Kuka roskaa Houhajärvellä?

Kangastiellä Houhajärven kaupunginpuoleisessa päädyssä oleva levähdysalue alkaa taas muistuttamaan kaatopaikkaa. ”Kummallista, että ihmiset eivät jaksa kuljettaa romujaan asianmukaisiin paikkoihin, vaan ne pitää kipata luontoon”, kuvan ottanut Risto Syrjä harmittelee.
”Kaupunkia taitaa olla tänäkään kesänä turha odottaa siivousapuun. Viime vuonnakin meni koko kesä ennen kuin samassa paikassa olleet jätekasat siivottiin pois”, Syrjä muistelee.
roskia 1

roskia 2

  • Nimetön

    Kyse tuskin jaksamisesta, vaan maksamisesta. Jäteasemalle vienti maksaa.

  • jaska

    Tein itse kaatopaikan ja säästin. Ei se nyt ni kallista pitäsi olla köyhällekkään viedä oikeeseen osotteeseen.

  • Nimetön

    Aikoinaan vihreät halusivat tehdä jätehuollosta tuottavan bisneksen, joka vähentäisi roskien määrää, siksi koska kaikki haluaisivat kierrättää jätteensä kalliiden jätemaksujen vuoksi.

    Tämä on nyt heidän idealistinen utopiansa.

  • Nimetön

    Höpöhöpö. Ei se jätteen asianmukainen hävitys kallista ole. Se vaan tuntuu siinä vaiheessa, kun on hamstrannut nurkat täyteen paskaa ja kerralla vie pois. Asianmukainen jätteenkäsittely maksaa, mutta ei minun duunarin lompakolle niin paljoa, että alkaisin kantaa metsiin tavaraa.

  • Nimetön

    Kannattaa vähän katsoa mitä sieltä kaupoista ostelee. Ne halvat tavarat joutuvat ensimmäisinä jätteisiin.

      • Nimetön

        Tämän huomasin itsekin liian myöhään. Viimeisessä muutossa sitten jäi jäljelle vain oleellinen. Olo on kevyt joka tavalla. Joku saa kirpparilta hyvää tavaraa tarpeeseensa. ”Kertakäyttö”-lautanen kestää melkein saman ajan, kuin Arabiankin…Jonkin verran on joulu-ja pääsiäisperinteitä. Ei jää perikunnalle ”riideltävää”:D

  • Ja kukaan ei myönnä ostavansa

    mitään turhaa…olen yrittänyt lohduttautua sillä että turhissakin tavaroissa näkyy eletty elämä…johonkin tarpeeseen ne on ostettu…leipäkone…kuntopyörää…frisbee korit…tramboliini…lukuisat ulkokalusteet…

    • Nimetön

      😀 Nuorena perheenäitinä piti kaiken olla tiettyä ”Merkkiä” … Ja käytettynä ei voinut ostaa mitään! Nyt on onneksi toinen suunta nuorillakin!

  • Nimetön

    On hiukan kallista viedä jäteasemalle jätteitä, siinä syy miksi tällaista tapahtuu. On opiskelijoita, lapsiperheitä, eläkeläisiä jne joilla ei yksinkertaisesti ole varaa MIHINKÄÄN ylimääräiseen. Mutta Risto varmaan onkin rikas äijä, joka pelastaa maailman keräämällä tumpitkin maasta jos sellaisen jossain näkee… ja vie sen jäteasemalle. 😀

Kommentointi ei ole käytössä.