Telilän Sähkötyö osti Sähköliike Rantalan

Sastamalan Hopulla toimii jatkossakin sähköliike.
Sijaitseeko Sastamalan Hopulla jatkossakin sähköliike? Lue keskiviikon Alueviestistä.

Telilän Sähkötyö Oy on ostanut Sähköliike Matti Rantala Oy:n liiketoiminnan 29. huhtikuuta vahvistetulla kaupalla.

Toimitusjohtaja Pekka Telilän mukaan kyse on liiketoimintakaupasta. Näin ollen koko Sähköliike Rantalan liiketoiminta henkilöstöineen, asiakkaineen, varastoineen ja kalustoineen siirtyi Telilän Sähkötyölle.

”Kaupan myötä Telilän Sähkötyö vahvisti toimintaansa ja erityisesti vesirakentamisen osaamistaan.”

Telilän ja Sähköliike Rantalaa luotsanneen Heikki Rantalan mukaan kauppa ei vaikuta asiakkuuksiin tai olemassa oleviin sopimuksiin. Päivittäisessä toiminnassa näkyvät muutokset ovat pieniä.

Sähköliike Rantalassa on 13 työntekijää. Kaupan myötä Telilän Sähkötyö työllistää lähes 100 sähköalan ammattilaista Sastamalassa ja Lohjalla.

Telilän Sähkötyö Oy on 60-vuotias kolmannen sukupolven sähköurakointiliike. Sähköliike Matti Rantala Oy on sekin ehtinyt toimia Sastamalassa ja sen ulkopuolella jo neljä vuosikymmentä.

Poimintoja

  • PISKI

    PYVÄ PEKKA NÄIN TOIMII KUNNON LIIKEMIES ONNEE LIIKETOIMELLESI JA UUDELLE RASKAALLE AJONEUVOLLE. TERV. ENT. PUH.MIES

  • PISKI

    VIELÄ EDELLISEEN OLISIT OSTANUT PEKKA TON ESPN:KIN VAI ETKO USKALTANUT SIJOITTAA EPÄ VAKAASEEN YHTIÖÖN

    • Nimetön

      ÄLÄ HELVETISSÄ HUUDA KOKO AJAN! Isojen kirjaimien jatkuva käyttö on typerää, epäkohteliasta ja vaikeuttaa lukemista, eikä todellakaan lisää sanomisiesi painoarvoa, päinvastoin.

      • .....

        HELVETISSÄ SAA HUUTAA!!!!!
        Ei se tänne asti kuulu!
        Isojen kirjaimien käytöstä johtuen minäkin näen lukea!
        Todella kohteliasta meille vanhoille ihmisille,on helppoa saada selvää.

      • Nimetön

        Jos ei näe, voi aina suurentaa näytön tekstiä painamalla Ctrl ja + näppäimiä. Siis ensin Ctrl pohjaan ja sitten plussaa riittävän monta kertaa. Vastaavasti Ctrl pohjassa miinuksella pienenee teksti. Ennalleen koon saa painamalla Ctrl pohjassa nollaa. Isojen kirjaimien käyttäminen kommenteissa on huutamista, epäkohteliasta ja antaa aggressiivisen vaikutelman.

  • Nimetön

    Elintarvikekaupoissa ei sallita liian suurta monopolia. Kilpailuvirasto pistää jäitä hattuun. Sähköö saa ilmeisesti tuikuttaa kuluttajalle, yhden liikkeen haalareista.

  • Nimetön

    Minustakaan isojen kirjaimien käyttäminen ei ole huutamista. Vain selkeää. Eiköhän viestin sisältö ole tärkeämpää, kuin sen paketointi. Joka on niin herkkänahkainen, että kokee sen aggressiivisuudeksi, näkee olemattomia. Tämä ns. nettietiketti on yx turhimmista.

    • Nimetön

      Seuraavaksi vielä isommat ja värilliset fontit? Huutaminen ei kuulu kommentointiin, sillä huutaja yrittää vain korostaa omaa tekstiään muiden kustannuksella. Jos lähdetään siitä, että jokainen kommentti on saman arvoinen, kukaan ei huuda. Annetaan lukijan päättää, onko kommentti hyvä. Netiketti ei ole turha, se on sivistyneen keskustelun minimi.

      • Nimetön

        Minusta Piskikin vain innoissaan keskustelee. Ei mua haittaa ISOT kirjaimet. Sisältö on tärkein, ei paketointi. Täähän on samaa, kun krakapakko raflaan männävuosina, jos vaaditaan vai normaalifonttia.

  • Kyösti B

    Ei voi olla totta… Yrityskaupasta kirjoitetetaan ja ihmiset kommentoivat,että minkä kokoisilla kirjaimilla kommentoidaan. Voi jumalauta.

    • Nimetön

      Huonoon käytökseen puututaan koirankin koulutuksessa silloin kun sitä tapahtuu, jotta piski ymmärtäisi, miksi palautetta tulee. Suomenkielinen sivistys lähti Tyrvään seudulta muualle Suomeen, nyt sen olisi jo aika palata. Muuten tuossa yrityskaupassa ei paljon kommentoitavaa ole tavan tallaajalle.

  • Nimetön

    Näiden besserwissereiden on turha tulla kommentoimaan, koska eivät ymmärrä asioista mistä puhutaan mitään vaan tuijottavat johonkin helvetin isoihin kirjaimiin, pilkkuvirheisiin ja jopa välillä murteista johtuviin sanoihin. Jos teillä ei oo muuta tekemistä, kun kommentoida tällaisia asioita niin elämänne on varmaan aika tylsää ja täysin helvetin syvältä.

    Hyvät kaupat Telilälle.Hienoa, että uskalletaan tehdä liiketoimintaa ja hyvä, että Rantalan henkilökunta saa jatkaa entiseen tapaan. 🙂

  • Nimetön

    Samaa mieltä, ylifiksut ylioppineet äidinkielen asiantuntijat ja muut omaan napaansa tuijottavat nettietiketin omaavat pikku räköänokat, please älkää lukeko näitä kommentteja, kun ne ottaa teille niin koville, että on pakko kommentoida. VIe vaan turhaa tilaa itse otsikolta, eli liikekaupoilta. Se on ihan sama minkäkokoisilla kirjaimilla Tyrväällä kommentoidaan, Vittu.

    HYVÄ TELILÄN PEKKA, HYVÄT KAUPAT TEIT, ONNEA JA MENESTYSTÄ !!!!

  • Tapper

    Se olis kans myytävänä se Äetsän Siwa. On, meinaan, hyvä kauppa. Siis meinaan ostajalle, jos ostaa sen niin ku kokonaan.
    Eiku On, meinaan kaikissa tapauksissa hyvä kauppa.

  • Nimetön

    Eiköös se oo paree et työntekijöillä työt jatkuu yrityskaupan myötä? Ois Kirjapainonkii joku ostanu ja työllistäny siten 10 hlöä

  • Oravia ampumaan ...

    No kyllähän on ala-arvoista keskustelua asiaan! Eipähän tarvitse kahta kertaa muistella minkä minkä vuoksi niiltä kulmilta aikoinaan lähti … Tyrvääläinen kateus ja aina niin negatiivisella asenteella elävät ihmiset … taitaa olla Suomen synkin kulmakunta asukkaita ajatellen. Katsokaa ympärillenne … teillä on hienot maisemat ja vielä joku uskaltanut jäädä yrittäjäksikin sinne tarjoamaan työtä paikallisille !

    • Nimetön

      Ainakin tapakoulutusta tarvitsisit. Sinunkaltaistesi räyhääjen vuoksi Sastamalasta saa tosi ikävän kuvan, vaikka kaltaisiasi on tuskin kourallista enempää. Miksi Alueviesti osallistuu tällaiseen seudun maineen pilaamiseen sallimalla törkykirjoittelun?

Kommentointi ei ole käytössä.