Harri Ojala Teknikumin toimitusjohtajaksi

Teknikum-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja on vaihtunut. Yhtiön hallitus on nimittänyt Harri Ojalan uudeksi toimitusjohtajaksi. Juha Martikainen jätti toimitusjohtajan tehtävät välittömästi.

Harri Ojala on toiminut Teknikumin hallituksen jäsenenä ja osakkaana vuodesta 2013. Hän on tehnyt pitkän kansainvälisen uran johtotehtävissä useissa suomalaisissa sekä kulutus- että investointihyödykkeitä valmistavissa pörssiyhtiöissä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ojala jatkaa toistaiseksi Sirico Electronics Oy:n toimitusjohtajana pääomistajan roolissaan.

”Harri Ojala on erittäin kokenut operatiivinen johtaja, joka on työskennellyt monissa eri ympäristöissä ja useilla liiketoiminta-aloilla, kuten koneenrakennuksen, elektroniikan sekä ajoneuvojen osien valmistuksessa ja jakelussa. Hänellä on vahva osaaminen kansainvälisessä liiketoiminnassa ja toimitusketjujen hallinnassa sekä asiakkaiden että tuotteiden valmistajien näkökulmasta”, sanoo Teknikum-Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Mauri Palvi.

”Olen ollut mukana rakentamassa Teknikum Yhtiöiden strategiaa hallituksen jäsenenä ja olen erittäin innostunut aloittamaan työn konsernin henkilöstön, asiakkaiden ja kaikkien muiden sidosryhmien kanssa uutena toimitusjohtajana. Tärkeimpänä tehtävänäni koen yrityksen kilpailukyvyn varmistamisen osaavan henkilöstön avulla ja sitä kautta myynnin kasvattamisen myös uusilla markkina-alueilla ja asiakassegmenteissä”, toimitusjohtaja Harri Ojala toteaa.

Poimintoja

  • Nimetön

    Lainaus poistetuilta nettisivuilta: ”(5milj liikevaihto) 3.8.2015 Sirico Electronics Oy:n omistus ja johto ovat vaihtuneet. Uutena toimitusjohtajana ja samalla pääomistajana on aloittanut Harri Ojala.”

    Eipä taida meno kummosexkaan muuttua kun kannukset nykystrategiasta on nähtävillä, Harmi näille Tyrvään työpaikoille

  • Nimetön

    No niin, täällähän ensimmäinen kateellinen onkin jo aloittanut 🙂
    Sitten vaan seuraava panettelemaan . . .

    • Nimetön

      Siis mitä!!! Tuo ylläoleva on ihan asiallista textiä. Sinä se pahaa olet aloittamassa.

  • Nimetön

    TJn tuoli on siitä patska että siitä ei ole suuntaa ylöspäin, onnea uudelle toimarille!

  • nimetön

    Niin niitä vilistää toinen toistaan motivoituneempaa johtajaa milloin missäkin firmassa Sastamalan uutisissa…Ja kaikki ne lopulta vie työt sastamalalaisilta muille maille vierahille (tietysti pieni korvaus…)

  • Nimetön

    Vaikuttaa, että Teknikum sai kolmannen ressukan Korpelan veljesten rinnalle. Lähtölaskenta kohti varmaa konkurssia on alkanut

  • Nimetön

    Eiköhän kaikki toivo pelkkää hyvää Teknikumin konsernin toiminnan jatkumiselle ja kehittämiselle myös seuraavat myös seuraavat 60v. (Tehdas tuli Vammalaan 1956)

    Se nyt vain ei ole mitään kehittämistä jos tuotanto siirretään paikasta A paikkaan B. Jos tuokin suuri tarmo/aika ja kustannukset olisi sijoitettu tuotantomenetelmien kehittämiseen ja koneinvestointeihin niin varmasti täälläkin tuotteita kannattavasti pystytään tekemään seuraavat 60v.

    ”Hajauttaminen” on vain tämän päivän sana, virheitä tietysti tekevälle sattuu mutta ei silti hölmö tarvitse olla ja mennä jokaisen tuulenpuuskan mukaan milloinkin, johtajahan on käytännössä vain hallituksen ja omistajien linjausten käytäntöönpanija joka vaihdetaan valitun linjan mukaisesti, toisissa yrityksissä tosin ehkä hieman harvemmin.

  • Nimetön

    ei ollut teknikumin toimitusjotajasta tulevaisuurentekijää ku potkut tuli lainaus alueviesti 24.8

Kommentointi ei ole käytössä.