Zetoristien tavoite toteutui – Rovaniemi saavutettiin maanantaina

zetoristi
Tiistaina zetoristit kapusivat Ounasvaaran laelle ihailemaan maisemia. Vasemmalta Ari Haapaniemi, Janne Ahonen, Tarmo Pihlajamäki, Mape Tuominen, Raimo Jaatinen ja Veijo Saari sekä huoltojoukot eli Seppo Kiuru ja Juha Haapamäki.

Varhain lauantaina Vammalasta käynnistynyt Tyrwää – Rovaniemi Tour 2016 saavutti puolivälinsä maanantaina, kun kuusi miestä ja kuusi Zetoria selvisi ehjin nahoin Rovaniemelle.

Veijo Saaren mukaan menomatka sujui hyvin, ehkä jopa vähän paremmin kuin etukäteen suunniteltiin. ”Tekniikkamurheita ei ollut kaluston eikä miesten suhteen, sen sijaan huoltoauton trailerista pamahti rengas.”

Rovaniemelle päästiin suunnitellulla kahden pysähdyksen taktiikalla. Ensimmäisen yön miehet viettivät Evijärvellä Maalaiskartano Puustellissa, toisen Iin silloilla.

Saari kertoo, että paluumatka taitetaan hiukan eri reittiä. ”Alaspäin tullaan Kemin ja Ähtärin kautta. Maiseman vaihtaminen virkistää.”

Rovaniemelle pääsyä miehet juhlistivat ’pienellä saunomisella ja kippistelemällä kevyesti’.

Liikenteessä Zetorit herättivät Saaren mukaan ansaitsemaansa huomiota.

”Tosi hyvin meihin suhtauduttiin. Kukaan ei nähnyt ensimmäistäkään keskisormea tai nyrkkiä, vaikka vauhti oli muita hitaampi. Sen sijaan peukkuja ja morjestuksia näkyi sitäkin enemmän”, Saari kiittelee.

Laajemmin zetoristien matkasta huomisessa Alueviestissä. 

Poimintoja

  • Nimetön

    Hienoa,että menomatka meni hyvin! Iin sillat on huippu leirintä paikka.

  • matti p

    no pojat teki sen minkä päättivät nauttikaa siellä olosta ja paluu matkasta onhan tyynyt persuksien alla kun en tiedä millaista kyyti zsetorilla on. Hyvää kotimatkaa onkohan täällä kunnon vastaan tulo joukot torilla

  • Nimetön

    Nää Pyöräilijät kävivät Kolarissa tietääkseni matkaa tuli 830km.

  • Nimetön

    Kyllä nämä kaverit ansaitsisivat kunnon tervetulotoivotuksen vaikka torilla,on sen verta kova reissu jököttää traktorin penkillä,raskaanpaa kuin lyödä palloo. Nyt joku idearikas äkkiä pirskeet pystyyn,eikö? Kyllä he ovat ansainneet sen !

  • Nimetön

    Def Diner

    Otamme Setkut vastaan iltapäivästä ja Täkäläisten kanssa!

    • Kari Kairavirta

      Hieno homma, niiden kavereiden reissu ansaitsee arvoisensa huomion!

  • Nimetön

    KALLION POJAT AJO POLKUPÖYRÄLLÄ KOLARIIN KOLMESSA PÄIVÄSSÄ
    SE ON TEMPPU

Kommentointi ei ole käytössä.