Mopoilija loukkaantui peräänajossa Sastamalassa

Sastamalassa Äetsäntiellä mopoilija törmäsi henkilöauton perään keskiviikkona iltapäivällä.

Onnettomuus sattui noin kello 15.40 Talankylän kohdalla vetoketjutehtaalta vähän Pehulan suuntaan.

Mopoilija loukkaantui ja hänet vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi.

  • Nimetön

    Tais tehdä oikeesti kipeetä. Yleensähän nää Pärinä-Eerot lähtee vielä karkuun.

  • mopoilijoiden puolesta

    Taisi olla autoilijassa vikaa. Eikö jarruvalot tai vilkku toimineet??

  • Nimetön

    Kauan se kestikin ennekuin napsahti – sen verran on meinaan vauhtia ollut.

  • Nimetön

    ONHAN MOPOJEN TOUHU IHAN ÄLYTÖNTÄ AINAKIN KIIKASSA,
    VOIS POLIISIT TULLA PUOL KOLME KU KOULUT PÄÄTTYY,IHAN SEKOPÄISTÄ KOHELLUSTA KIIKAN KESKUSTASSA,KYL VAHINKO VIÄ SATTUU

    • Nimetön

      Kyllä. Joka kerta, kun satut ajamaan ”mopo”aikaan Kiikassa, tulee joku mopolla keulimalla vastaan. Muutaman kerran on sattunut, että mopoilijat käyttävät Pohjanmaantietä kiihdytysharjoituksiin. Sen verran vielä toistaiseksi välittävät hengestään, että ymmärtävät väistää siksi aikaa, että autot pääsevät ajamaan autotietä pitkin ohi, mutta heti sen jälkeen alkaa uusi ralli, jossa ei tunneta käsitteitä ”ajokaista”, ”valkoinen viiva”, ”keltainen viiva”, ”liikennemerkit”. Luottavat varmaan siihen, että ovat cooleja Kiikan Räikkösiä, jotka kerjäävät huomion keskipisteenä olemista esittämällä jotain, mitä eivät oikeasti ole. Alaikäisiä repsukoita, jotka kaipaavat vielä vanhempiensa rajoja ja rakkautta.

      • Äitihän minäkin

        Näinhän se menee, että malli tulee kotoota. Sitä kun nappulana istuu iskän ja äiskän kyydissä kun autolla mennä pörötellään niin imee kaiken liikennekäyttymisen ja mallin siitä penkin ja ratin välistä. Näin on tutkittu juttu.
        Toisaalta ainahan sitä kokeillaan rajojaan kun kotoa päästään. Jokainen voi nyt miettiä omaa murrosikäänsä ja omia kotkotuksiaan.

  • Nimetön

    …niin …vähän ennen sitä onnettomuutta mopoilija ohitteli henkilöautoja länsitiellä ja vauhti oli hurja…päivittäin joudun toteamaan ja pelkäämään että jotain ikävää sattuu…
    Miksi hyvät ystävät – mopoilijat – ette kunnioita muita tiellä liikkujia ja myös omaa henkeänne…!!

  • Nuorten Puolesta

    Epäilen hyvin vahvasti että auton perässä ajaneet mopot kulkivat ainakin 300!!! ja autokuski huomioi tietenkin tässä tilanteessa takaa tulevat kaksi mopoilijaa, eikä tietenkään tehnyt mitään äkkijarrutusta??
    Onneksi toinen mopo ehti väistämään nipin napin eikä törmännyt. Harmi, että toinen törmäsi, mutta poika jäi onneksi henkiin, vaikka se varmaan monia kaksipyöräisten vihaajia harmittaakin. Oli se onni ettei auton perässä ajanut henkilöauto tai esim. kuorma-auto, olisi nimittäin peräänajetun auton sisällä oleville henkilöille käynyt tosi huonosti.
    Toivoisin ymmärrystä myös autoilijoille, että yrittäisivät huomioida liikenteessä nuo kaksipyöräiset kaikesta huolimatta.

    • Nimetön

      Liikenteessä takana tulevan pitää kyetä pysähtymään ajamatta edellä hiljentävän / pysähtyvän päälle oltiin sitten liikkellä kahdella, neljällä tai useammalla pyörällä.

      • Nimetön

        totta! sitä itsekkin monesti ihmettelevä et miten takana tulija reakoi jos joudun äkkiä jarruttaan,peräs paukkuu!

Kommentointi ei ole käytössä.