Jalkapallopeli kuumensi tunteita Huittisissa

Maanantaina iltapäivällä ulkomaalaistaustaiset nuoret pelasivat Huittisissa jalkapalloa keskenään. Pelin yhteydessä tuli riitaa niin paljon, että kaksi pelaajaa ryhtyivät selvittämään välejään nyrkein.

Molemmille pelaajille tuli pieniä ruhjeita kehoon. Terveyskeskuksessa käynnin jälkeen molemmat tappelijat otettiin kiinni ja vietiin putkaan rauhoittumaan.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Poimintoja

  • turbiinvaan

    Sillä tavalla! Eipä tule ihan heti mieleen vastaavaa tapausta lähiseudulla viimeiseen 50 vuoteen? Kantasuomalaiset kun selvittelevät pelien erimielisyydet, ellei erotuomaria ole, kettuilemalla tai jurottamalla. Käsiksi ei käydä. Tiedä sitten onko tuollainen tapaus hyvä vai paha? Ainakin työllistävä vaikutus sillä on ollut! Poliisille järjestyksenpito ja kuljetushommia kymmenien kilometrien matkalla ja joukkosidontapaikan lääkärillä paikkaushommaa. Jos ulkomaanpojjaat vielä maksavat kotomaastaan tuoduista varoistaan em.syntyneet kustannukset yhteiskunnallemme, niin mikäpäs tuossa väärin olisi ollut? Nautinnollista teatteri-iltaa meille alkuasukkaille, katsella ja seurata!

    • Nimetön

      11:46
      Aika pehmoinen väite kantasuomalaisten välienselvittelyn osalta. Eipä tarvitse kauaa muistella, niin tulee heti mieleeni pari viikkoa sitten tapaus Roismala ja konepistooli/pistooliuutinen. Samoin puukkohippaa käydään lähes päivittäin.
      Juuri uutisoitiin Pohjois-Karjalan tapauksesta, jossa yksi ja sama äijä on hukuttanut useita ihmisiä, jne, jne, jne
      Eli, siis mitenkäs se nyt menikään suomalaiset vastaan mamut tässä asiassa?

      • kikkelis kokkelis

        Olet oikeassa,suomi on väkivaltainen maa missä kaikki tapetaan…..miksi pakolainen tulee tänne kun kuolema on lähes varma.

      • turbiinvaan

        Herra tai rouva sekoitta nyt kaksi eri asiaa? Kantasuomalaisten asuminen ja elämäminen yleensä täällä Suomenniemellä, ja urheilutapahtumat, joita esim. paikallinen puulaakitason jalkapallo-ottelu edustaa! Ite olen pelannut palloo yli 40-vuotta, jo lopettanutkin, enkä kertaakaan ole ollut mukana pelissä, tai edes nähnyt sellaista, jossa olisi käyty kiinni vastustajaan, annettu turpiin, tai tarvittu poliisia tai lääkäriä paikalla, tapahtuman johdosta? Rikokset ja urheilutapahtumat ovat kaksi eri asiaa! Näin se menee tässä tapauksessa, suomalaiset vastaan mamut! Stop.

  • Nimetön

    Turun mamu jalkapallopeleissä on ihan normaalia että ne mätkii toisiansa..

  • Ryssä poika hermostui

    Vähän samaa oli jääkiekko-ottelussa Venäjä -Suomi.

  • kikkelis kokkelis

    On rasistista kirjoittaa näin negatiiviseen sävyyn tänne tulleista työvoimapulan paikkaavista jos hieman käsillään keskustelevat….se nyt on sitä talven aikana kertynyttä energiaa kun on ollut liian kylmä harrastaa monikulttuurista ullatuss..k..i…ä
    Kyllä se geeniperimä saadaan paremmaksi jos näin lämmintä piisaa ja loppuu väkivalta pallokentillä mielenkiinnon vaihtuessa.

  • Nimetön

    Eikös se oo kantasuomalainenkin veri kuohahdellu aina puukkoon ja puntariin asti maailman sivu?! Ja lätkäkaukalossahan vois selostaa IlmoLounasheimo-vainaa, eikä kukkaan erottas nyrkkeilyä ja lätkää…

  • kikkelis kokkelis

    On väärin verrata korkeasti koulutettuja lääkäreitä,koneinsinöörejä yms. meihin peräkamarin poikiin.Kyllä näiltä kultamunilta odotetaan parempaa käytöstä kuin suomalaiselta rasistilta….vai onko kotoutuminen onnistunut näin lyhyessä ajassa?

    • turbiintuli

      Taas joku haluaa tahtomattaan tai tahtoen sekoittaa kaksi eri asiaa? Linkki viittaa väkivaltaisuuksiin jalkapallofanien kesken helsingin keskustassa lähiaikoina. Siis lukekaa tarkasti, jalkapallofanit eli joukkueiden kannattajat eli yleisöön kuuluva osa nahisteli keskenään fanittaessaan omia joukkueitaan. Eivät siis kummankaan joukkueiden pelaajat? Yhtään pelaajaa ei tiettävästi viety väkivaltaisen pelitapahtuman vuoksi lääkärin luokse ensiapuun paikattavaksi, eikä poliisi vienyt yhtäkään pelaajaa mustamaijalla putkan pahnoille rauhoittumaan? Älkää nyt hyvät huittislaiset sekoittako kahta eri asiaa toisiinsa? Mamut mätkivät toisiaan keskinäisessä potkupallo-ottelussa Huittisissa, eivät varmaankaan saman joukkueen pelaajat toisiaan, vaan vastapuolen pelaajia tietty vaan. Vammat yhteenotosta pelaajien kesken olivat median tietojen mukaan niin vakavia, että joitakin henkilöitä jouduttiin viemään JSP:lle paikattavaksi ja sen jälkeen Kokemäelle ilmainen kyyti sinisellä autolla putkaan rauhoittumaan! Rasismia tai ei, mutta kuluja kyllä tästä episodista syntyi yhteiskunnalle jonkin verran, ja niiden aiheuttajien maksykyky korvata aiheuttamansa kulut takaisin ollee täysi nolla?

  • Nimetön

    Asia selvä. Väkivalta, mutta vain suomalainen, on sallittu vain jalkapallokentän ulkopuolella. Jääkiekossa väkivalta sensijaan on sallittua, jopa toivottavaa.

    • turbiino

      Ei missään urheilulajissa väkivalta ole sallittua? Ei edes kamppailulajeissa, esim. nyrkkeilyssä, karatessa, painissa, taekwondossa? Missä niin sanotaan, tai hyväksytään, että se olisi? Ja huomioitavaa on vielä, että joskin jääkiekkopeleissä taklataan lujaa ja railakkaasti, sääntöjen vastaiset taklaukset kuin myös sen jälkeiset päällekäymiset, nokkapokat ja tahallinen vahingoittaminen ovat pelissä rangaistavia tekoja. Jopa pitkiä ottelukieltoja, eli osallistumiskieltoja on pahimmille riitapukareille on langetettu. Mutta, eipä ihan heti tule mieleen, eikä ole nähnyt, että riitaisia lätkäpelaajia kiikutettaisiin poliisin toimesta putkaan suoraan jäältä, tai jäähyaitiosta? Vai onko tuttua? Mutta eipä ihan heti tule mieleen, että Lujan jääkiekkojoukkuen kotiotteluissaan Huittisissa olisi edellä mainittua koskaan tapahtunut? Että asiat asioina. Mamunokkapokasta Huittisten futismatsista vielä sen veraan että, mikä itse jalkapallopelin lopputulos oli? Sitä ei missään foorumilla ole kait kerrottu? Tuskin se kuitenkaan 0-0 oli? Pikemminkin 1-1, vai miten monta pukaria kummastakin joukkueesta lasareettiin ja pahnoille kärrättiinkään?

  • Nimetön

    Eiköhän se kuitenkin ole niin, että kyllä me kantikset harrastetaan väkivaltaa mamuja enemmän. Lienee toisarvoista, että lyökö pelaajat turpaan toisiaan, katsojat turpaan toisiaan vai ihan muuten vaan torilla iltasella. Suomalaiset arjen sankarit leipoo turpaan ilman mitään syytä ensimmäistä vastaantulijaa ihan vaan huvikseen.
    Kovimmat jätkät tuikkii puukolla täysin ventovieraita. Mikseiköhän kukaan kommentoi noita uutisia periaatteella, että kantikset taas puukottaneet kaveria tai kantisnuorisoporukka potkinut mummon henkihieveriin? Miksei?

    • Nimetön

      liittyikö se jotenkin jalkapallo peliin ja useinko niistä putkaan viedään?

    • senkin urpo

      Nyt on kyse tästä uutisesta…..miksi nyt pitäisi kommentoida jos manne käyttää puukkoa tai huumehörhöt ammuskelee toisiaan?

Kommentointi ei ole käytössä.