Sastamalan Ritajärven alue laajimpia METSO-suojeltuja kuntien maita

Metsää.

Vapaaehtoinen metsiensuojelu on myötätuulessa kunnissa ja seurakunnissa.

Tähän mennessä kunnat ovat perustaneet pysyviä suojelualueita vapaaehtoisen METSO-ohjelman avulla 2 120 hehtaaria ja seurakunnat 1 025 hehtaaria. Näitä alueita on yli sata eri puolilla Suomea.

Sastamalan kaupungin omistama Ritajärven alue kuuluu laajimpiin METSO-ohjelman kautta suojeluun päätyneisiin. Se on kooltaan 128 hehtaaria.

Kuntien ja seurakuntien osallistumista METSO-ohjelmaan ovat selvittäneet Suomen ympäristökeskus ja Luonnonvarakeskus.

Poimintoja

  • Nimetön

    Aiheesta poiketen. Kansainvälistä politiikkaa: Toivottavasti Suomen ja Euroopan poliittinen johto ei jää nalkkiin niihin karhunrautoihin, jotka Venäjä on nyt virittänyt. Sellainen ajatus, että valtioiden rajat kiinni ja ”rautaa rajalle”, niin sopisi Venäjälle varsin hyvin. Euroopalle se olisi hirmuinen loikka taaksepäin ja putoaminen niskoilleen jäiseen tantereeseen. Luoja meitä varjelkoon tälläisiltä päättäjiltä.

  • Nimetön

    klo.11:18 Kirjoitus herätti paljon ajatuksia. Toivottavasti nykypäättäjistä löytyy riittävästi viisautta. Varsinkin Suomen, pienenä maana kannattaa pitää kiinni kansainvälisistä sopimuksista.

  • Nimetön

    Tämä huuhaa on turhaa viherhörhöjen touhua.Mitään suojeluita ei tarvita.

  • Nimetön

    Jos rahanahne hörhö ja tyyppi joka luulee että meillä on viisaita päättäjiä valittaisiin eduskuntaan niin pahemmaksi menisi ! Toi eka kommentti on hyvä,liittyykin asiaan kovasti ! Ottakaahan toisellekin jallaalle !!

  • Nimetön

    Moni ei voi ottaa edes yhdelle jalalle, kun riistäjähallitus korottaa kaikkia maksuja sen 30%. Tosin pääministeri Sipilä kyllä muisti kauhistella, miten sähköyhtiö Caruna korotti hintoja karusti sen samaisen 30%.

    • Nimetön

      20:30
      Vaikka näköjään oletkin punaisia, niin silti pitäisi ymmärtää, että kommentoidaan aihetta eikä mitä tahansa huuhaa-ajatuksia, joita omassa pikku päässä liikkuu.

      • Nimetön

        Taitaa sinua ottaa pattiin, kun ystäviksi luullut porvarit pettävät, hölmöilevät ja riistävät jopa keskiluokan, kun köyhiltä ei enää mitään saa. On erittäin tarpeellista saada luontoa suojeluun, ennenkuin kokoomuslaiset antavat kaiken ulkomaisten sijoittajien kuiviin puristettavaksi.

      • Nimetön

        22:44 Väristä en tiedä, mutta järkenin kanssa olen koittanut olla sovussa. Silloin voi kommentoida vaikka sitä, kun hallitus järjestää kansalle arpajaiset, joissa on hulluus päävoittona. Kommentoi sinä vaikka sitä, miksi kommentoit.

  • Nimetön

    Miten Ritajärvi ja venäläiset liitetään toisiinsa,tottakai ton venäjätyypin päähän istutetulla implantilla ! On se pikku pää kyllä harhateillä tosta jutusta,kait se ompi punanen sit,ja pää kans … Siellä on korvasieniä mutta venäläisiä ei oo näkyny !!

Kommentointi ei ole käytössä.