Useita murtoja poliisin selviteltävänä

Kokemäen poliisiaseman alueella on murtauduttu useisiin vapaa-ajan kiinteistöihin ja ulkorakennuksiin. Ilmoituksia on tullut viimeisen kahden viikon aikana.

Rakennuksista ei ole anastettu omaisuutta, mutta vahinkoa on tehty.

Poliisi pyytää kiinteistöjen omistajia tarkkaavaisuuteen sekä suojaamaan ja lukitsemaan kiinteistöt asianmukaisella tavalla.

Vihjeitä vahingonteoista ja murtautumisista voi ilmoittaa Kokemäen tutkintayksikön sähköpostiin tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse päivystysnumeroon 0295 417 675, joka vastaa tiistaisin ja perjantaisin kello 9-16.

Poimintoja

  • Nimetön

    Sastamalassa ei ainakaan ole poliisilla resursseja / mielenkiintoa tutkia pieniä omaisuusrikoksia. Itseltä lähtenyt useammassa erässä tavaraa 3000-4000e arvosta ja rikosilmoituksen tehtyäni parin viikon päästä tutkija otti ensimmäisen kerran yhteyttä ja ilmoitti että tutkinta on lopetettu. Kysyin vaan, että miten sellaisen homman voi lopettaa mitä ei ole koskaan aloittanutkaan?? Vastaus oli naurun sekainen kommentti, ettei heillä ole aikaa tälläisiä tutkia. Sellaiseksi on poliisin toiminta mennyt. Taidan itsekin lopettaa kaiken laillisen touhun tässä maassa…

  • vähän poliiseja

    Sitä varten on VAKUUTUKSET.
    Noi on todella hankalia tapauksia tutkia. Rikotaan ovet ja ikkunat.
    Viedään perämoottori, mikro, työkaluja yms. pientä… ei siinä mitään tutkintaa tarvita, kun puhutaan vähistä vahingoista.

    Suomessahan on ihan Pohjolan mittakaavassa vähiten poliiseja.

Kommentointi ei ole käytössä.