Baronista tulee Nikolai, ovet auki lauantaina

Kaisa Ylimäki ja Jani Perkonmäki luotsaavat yhdessä lauantaina avattavaa Street Bar Nikolaita.
Kaisa Ylimäki ja Jani Perkonmäki luotsaavat yhdessä lauantaina avattavaa Street Bar Nikolaita.

”Nyt pirtissä on isäntä ja emäntä”, naurahtavat Kaisa Ylimäki ja Jani Perkonmäki. Kaksikko istuu ravintolasalissa, joka vielä maanantaina on paksun remonttipölyn peitossa ja suloisesti sekaisin.

Ovensa tammikuussa säppiin laittanut Bar & Club Baron on muuttumassa kokonaan uudeksi ravintolaksi. Lauantaista eteenpäin Vammalan Puistokadulla sijaitseva ravintola tunnetaan Street Bar Nikolaina. Komealta kalskahtava nimi juontaa juurensa paikalliseen historiaan. ”Karvan verran googletettiin, mutta sieltä se lopulta löytyi. Vammalan kauppalan on perustanut Nikolai II”, Perkonmäki kertoo. Mies ehti luotsata Baronia kesästä 2014. Nyt hän on saanut rinnalleen sastamalalaisen Ylimäen, jolle oma baari on pitkäaikainen haave.

”Ravintolan pubin puoli on alkuvuoden aikana käytännössä räjäytetty kokonaan. Aiemmin paikka oli ehkä hiukan kolkko ja kylmä, nyt tänne on haettu kodikkuutta, valoisuutta ja raikkautta”, yrittäjät kertovat. Yökerhon puolella tanssilattiaa on nipistetty pienemmäksi, ja tilaan tuotu muhkea sohvaryhmä. Koko ravintolan istumapaikkoja on lisätty runsaasti.

Yksi näkyvimmistä muutoksista asiakkaiden suuntaan on uusi ikäraja, K-20. Baron oli aiemmin juuri nuorison suosima paikka, mutta Perkonmäki ja Ylimäki eivät näe muutosta uhkana. ”Enemmän se on mahdollisuus. Kun ikäraja on K-20, juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneet voivat opetella ravintolatavat jossakin muualla, mikä on kaikille mukavampaa.”

Avajaisia juhlitaan tänä lauantaina 19. maaliskuuta. Esiintymässä on oman kylän poika Jupus eli Jussi Määttä.

Lue koko juttu keskiviikkona ilmestyvästä Alueviestistä. 

  • Nimetön

    Toivottavasti jatkossa olis kunnon esiintyjiä, mutta paljon onnea.!

  • Nimetön

    Vihdoinkin tänne saadaa aikuisille suunnattu paikka, eikä kakaroita pyörimässä jaloissa 🙂 onnea yrittäjille, varmasti aletaan käymään

  • Nimetön

    Jesssss!!!! Enään ei tarvi käydä sekellä ja saada surkeeta asiakaspalvelua

    • Samaa mieltä

      Seken asiakaspalvelussa todella olis parantamisen varaa mutta Seke haluaa ilmeisesti valita asiakkaansa.

      • Parantamisen varaa on Sekelläkin

        Seke on hyvä paikka muuten mutta musiikki pitäisi saada toimimaan myös alkuillasta ja väliajoilla niin kuuluvasti että vähempikin väki saa tanssia. Vaikka kunnon Dickomusiikkia tai muuta ripeämpää jotta saa illan tunnelman alkuun ja säilymään. Ei ole mistään kotoisin että kun alkuillastakin menee sinne siellä on ollut musiikki kokonaankin poissa ja toiset yhtyeet eivät osaa hoitaa hommiaan tauolle lähtiessään kun laittavat täyttä potaskaa soimaan ja niin hiljaa että kyllä siinä loppukin meneo hyytyy. Sillloin kun DJ Pasi on paikalla tulee kunnon musiikkia koko illan hyvä Pasi! Erään portsarin asenteessa on myös parantamisen varaa sillä hänen käytöksensä ei aina ole oikeudenmukaista. Hässäkän tullessa hän ei aina ota selvää kuka hässäkän aloitti vaan saattaa syyllistää uhreja vaikka he ovat vain puolustaneet itseään. Nuoremmat portsarit ok.Toivotaan kuitenkin kaikille Baareille onnea ja menestystä.

    • Nimetön

      Juu eihän ne edes osaa tehdä sielä alakerrassa kelkkaa saati muutakaan kun soittaa suutaan

    • näin on

      Totta että sekellä on paskin palvelu mutta onkohan nikolain ovella aina yhtä hienotunteinen läski tero 😀

  • Nimetön

    Nyt Seurahuone panostakaa esiintyjiin ja houkutelkaa nuoret asiakkaat, siis ne 18-19 vuotiaat, asiakkaiksi. Sitä ikäryhmää on. Suuntaavat muuten Tampereelle.

  • näin

    Joko nyt on rempassa ollut varaa vessanoviin ja toimiviin hanoihin yms. Sama se on missä päissään kusee mutta kai nekin joku sääntö määrää oleviksi…

  • Nimetön

    Nyt on odotukset korkeella, uutta onkin jo kaivattu tähän kylään. Toivottavasti tiskin taakse on löydetty hyviä tyyppejä, keski-ikäinen ei enää purkanmussuttajia jaksa katella. Katsekontaktikin toivottava 🙂 vai meneekö jo liian vaativaksi, se nähdään 🙂

  • Yks vaa

    Ei tuu pärjäämään. Valitettavasti. Eihän täällä pärjää mikään/kukaan.

  • Nimetön

    Toivottavasti henkilökunta portsareita myöten menee vaihtoon. Muuten ei kannata jalkaansa tosta ovesta sisälle laittaa.

  • Nimetön

    Onkohan ongelma liennyt nuoret ravintolatapoja opettelevat 18-19-vuotiaat vai asiakkaiden kunnioituksen puute ja asiakaspalvelun olemattomuus… Muutosta odotellessa.

  • Porukka vaihtoon

    Toivottavasti portsarit menee vaihtoon, koska niin paljon on heistä tullut huonoa palautetta: liiallista voimankäyttöä, turhan herkkää pippurisumutteen käyttöä ja asiakkaiden väheksymistä. Ei kuulosta hyvältä. 🙁

  • Nimetön

    Eli mikään ei muutu. Keski-ikäiset ukot ryystää kaljaa ja trubaduurit laulelee. Muualle siis..

  • Nimetön

    Kuullostaa hyvältä! Uusi ilme tulee tarpeeseen, toivottavasti homma toimii ja asiakkaita riittää 🙂

  • Nimetön

    Ei toi pulju kauaa oo pystysä. Toivottavasti henkilökunta vaihtuu!!

  • Nimetön

    Taas huomaa kuinka saamarin katkeraa kansaa on vammalalaiset juntit. Pitäisi kannustaa yrittäjyydessä ja te vaan mollaatte!!! Onnea yrittäjille ja toivottavasti saatte homman toimimaan niinkun ennen vanhaan 🙂 toivottavasti joka ravintolaan riittää väkeä että saadaan työpaikat säilymään työntekijöillä. Vaikka myös toivon että portsarit menisivät vaihtoon käytöstapojen vuoksi ja se vanhempi nainen tiskin takaa kanssa pois samasta syystä

  • Nakke

    Toivottavasti henkilökunta pysyy samana, asiallisia portsareita myöten! K-24 olisi ollut omaan makuuni parempi, mutta kaikkea ei voi saada. 🙂

  • Nimetön

    Huokuu taas oikeen Vammalalainen positiivisuus kommenteista. Voi päivää. Harvalla, myös baarissa käytöstavat hallitsevalla, on ongelmaa sen paremmin portsareiden kuin tarjoilijoidenkaan kanssa. Kyseinen vanhempi nainen hallitsee muuten ne käytöstavat itse, sekä tiskin edessä että sen takana. Paljon tsemppiä yrittäjille, ja toivottavasti saadaan aikuiseen makuun paikka, jossa on kiva käydä viihteellä. Eikä ne esiintyjätkään pahitteeksi olisi. Miellyttävää kuunneltavaa riittää kyllä omaltakin kylältä. Toivotaan että saman katon alle saadaan mahtumaan sovussa sekä avarakatseiset että ne pikkusieluiset kyläläiset.

  • Nimetön

    Huhun mukaan poket olis uusittu.. Toivottavasti saataisiin sastamalan baarielämää elvytettyä..

  • Nimetön

    pitää poiketa ja katella jatkuuko alaikäisten käyminen kuten baroonin aikaan oli

  • matu

    me vatia busikuletus heti täältä karkusa sine baari tai me syrjäytyä tänne metsä.paljo on meillä discorahaa jo.

    • Nimetön

      Hyvä kirjoittaja, siellä Karkussa on kyllä takseja, jos heillä vain on aikaa Teitä kuljetella, kun Teitä on esim. viisi maksajaa niin ei tule matkanne niin paljon maksamaan.

  • Kaljamasunotcool

    Juokaa hyvät ihmiset vaikka vettä mitä sitä tuollaisia myrkkyjä juoda ehdointahdoin?pilaatte vaan kroppanne.

  • onko ongelmia

    Mitä ? Kaasutetaanko siellä ihmisiä? Vaihtoon vaan jos ei isot pojat osaa ammattiansa.

  • Nimetön

    Tämä kommenttini ei liity tähän ravintolaan.
    Vuosia sitten poikkesin Vammalan keskustassa olevaan ravintolaan. Kysäisin onko heillä mahdollisesti karaokea?
    Vastaus tuli nopeasti ja koppavasti: Ei ole eikä tule.
    En ole sen jälkeen ko. ravintolaan poikennut, että näin ko. ravintola menetti hyvän asiakkaansa.

  • Tero

    Hieno homma. Kaikista eniten tykkään Kaisasta, mutta koko porukalle tsemppiä toivotan. Pakkoko niitä portsareita on testailla, saman kohtelun saa joka paikassa. Menkää Turkuun tappelemaan. Tiskiltäkin olen saanut hymyn kera hyvän palvelun aina. Ja joka paikasa Vammalasa.

  • Kersantti

    Paikkakuntamme vaan on liian pieni. Ei tarvita määräänsä enempää kapakoita.

  • Nimetön

    Tsemppiä uudelle paikalle! Seurahuone on nyt viime aikoina ollut ihan ok, mutta kiva kun tulee vaihtelua. Toivottavasti esiintyjiä tulee, toivottavasti myös sellaisia että paikassa voi käydä vähän vanhempikin joskus viihteellä. Asiakaspalvelu on kaiken a ja o!

  • Nimetön

    Onnea uudelle yrittäjälle. Yrittäjän tie on pitkä ja kivinen….nimimerkki: jotakin yrittänyt.

  • voi kaisa!!!

    Pikkutyttö joka ei osaa katelaskentaa… ei hyvältä näytä.

  • Nimetön

    Onnea yrittäjille! En tiedä mitä tämä ”tyrwääläinen” pessimistisyys kumpuaa…? Olen asunut siellä noin puolet elämästäni ja ikäväkseni täytyy sanoa että jossain pussissa Vammalalaiset on kasvanut… Yleisesti ottaen pitäisi iloita toisten saavutuksista eikä heti lyödä lyttyyn ja haukkua selän takana…Onko se kateus vaan niin kova vai se että itse ei uskalla hypätä uusiin juttuihin? Oman valintani oon tehnyt ja vaihtanut maisemaa, mulle se oli oikee päätös! POSITIIVISTA kevättä kaikille…

  • Nimetön

    Ikäraja hyvä asia, mutta silti alaikäiset päästetään ravintolaan. Sekelle pääsee 16- ja 17-vuotiaat sisälle! Henkilöllisyystodistuksia kysytään enemmän kaupankassalla ku ravintoloiden ovilla!

Kommentointi ei ole käytössä.