VaLePa ei onnistunut tasoituksessa

Perjantai-iltana Vammalan Lentopallo lähti kotona hakemaan tasoitusta Mestaruusliigan finaaleihin. Hyvän alun jälkeen ottelu kuitenkin kääntyi Tiikereille 1-3 (25-16, 21-25, 10-25, 22-25).

Alku näytti lupaavalta, kun pukkipaidat kaatoivat kokkolaisvieraat nätöstyyliin 25-16. Toisen erän alku oli myös kotijoukkueen hallussa tilanteeseen 8-2. Sen jälkeen Tiikerit nousi niskan päälle, hyökkäsi ja puolusti erinomaisesti. Vieraat veivät toisen erän 21-25.

Kolmas erä oli VaLePalle masentava. Tiikerit karkasi erän kärkeen johtoon 0-7. Virheitä tuli VaLePalla paljon, lyönnit liitelivät järjestään rajojen yli. Erä päättyi Tiikereille 10-25.

Ratkaisevaksi jääneessä neljännessä erässä VaLePa taisteli tiukasti. Se ei kuitenkaan riittänyt ja erä meni vieraille 22-25.

”Aluksi kiitos kaikille katsojille tuesta. Aloitimme hyvin, teimme asioita paremmin kuin viimeksi Kokkolassa. Suurin virhe oli syötön hiipuminen toisen erän puolivälissä. Neljänteen erään tultiin vielä mukaan, mutta kaveri puolusti todella hyvin”, kommentoi VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins. ”Sunnuntai on taas parempi päivä kuin tämä”, hän sanoi.

Otteluvoiton myötä Tiikerit johtaa finaalisarjaa 0-2 ja otti sen katkolle Kokkolaan.

• Nyt meni vähän vaikeaksi

Joukkueella oli kaikki eväät voittaa.

Chourio jäi vähän yksin ja Eskon passit olisivat voineet olla tarkempia..
    kaksi viimeistä verkkonauhan päälle..ei niistä paikoista voi lyödä kunnon iskua

• Tiukoissa palloissa vaihtopenkki ratkaisee

Nyt kukaan Valepan vaihdosta tullut ei onnistunut…Tiikereille Ropponen aivan pitelemätön..
    Valepan Jokinen..Sivula…Nemiadovski yrittivät liikaa ja yksin ratkaista pelin kun peruspeli olisi riittänyt

Levchenko ja Venski Valepan parhaat

Nyt ei ole enää mitään hävittävää..

Kunnari ehkä oli vartioinnissa ja passit oli luettavissa mutta parempaan on luvassa kun sarja jatkuu

• Nimetön

Valepa voi aloittaa hopeajuhlien valmistelun, nyt on pakko myöntää, Tiikerit on luokkaa parempi joukkue.

• miks

Eiks vammalalla oo varaa ostaa LELUA valepaan onhan tuo vannalan oma LELU varilasta OJANSIVUT on kovia jätkiä! Isä poika ja pyhä henki!!Ja OSMO pastori!!!

• Sivulan pelikunnosta kun ei oo tietoo

Lähtisin peluuttamaan Sivulaa Krastinsin tilalle yleispelaajana ja kokeilisin vielä Vahelaa Korhosen tilalla liberona.
    Chourio on paras hakkuri Tyrväällä koskaan ja tarvitsee vain laadukkaita passeja..

• hahahahah

Ei tosiaan ole Chourio paras hakkuri Tyrväällä koskaan. Aivan järjettömän sammakon päästit suustas.

• Nimetön

Lammaslauma ilman kunnon paimenta, ugis näyttänyt kaikki taitonsa jo pari vuotta sitten .ei muuta kuin latvian sarjaan poikansa kanssa

• Nimetön

On iso ero valmentajien palautteen annossa TV-kuvan perusteella. Krastins oli aggressiivinen, Tiilikainen rauhallinen. Kävikö Krastinssia halaamassa peluri hyvän suorituksen jälkeen? Tiilikaista kävi. Silti olen Valepan puolella tulevassa pelissä.

• Nimetön

Oli se ihan hirveetä paskaa! Voittoon ei olisi tarvittu muuta kun olisi ollut pelissä paikalla! Hakkuri sakkaa edelleen ja Ollilla selkä paskana! Nää kokkolan ”miehet” pisti leijasyötöllä tämän porukan polvilleen!
    Ei se mun vika ole että tykkään voittamisesta! -Kara-

• Nimetön

HYVÄ valepa se on teille ihan oikeen, ette tarvis edes hopeeta saati pronssia. valepan isot miehet lopettakaa ihmeessä jo ne palloleikit, ymmärrän että lapset leikkii pallolla mutta isot miehet.

• Nimetön

Jotain parempaa kyllä odotin.. vaikka aina ei voi voittaa, mutta kunnon peliä sentään tars tällä tasolla saada aikaan.. varmaan jotain pikku vaihdoksia luvassa ensi kautta silmällä pitäen. Jokinen ei oo päässy tarpeeks kentälle!! Tsemppiä vaan kaikille!