Sastamalasta ja Punkalaitumelta 24 linja-autovuoroa eri puolille Pirkanmaata

Pirkanmaan ELY-keskus on kilpailuttanut ajalle 6.6.2016–3.6.2017 joukkoliikennettä Punkalaitumelta Urjalan, Huittisten ja Sastamalan suuntaan. Sastamalasta ELY-keskus on hankkinut yhteyksiä Punkalaitumen, Lavian, Huittisten, Hämeenkyrön ja Ikaalisten suuntaan.

Näille yhteysväleille hankittavia vuoroja on kaikkiaan 24. Lähes kaikki vuorot liikennöidään koulupäivisin. Yksi vuoropari välillä Sastamala – Ikaalinen liikennöidään ympäri vuoden maanantaista perjantaihin.

Vuoroja liikennöivät Rautaveden Liikenne Ky ja A. Lamminmäki Oy. Huittinen – Punkalaidun – Urjala vuoroparia liikennöi Satakunnan Liikenne Oy.

Satakunnan Liikenteellä on siirtymäajan liikennöintisopimuksella olevaa linja-autoliikennettä Sastamalasta Tampereen sekä Huittisten ja Turun suuntaan.

Uotsolasta Tampereen suuntaan ajetut siirtymäajan liikennöintisopimuksen vuorot loppuvat. Pori-Tampere välillä OnniBus.com Oy:n ja Satakunnan Liikenteen reittiliikenneluvilla ajettavat vuorot palvelevat Tampereen suuntaan kulkevia matkustajia. Lisäksi koulupäivisin ajaa A. Lamminmäki yhden vuoroparin Sastamala – Uotsola – Nokia – Tampere vakiovuorona.

Sastamalan sisäistä liikennettä on reittiliikenneluvalla Linja-autoliikenne Antti Lauhamolla kahdeksan vuoroa. Sastamala – Punkalaidun, Sastamala – Huittinen sekä Sastamalan sisäistä liikennettä Rautaveden Liikenteellä on reittiliikenneluvilla yksitoista vuoroa.

  • Nimetön

    saas nähdä millainen o syksyllä Sastamalan sisäinen reittiliikenne ku Satakunnan Liikenne ei aja enää sillon. Näkee ett meneekö hyvään vai huonoon suuntaan……………….

  • Nimetön

    Miksei ole mitään mainintaa Sammaljoen, Piimäsjärven, Kutalan ja Suodenniemen liikennötsijöistä?

  • Nimetön

    Sitten kun sais vielä taajamissa ja kylillä linja-autopysäkeille niiden autojen aikataulut jotka siitä pysäkiltä ottavat / jättävät matkustajia. Nyt on aina oma auto alla, mutta joskus harvoin haluaisi linjurillakin matkustaa, mutta ei tiedä koska se menee.

  • Nimetön

    Sastamalan sisäinen liikenne tarkoittaa myös Piimäsjärvee, Kutalaa ym muita edellä mainittuja!!

  • Nimetön

    ennen Satakunnan Liikennettä Sastamalan reittiliikennettä ajoi Lauttakylän Auto jonkun yli 10v ja SL on ajanut taasen noin 8 vuotta eli kaiken kaikkiaan ulkopuolinen bussiyhtiö on ajanut 20 vuotta Sastamalassa reittiliikennettä. Voi mennä siis monta vuotta ennen kuin jokin ulkopuolinen bussiyhtiö tulee avaan tänne

Kommentointi ei ole käytössä.