissa. Ja olen ymmärtänyt illan aikana, että olen saanut tiimiini yhden jäsenen lisää. Se on karkkulaiset”, kiitteli evp everstiluutnantti, jonka isoäiti oli kotoisin Karkusta.

Lue lisää ensi keskiviikon Alueviestistä.

Voimarinteen vastaanottokeskuksen johtaja Harri Heinonen painotti, että turvapaikanhakijat laitetaan heti töihi, jotta he soputuvat mahdollisimman nopeasti.
Voimarinteen vastaanottokeskuksen johtaja Harri Heinonen painotti, että turvapaikanhakijat laitetaan heti töihi, jotta he soputuvat mahdollisimman nopeasti.
  • Marko

    Onnee,karkku! Mikään mitä teille kerrotaan ei pidä paikkaansa… ovet lukkoon ja aseet latinkiin nii pärjää matujen kans… pitkin suomee saanu jo kokemusta…

    • Nimetön

      Kaikki törkeydet mitä nämä tekee niin ilmoittakaa poliisille ja mvlehteen.
      Kansan on saatava tietää totuus näiden rikoksista. Mikä estää karkkulaisia joutumasta raiskauksen uhteiksi?
      Eurooppalaiset ja kantasuomalaiset suurimpia rikollisia just joo.
      Alaikäisiä raiskattu näiden toimesta parissa kuukaudessa toista kymmentä.
      Ja kertokaa oikeasti lapsillenne jos ollenkaan heistä välitätte, että pysyvät kaukana näistä muslimeista, lukekaan vaikka heidän arvoistaan etenkin naisia kohtaan ja kulttuurista, sian lihan syöminen ei ole ainoa ero meihin verrattuna.
      Jokaisesta ahdistelusta tulisi ilmoittaa poliisille, koska nämä ahdisteliat raiskaavat jossain vaiheessa varmasti.
      Mvlehti.net

      • Nimetön

        No tuskin nämä lapset ja naiset ainakaan on kellekään pahaa tekemässä. Nämä ovat lapsiperheitä.

      • Nimetön

        Kyllä näitä suomalaisiakin raiskaajia on. Jokainen nainen saa olla varuillaan koko ikänsä. Miksi Suomessa on niin paljon väkivaltaa ? Ja onko perhe pahin uhka? Aika usein näin on.

  • Nimetön

    No mitenkäs sitä tietää lähtiessään kertoa, milloin palaa, jos ”he saavat liikkua Suomen alueella aivan vapaasti” ( Seppo Rantanen).

  • Pappa

    Mitä sanoo verottaja talkootöistä? Eihän vastikkeetta Suomalaisetkaan saa teittää töitä!
    Miten ja kuka valvoo heidän tekemänsä työn verotusta ?Entä vakuutukset YM.
    Suomalaiset yrittäjän joutuvat taas kärsijäksi halpatyövoiman maksumiehiksi .
    Mitä tekee Suomalaiset lumimiehet talvella kun heidän työnsä/leipänsä viedään ilmaistyövoimalla näenäisesti. Että siitä vaan päättäjät !

    • Karkun pojat

      Tämä heidän työllistämisprojekti on ideana hieno, mutta täytyy muistaa, että olemme AY-liikkeiden hallitsema valtio. Voi olla, että loppuu ”talkoot” nopeasti.

      Heidät täytyy lisäksi kouluttaa tehtäväänsä niin kuin meillä on tapana kouluttaa. Työturvallisuus, työergonomia ja kirjallinen koe.

      Suomessa ei voi teettää halpatyötä ilman että huijataan. Kaikille samat säännöt.

      • Nimetön

        Yleislakko suomen tuhoamis hallitus pihalle. Suvakit ja matut myös. Tai kansan nousu.

    • Nimetön

      Paperittomilla maahantunkeutujilla tuskin on ikinä ollut minkäänlaista verokorttia, ja tuskin ikinä tulee olemaankaan.

    • pitkäaikais työtön

      huu haa, kuule mää oon tehny talkoo hommia yli 20 vuotta ja aion jatkaa, se ei ole keneltäkään pois. Mitä se verottajalle kuuluu tai kenellekään?
      Tosiasia on, että sak on saanut aikaan suurtyöttömyyden. Suomalainen työ on vaan niin kallista, kuulemma jo maksetaan yli 2000 euroakin palkkaa työläisille. Kenellä semmoseen on varaa?
      Jos työtön tekee talkoita minkä hyväksi näkee, ei se kuulu kenellekään.

  • Nimetön

    Raha se on mikä puhuu. Ei näitä laitoksia muuten pikkukylille tuotas, paikan johtaja ja pihlajalinna nauttii rahakylvystä. Ja pakkohan heidän on asiat parhain päin puhua. Hullujahan he olisivat jos myöntäisivät että ongelmat lisääntyy.

  • Nimetön

    Tervetuloa seurakuntaan ja tukemaan toimintaa. Vapaaehtoistyötä löytyy halukkaille vaikkapa kolehtia kantamaan opiston jumalanpalveluksissa. Maahanmuuttajille antaa turvallisuutta miespapit.

  • Nimetön

    Kuka oikeasti kuvittelee että tämä toiminta olisi pelkää auttamista, kyllä raha kilisi. Oli Pihlajalinnalta hyvää teatteria, taputukset vain puuttuivat tai bravoo huudot yleisöltä.

  • Nimetön

    Tervetuloa pakolaiset tuomaan elämää Tyrwääläisten mörrimöykkyjen keskuuteen!

    • Nimetön

      Joo elämää varmasti tulee. Tutkimusten mukaan raiskauksia 17 kertaa enemmän kantasuomalaisiin verrattuna. 400-500 tappelua/pahoinpitelyä vastaanottokeskuksissa/kuukausi poliisiylijohtajan mukaan.

      • Nimetön

        Luuletko, että kansa lopulta uskoo valheesi todeksi, jos toistat sen riittävän monta kertaa? Tämä natsipropagandan menetelmä ei pure nykyään. Goebbelskin epäonnistui lopulta.

  • Nimetön

    Seurakuntaväen tulisi välittömästi käynnistää rippikouluopetus. Sielläkin voitaisiin antaa parisuhde- ja seksuaaliopetusta. Saataisiin samalla elävöitettyä ja piristystä seurakuntaelämään. Tukisi kotouttamiskehitystä!

    • Nimetön

      Eipä taida olla hyvä idea tuo seurakuntatouhu. Islaminuskosta luopunut voi oikeasti menettää henkensä.

    • Ulla Uneksija

      Muslimit ei meidän väärää uskoa tunne. Heidän uskonsa alistaa naisia.

      • Nimetön

        Ehkä jossain määrin totta, mutta toisaalta musliminaiset kunnioittaa miehiään, mitens suomessa on tää miesten kunnioitus..eikö suomen vapaat miehet vois nähdä tulevat kauniit vapaat musliminaiset mahdollisuutena?

  • Äyäyäy

    Itse olen karkusta kotosin ja en tiedä ketään kuka suhtautuu positiivisesti tähän asiaan. Että kirjoitus on keskimäärin aika huuhaata.

      • Nimetön

        MTV:n taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä 90% suomalaisista halusi rajat kiinni, 7% ei halunnut ja 3% ei osannut sanoa. Tuskin Karkku muuta Suomea kummempi paikka on.

    • Nimetön

      Se on max 2% suomalaisista jotka näitä tenne haluavat. Helpon rahan tekijät ja suomalaisia ja suomalaisuutta vihaavat suvakit. Jos valtio eli me maksetaan 50e /vrk näiden elättämisestä pihlajalinnassa 120×50= 6000e/vrk 6000×365= 2190000e /vuosi. +kaikki muut kulut lääkäri, tulkki, viranomaiset kuljetukset yms. Näitä on suomessa ainakin 31 000 puhutaan miljardi kustannuksista vuodessa, veron maksajien pussista.

      • Nimetön

        Samoihin lukuihin pääsin. 6000,-/vrk pelkkä yksi pieni yksikkö. Pihlajalinnan tietää, mistä rahaa repiä. Me maksamme. Kuinka kauan Suomen talous kestää maahanmuuttajia?

    • Nimetön

      Nyt tartun tähän suomalaisten miesten kunniaan ja kunnioitukseen. Mielestäni kunnioitettava mies on rehellinen ja perheestään huolehtiva. Uskon, että näitä miehiä vielä on, mutta enemmänkin saisi olla.
      Sitä suomalaista sisua tarvitaan vieläkin….miehille sanoisin, että kyllä Teitä kunnioitetaan, kun oikeiksi miehiksi kasvatte, mutta älkää jääkö sinne koulupojan asteelle. ..Oikea mies tekee eikä aina valita….

  • ENTINEN KARKKULAINEN

    Senkus lahjoittaa vaatteita niin saa niitä sitten kyläläiset keräillä ympäri kyliä kun ei kelpaa kuin uudet ja kalliit. Sama nähty jo ympäri Suomea. Yksikin matu joka ei käyttäydy kuin kuuluisi niin tuomio tulee olemaan ”keskitysleiri” sen jälkeen. Jokainen matu haluaa kotimaahansa nopeammin kuin uskoisikaan. Toiseksi Sastamalan poliisin resurssit eivät tule riittämään koskaan, vaikka kuuluvatkin pirkanmaahan. Seudulta löytyy sen verran hyvin sian lihaa jota niille voidaan tarjota ihan hyvin. Oppivathan ainakin Suomen tavoille miten täällä syödään.

    • Nimetön

      Onko sinulla muuta todistetta puheillesi kuin ”olen kuullut”? Onko jossakin päätoimittajan johtamassa, luotettavassa mediassa kerrottu asiasta? Tosin vaatteet ovat jo pitkään olleet ongelmana mm. SPR:llä ja UFF:llä, ihmiset tuovat loppuunkäytettyjä, likaisia ja reikäisiä lumppuja, joden toimittamisesta kaatopaikalle järjestöt joutuvat vielä maksamaan. Lahjoitusvaatteen pitäisi olla sellaisessa kunnossa, että sitä kehtaa itsekin vielä pitää. Silloin se kestää vielä kohtuullisen ajan saajallaankin.

  • Nimetön

    tullaan sotaa pakoon tänne suameen valitetaan ruuasta raikataa kaikki jokka kiinni saaraan
    jos on hätä yrittäs käyttäytyä ja olla johonkin tyytyväisiä taikka palais takasin sinne” hiakkalaatikolle” mistä tuli,mitä karkkuun tulee asutojen arvo tippu ja paljon

  • Nimetön

    ”Toivotan kaikki turvapaikanhakijat tervetulleeksi Karkkuun”. – Kyllä siinä Terttukin olisi ihmeissään jos ne kaikki yli 30 000 turvapaikanhakijaa Karkkuun änkeisi.

  • Nimetön

    Oon hirvee häirikkö, kun jankutan aina samasta asiasta, mutta MIKSEI Alueviestin kommentit voi mennä ihan tulojärjestyksessä??? Mix ne joku hyppyyttää aina ”muka vastauksena” johonkin? Eikö tää häiritte kettään muuta kun mua?
    Pistäkää kellonaika, kelle kommentoitte, mut viesti olis silti ”uusin”.

  • Nimetön

    Menkää nyt hyvät ystävät vaikka Italiaan katsomaan sitä kaaosta tai vaikka edes Göteborgiin.
    Niin mutta Karkkuhan on maailman napa, kun taivas kaartuu joka suuntaan.

  • Nimetön

    Koko pakolaisilta oli Karkussa aikanoista näytelmää, kolehti puuttui ovelta. Voisitteko te ystävällisesti auttaa meitä ja antaa vaatteita, auttaa meitä kotouttamaan, te nyt olette aivan avainasemassa tässä projektissa. Kaikki tämä meni yleisöön täydestä kuin häkä. Mitä enemmän te autatte meitä niin sitä enemmän me saamme rahaa.

  • Punk-91

    ne hienohkot autot sun muut et pääsevätten ”alkuun” mitäs me suomalaiset kun kaikki menee useilla päin helvettii litkitään kaljaa ym..vituttaa

    • Nimetön

      Älä valehtele. Turvapaikanhakijoilla on huonommat edut kuin mitä sinä saat toimeentulotukea. Turvapaikan saaneet saavat tällä hetkellä saman verran tukea kuin suomalaiset. Ainoa ero on sinuun nähden on, että muslimit eivät käytä alkoholia. Siksi heille jää muuhunkin rahaa.

      • Nimetön

        Äläpä kuule itse valehtele. Poliisin mukaan vastaanottokeskuksissa on 400-500 pahoinpitelyä kuukaudessa ja suurin osa johtuu alkoholista. Jos et lainkaan seuraa uutisia, älä kommentoi!

      • Nimetön

        Kirjoita googleen: Iltasanomat poliisi: Nämä arkiset asiat aiheuttavat riitoja vastaanottokeskuksissa. Sieltä voit lukea: ”Usein ongelmatilanteisiin liittyy alkoholi tai muu päihteiden käyttö!”

      • Nimetön

        Turvapaikan hakijoille pitäisi tarjota vain katto päänpäälle ja vaikka sitä sian lihalla terästettyä hernekeittoa. Ei senttiäkään rahaa. Siinä näkisi todelliset pakolaiset, jotka olisivat valmiita soputumaan tänne..

    • Nimetön

      Joku tupauuno saattaa uskoa, että tuo meemivideo on totta. Joka tapauksessa se on avoimen rasistinen, eikä siksi huumoria lainkaan.

      • tervetuloa sukuun

        Ei ollut ollenkaan hauska video! Asiantuntijoiden mukaan maahanmuuttajat lisäävät kulutusta eli mitä enemmän heille annetaan rahaa sitä enemmän sitä kuluttavat ja se lisää hyvinvointia ja tuo rahaa kaupunkien ja kuntien kauppoihin.

        Tämähän ei maksa kaupungeille mitään koska valtio maksaa ja toivon paljon koululaisia,sekään ei lisää kuluja koska se on ilmaista….että tervetuloa vain lisää täyttämään tämä maa korkeasti koulutetuilla eri kulttuureilla,sehän on tosi rikkautta meille.Odotan avosylin kun tyttäreni valitsee näistä komeista muslimeista itselleen miehekseen lääkärin tai insinöörin.

        Taitaa vain tämä nyt saapuva ryhmä olla perheitä ja lapsia kuten lehdistä olen saanut lukea…mutta lähdemme etsimään sitä oikeaa vaikka Kokemäeltä.

  • Realisti.

    Ovet lukkoon karkku. Ei lapsia ulos yksin. Tietää poliisille kiireitä.

    • Nimetön

      Tässä on järkeä! Kaikki rasistit lukkojen taakse, niin Karkku on paljon parempi kylä.

      • Nimetön

        Jaa 90% karkkulaisista lukkojen taakse? 90% suomalaisista haluaa rajat kiinni MTV:n taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan.

      • Nimetön

        Se, että ei haluta enää lisää pakolaisia, ei tarkoita sitä, että suurin osa suomalaisista ei hyväksyisi jo maassa olevia. Sinun 90 prosenttiasi taitaa olla Stubbilta lainassa…

  • Nimetön

    90% halusi rajat kiinni, 7% ei halunnut ja 3% ei osannut sanoa. Irakiin palaa vapaaehtoisesti 1000 pakolaista kuukaudessa. Katso päivän Iltasanomista. Miten irakilaiset voivat palata vapaaehtoisesti kotimaahansa? Eivätkö he olekaan hengenvaarassa? Miten he ovat tulleet koko turvallisen Euroopan halki Suomeen asti 🙂 Pidätkö oikeasti suomalaisia niin tyhminä, etteivät tajuaisi mistä hommassa on kyse. Pakolaisia haluavat ainoastaan ne, jotka tekevät rahaa pakolaisbisneksellä. Ilmeisesti kuulut siihen joukkoon itsekin. Eli oma lehmä ojassa.

    • Nimetön

      Kun nyt kysyit, en pidä kaikkia suomalaisia tyhmänä, vain niitä, jotka käyttävät kaiken tarmonsa luodakseen konfliktin maahanmuuttajien kanssa. Meillä on tarpeeksi ongelmia oman kansan kahtiajakautumisen kanssa, tässä ei tarvita enää uusia vihollisia. Jospa lukisit vaikka Täällä Pohjantähden alla -kirjat ja tekisit jotakin sen eteen, ettei kansalaissodan vuosipäivää vietettäisi uuden sisällissodan merkeissä.

      • Nimetön

        Olen lukenut Linnan tuotannon. Viimeisessä yritettiin laittaa rajat kiinni, kun veli venäläinen ei tullut hyvin aikein. Nyt rajat kiinni, tai muuten täällä on se esille ottamasi sisällissota.

  • Possunlihhaa

    Kaikki kynnelle kykenevät joulun kunniaksi ostamaan poloisille kinkku.

    • Nimetön

      Kinkut pitää varmaan pyytää takahuoneesta, jottei muslimit loukkaannu

    • Nimetön

      Suomessa on kymmeniätuhansia perheitä, joilla ei ole varaa joulukinkkuun. Harrastat erittäin typerää huumoria. Häpeä öykkäröintiäsi ja laita kinkun hinta köyhille tarkoitettuun joulukeräykseen.

  • Nimetön

    Etelä-Suomen sanomat , 4.12.2015
    ”Hennalan yhteenotto vain yksi monista – Poliisijärjestöjen liitto: poliisia uhattu ympäri maata.

    Poliisipartion ja turvapaikanhakijoiden marraskuinen yhteenotto Lahden Hennalan vastaanottokeskuksessa ei ollut ainutkertainen tapahtuma. Poliisijärjestöjen liitto on saanut kenttäväeltään tietoja, että turvapaikanhakijoiden kanssa on oltu tiukoilla muuallakin maassa.

    Liitto teki työturvallisuuskyselyn kaikkiin yhteentoista poliisilaitokseen, ja jokaisesta saatiin hälyttäviä vastauksia. Puheenjohtaja Yrjö Suhonen kertoo, että turvapaikanhakijoiden suhtautuminen poliisiin ei ole samalla tasolla kuin kantaväestöllä.

    – Tässä on selvä kotouttamisen paikka. Maassa maan tavalla.

    Tilanteet voivat muuttua poliisipartioiden kannalta hankaliksi etenkin syrjäisissä vastaanottokeskuksissa. Virkavallan apujoukkojen tulo voi kestää 40 minuutista tuntiin.

    – Se on pitkä aika odotella.

    Yrjö Suhosen mukaan on vain ajan kysymys, milloin tapahtuu jotain vakavaa. Poliisijärjestöjen liitto aikoo ensi viikon tiistaina ottaa asian esiin työnantajapuolen eli poliisihallituksen kanssa.

    Poliisilaitokset voivat harkita, millä taktiikalla, henkilömäärällä ja varustuksella hälytystehtäviin lähdetään. Juuri muuta ne eivät voikaan tehdä.”

  • Nimetön

    Turun Sanomat 4.12.2015
    ”TS: Turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta Porissa.

    Turvapaikanhakijaa epäillään 18-vuotiaan naisen raiskaamisesta Porissa. Turun Sanomien mukaan Lounais-Suomen poliisin tutkinnassa on kaksi raiskausepäilyä, jossa tekijänä on turvapaikanhakija.

    Turvapaikanhakijoiden tekemistä rikosepäilyistä kertoo lehdessä rikosylikomisario Teijo Ristola.

    Aiemmin poliisi tiedotti Raision raiskauksesta, jossa 19-vuotiaan turvapaikanhakijan epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tytön.”

  • Nimetön

    hs.fi (Helsingin Sanomat) 26.11.2015 18:35 Päivitetty: 27.11.2015 7:31:
    ”Maahanmuuttoviraston mukaan Suomeen on tullut tämän vuoden aikana noin 30 000 turvapaikanhakijaa, joista 65 prosenttia Irakista ja 14 prosenttia Afganistanista. Suurin osa tulleista on nuoria miehiä.

    Kun oikeuspoliittinen tutkimuslaitos selvitti, raiskaavatko ulkomaalaistaustaiset Suomessa enemmän kuin kantasuomalaiset, vastaus oli- kyllä raiskaavat – ainakin jos he tulevat Lähi-idästä tai Afrikasta.

    Lähi-idästä tulleilla luku oli 18 kertaa suurempi kuin kantaväestöllä, Afrikasta tulleilla 17 kertaa suurempi ja Keski- tai Etelä-Aasiasta tulleilla kuusi kertaa suurempi kuin kantaväestöllä.

    Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen yliopistotutkija Martti Lehti ei usko kansalaisten lukevan heidän tutkimuksiaan.”

    • Nimetön

      Kaikkien suomalaisten naisten pitäisi ilmoittaa poliisille nämä raiskaukset (suomalaisten tekemät) näin saadaan oikeat tilastot.
      Ps. lääkäriin pitää myös naisen mennä näyttämään vammansa ja saada siitä lääkärin tekemä lausunto.

  • ?

    Onko suomalaisille tytöille ja naisiölle kerrottu, millä tavalla maahanmuuttajapoikien ja -miesten kanssa toimitaan? Ei katsota silmiin, ei hymyillä, ei jäädä koskaan kaksin, pukeudutaan säkkiin…

    • Nimetön

      Toimivatko samat konstit suomalaisia ahdistelijoita ja raiskaajia vastaan? Heitä on sentään 20 kertaa enemmän, eikä heillä ole kovin suurta riskiä saada syytettä. Sitäpaitsi, täkäläiset naiset eivät ennenkään ole katsoneet silmiin tai hymyilleet, ja useimmat heistä pukeutuvat säkkimäisiin vaaatteisiin tai hevosloimiin.

    • Nimetön

      Uskon, että suomalainen nainen on fiksu ja tietää ko. asiat, ellei tiedä niin ottaa selvää. Muistutan kuitenkin, että aivan tavallinen suomalainen mies on ihan yhtä vaarallinen näin pikkujoulujen aikaan, kun saa vähän viinaa päähänsä.

  • Nimetön

    Asiaan perehtymättömille:
    Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos:
    Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti (Krimo) on Helsingin yliopiston yhteydessä toimiva tutkimusinstituutti, jonka tehtävänä on harjoittaa riippumatonta kriminologista ja oikeuspoliittista tutkimusta. Instituutissa harjoitettavalle tutkimukselle on leimallista monitieteinen, yhteiskuntatieteellisiä ja oikeudellisia näkökulmia yhdistävä lähestymistapa.
    http://www.helsinki.fi/kriminologian-ja-oikeuspolitiikan-instituutti/

    Lähde: hs.fi (Helsingin Sanomat) 26.11.2015 18:35 Päivitetty: 27.11.2015 7:31:
    ”Maahanmuuttoviraston mukaan Suomeen on tullut tämän vuoden aikana noin 30 000 turvapaikanhakijaa, joista 65 prosenttia Irakista ja 14 prosenttia Afganistanista. Suurin osa tulleista on nuoria miehiä.

    Kun oikeuspoliittinen tutkimuslaitos selvitti, raiskaavatko ulkomaalaistaustaiset Suomessa enemmän kuin kantasuomalaiset, vastaus oli- kyllä raiskaavat – ainakin jos he tulevat Lähi-idästä tai Afrikasta.

    Lähi-idästä tulleilla luku oli 18 kertaa suurempi kuin kantaväestöllä, Afrikasta tulleilla 17 kertaa suurempi ja Keski- tai Etelä-Aasiasta tulleilla kuusi kertaa suurempi kuin kantaväestöllä.

    Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen yliopistotutkija Martti Lehti ei usko kansalaisten lukevan heidän tutkimuksiaan.”

  • Nimetön

    Onko jo tullut,pullaa on leivottu ja sukkia kudottu,lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin hankittu.Koska voin tulla toivottamaan pakolaiset tervetulleiksi kyläämme?
    Lapsia ja perheitähän ne ovat,lapsille olen paljon leluja kerännyt,enhän ole tehnyt turhaa työtä ja henkilökohtaisesti nämä heille haluan luovuttaa,voisiko joku asiasta tietävä informoida koska ovat tavattavissa.

  • Pitäkää hauskaa!

    Ensimmäinen vale on, että ovat kaikki perheitä…

    Silmänne tulevat aukeamaan, koska millään tavalla Karkku ei tule olemaan poikkeama…

  • Nimetön

    Iltasanomat.fi, Julkaistu: 5.12. 21:09
    ”Puukotus alaikäisten vastaanottokeskuksessa, uhri toimitettu hoitoon.

    Poliisi tiedottaa, että lauantai-iltana Etelä-Savossa Pertunmaan vastaanottokeskuksessa tapahtui vastaanottokeskuksessa asukkaiden keskinen tappelutilanne.
    Poliisin mukaan tappeluun osallistui useampia henkilöitä. Tapaus johti lopulta puukotukseen, jonka seurauksena uhri jouduttiin toimittamaan hoitoon.”

  • Nimetön

    Vastaanottokeskuksissa

    Lähde: https://www.poliisi.fi/sisa-suomi/tiedotteet/1/0/nyrkit_heiluivat_sisa-suomen_yossa_42135

    ”Keuruu 4.12 klo 21.00 pahoinpitely
    Ensitietojen mukaan Keuruun vastaanottokeskuksessa on usean kymmenen hengen kesken rähinää. Paikalle meni useita poliisipartioita. Paikalla selvisi, että kaksi miesasukasta oli pahoinpidelleet toisiaan. Molemmat otettiin kiinni Jyväskylän poliisiasemalle.”

    ”Kihniö 5.12 klo 01.00 pahoinpitely
    Poliisille tuli ilmoitus, että Kihniön vastaanottokeskuksessa tapellaan. Paikalle hälytettiin useita poliisipartioita. Kävi ilmi, että kyseessä kahden asukaspariskunnan välinen tappelu. Yhtä henkilöä oli lyöty juomalasilla päähän jolloin hän oli menettänyt tajuntansa. Hänet toimitettiin Acutaan tarkastukseen. Tekijä otettiin kiinni ja toimitettiin putkaan.”

    • Nimetön

      Totuus ensimmäisessä oli, että pari heppua riiteli. Joku päivystävä persu ilmoitti että on usean kymmenen hengen kesken rähinää, hehheh! Joku osasi taas liioitella oikein reilusti!
      Toisessa tapauksessa päivystävä persu sai paikalle useita poliisipartioita, kun kaksi pariskuntaa oli hiiltynyt toisilleen. Eipä kamalaa!
      Onko jotenkin kummallista, että tulee kähinää, kun kymmeniä, ellei satoja ihmisiä laitetaan toimettomana, epätietoisuudessa odottamaan samaan tilaan? Sama määrä suomalaisia olisi yhteen koottuna juonut itsensä rähinäkänniin, tapellut kaikilla mahdollisilla aseilla ja astaloilla ja sammunut lopulta oksennukseensa.

      • Nimetön

        Väitteesi todisteeksi sinulla on varmasti jokin tilasto montako kertaa vuodessa on hälytetty virkavalta paikalle armeijaan,isä-poika leireille,partiolaisleireille ym.vastaaviin monta päivää kestäviin tapahtumiin.

  • Nimetön

    Jankutetaan vaan raiskaajista, Karkkuun tulee lapsiperheitä, kenen mielestä ne pienet lapset jotka on kulkeneet läpi Euroopan sotaa pakoon pitäisi laittaa paluumatkalle? Eikö Suomalaisilla ole enää armoa ja sydäntä ? Rikolliset kaikki linnaan minne kuuluu, mutta ei viattomia vainota saa. Onko miehiä joilla on sydän, ja näyttää se myös.

    • Nimetön

      Riittääkö sinun rahasi elättää kaikki tänne tulevat?Ei niitä sydämmellä ja armolla ruokita vai onko uskosi tosiaan niin kova etteivät maksa mitään koska valtio maksaa kaiken,kai tiesit että pakolaisia on miljoonia,montako miljoonaa pystyt ottamaan vastaan?

      • Nimetön

        Ongelma tiedetään, kansainväliset lait velvoittaa meitä ottaan, totuus on että moni haluaisi puomin alas, minäkin, mutta kun sitä ei voida tehdä, tässä koko juttu on, pitää yrittää hoitaa asia niin hyvin kuin mahdollista, Karkkuun nyt onneks tulee perheitä. Toivottavasti.

  • Nimetön

    Salli mun nauraa! Vai ei muslimi käytä alkoholia. Samantien kun aurinko laskee niin sama bisse kihahtaa auki. Allah ei kato näe pimeässä. Muslimi on pelkkä tekosyy miehen sikailulle. Muslimin on ihan ok tyydyttää itsensä vaikka vauvan reisien väliin tai vaikka 3v tytön. Se on miehen oikeus, 10v kanssa voi olla yhdynnässä jos kuukautiset on alkanu.. Kotouttakaa tämmöset sitten.

    • Nimetön

      Mikäli tämä muslimi ei opi maamme tavoille on hänet syytä lähettää täältä takaisin mistä on tänne tullutkin. Ei Suomen kaltaisella pienellä maalla ole varaa elättää näitä ihmisiä, kun omissakin on tekemistä.
      Mikäli kantaväestön mies huomaa, että muslimi käyttäytyy huonosti esim. naisia kohtaan niin voihan siitä huomauttaa. Samalla toivon, että myös suomalainen mies parantaisi tapansa kyllä siinä parantamisen varaa on.

    • Nimetön

      Eipä tässä kannata lähteä väittelemään MV-lehden kurssin käyneen lapsiseksin eri tekniikat osaavan asiantuntijan kanssa. Koraani kylläkin kieltää kaikki nuo edellä mainitsemasi, mutta eihän sinua totuus kiinnosta. Esimerkiksi alkoholikielto:
      Koraanin suurassa (kappaleessa) ”Lehmä” Jumala sanoo: ”He kysyvät sinulta, onko viini ja uhkapeli sallittua. Sano: Molempiin sisältyy suuri synti, vaikkakin niistä on joitakin etuja ihmisille: kuitenkin on synti suurempi kuin hyöty.” (Koraani 2:219) ja suurassa ”Katettu pöytä”: ”Te, jotka uskotte! Päihdyttävät juomat ja uhkapelit ja uhripalvelus pystytettyjen kivien edessä sekä nuolilla arpominen ovat pelkkää riettautta, paholaisen aikaansaamaa; karttakaa kaikkea tätä, jotta olisitte onnelliset.

  • Nimetön

    iltasanomat.fi, 5.12.2015
    ”IS:n tietojen mukaan Suomessa asuu kolme kovan luokan terroristia, joiden epäillään kuuluvan terroristisolujen johtohahmoihin.

    Kyseiset henkilöt ovat hakeneet turvapaikkaa Suomesta, mutta turvapaikkoja ei ole myönnetty. He ovat valittaneet päätöksistä. Viranomaiset eivät olekaan voineet poistaa henkilöitä maasta, vaikka he olisivat niin halunneet tehdä.

    Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan kyseiset henkilöt liittyvät Ansar Al-Islam –terroristijärjestöön, joka on kehittynyt Rawti Shax –nimiseksi terroristijärjestöksi. Sen tavoitteena on aivopestä Euroopassa elävät kurdinuoret sunnalaisella islamin tulkinnalla ja radikaalilla ajatellulla.

    Iltalehden mukaan Suomessa asuva kolmikko kannattaa terroristijärjestö Isisiä.”

  • Nimetön

    Suomalainen suvakki pystyy parantamaan paatuneenkin terroristin kiltiksi koti-isäksi.Suomalainen mies on pahin uhka maailmalle.

  • Nimetön

    Mitä nämä uusnatsit luulevat saavuttavansa, kun täyttävät joka keskustelun väritetyillä kauhutarinoillaan? Onko järkeä luoda epätosia uhkakuvia, pelotella ihmisiä säikkymään jokaista erilaista ihmistä ja provosoida väkivallantekoihin? Suomi on nyt ja tulevaisuudessa hyvin turvallinen maa. Ilman uusnatseja olisi vieläkin turvallisempi.

  • Nimetön

    Pahin uhka tuli meikäläisen perhepiiriin, kun tytär meni naimisiin ulkomaalaisen miehen kanssa. Miten siinä näin kävi: mies alisti tyttäreni, hänen olisi pitänyt olla vaan kotona ja hoitaa kotia. Hän ei olisi saanut pitää yhteyttä ystäviinsä, kun kaikki olivat huonoja ihmisiä. Rahaa hän ei juurikaan antanut yhteiseen talouteen. Sitten hän häipyi rahoineen kotimaahansa. Aikoo nyt kyllä tulla käymään Suomessa, mutta häntä odottaakin paha anoppi ja poliisi. Asumusero on. Asuntoa hänellä ei enää ole.
    Hänellä on kyllä oleskelulupa voimassa täällä vielä pariksi vuodeksi. Kirjoitan tämän asian vain tiedoksi, että hyvät nuoret naiset älkää katsoko päinkään näihin ulkomaalaisiin miehiin, mikäli haluatte turvallista elämää. Mikäli haluatte seikkailla niin sitä Te todella tulette saamaan….
    Olen surullinen tyttäreni takia, kun hän nyt vain itkee, mutta ajan kanssa toipuu kyllä. Me emme tarvitse tänne Suomeen näitä ”olevinaan olevia kukonpoikia”, vaan oikeita asioistaan huolehtivia miehiä. Tämä tarina on tosi…..

    • Nimetön

      Melkein puolet avioliitoista päättyy eroon, vaikka kenen kanssa liiton solmisi. Mikä lie nykyajassa vikana. Eikö osata sitoutua, eikö haluta luopua omasta, joustaa parisuhteen hyväksi, eikö ole tahtoa selvittää karikoita. Vai onko niin, että toimimattomasta suhteesta on nykyään henkisesti helpompaa irrottautua.

  • Nimetön

    Samanlaisen voi kyllä sada suomalaisestakin miehestä/naisesta, ei se alistaminen ole mikään ulkomaalaisille varattu yksinoikeus.

    • Nimetön

      Lisäys kirjoitukseeni: On totta, että suomalainenkin mies osaa naista alistaa ja niinkin, että nainen alistaa miestä. Nämä perheissä tapahtuvat asiat ovat vaikeita senkin takia, että todistajia on harvoin paikalla.
      Edelleen kuitenkin varoitan erityisesti nuoria naisia, että katsokaa tarkkaan kenet otatte seuraanne. Nykyisin on enemmän myös näitä alkoholi -ja mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä ja heidän kanssaan ei yhdessä asuminen oikein aina onnistu.

  • Nimetön

    Hienoa, että Karkusta ja muualtakin Vammalasta, ehkäpä koko Sastamalastakin, löytyy vielä lämminsydämisiä ihmisiä ymmärtämään inhimillistä hätää. Tervetulleiksi Karkkuun toivotetaan eikä ole syytä epäillä sen aitoutta. Toisenlaisiakin toki on.
    Mutta onko Karkku nyt todella valmis ottamaan vastaan vieraita? Vastaanpa, että ei ole. Lähtekääpä keskikaupungilta ajelemaan Karkkuun vanhaa tietä. Heti rautatien ylitettyänne kirkon jälkeen näette kahta puolta tietä masentavan näyn. Siitä selviydyttyänne tasoa löytyy lisää heti entisen terveystalon ohitettuanne tien oikealla puolella. Ja kaiken kruununa keskellä kylää turmeltu vanha arvokas talonpoiskiinteistö ja etenkin piha. Näyt jatkuvat kääntyessänne kohti Horniota Passinmäen tien alkupäässä. Viekää ystävännekin ajelulle Karkkuun! Miksi ei kukaan tee asialle mitään? Kyläyhdistys ei sattuneesta syystä tee asian korjaamiseksi mitään mutta entä kaupunki?

Kommentointi ei ole käytössä.