Med Group voitti Sastamalan ensihoitopalveluiden kilpailutuksen

Sastamalan alueen kiireellisten ensihoitopalvelujen tarjouskilpailun on voittanut Med Group. Kokonaisuuteen kuuluu kolme ensihoitoyksikköä.

”Terveydenhoidon moniosaajana tuotamme jo nyt Pirkanmaalla ensihoitoa, erilaisia kotiin tuotettavia palveluita sekä lääkäripalveluita. Olemme erittäin iloisia päästessämme laajentamaan toimintaamme entisestään kiireellisen ensihoidon tuottajana”, kertoo Med Groupin toimialajohtaja Ali Omar.

Med Group voitti Pirkanmaan kiireellisten ensihoitopalveluiden tarjouskilpailussa yhteensä kolme aluetta.

Toiminta alkaa ensi vuoden alussa. Päätökset ovat lainvoimaisia, kun valitusaika on umpeutunut.

    • Nimetön

      Sitä, että ambulanssit tulee jatkossa Tampereelta. Eli älä sairastu kiireelliseen ensiavun tarpeeseen.

      • Nimetön

        Ei kun ambulanssi tulee Vantaalta, siellähän pääkonttori on. Eihän kiireellinen ensihoito tarvitse paikalllisia toimipisteitä. Huoh… No totta hemmetissä ambulanssit päivystävät siellä missä ennenkin!

    • Nimetön

      Tuo nyt johtuu siitä, että Holmund veti kotiinpäin ja siirsi hätäkeskuksen Tampereelta Poriin. Palvelu on jatkossa satakuntalaista ”älä tänne soittele”.

  • Nimetön

    Luultavasti sama henkilökunta ja samat autot jatkaa, ei tarvi kuin vaihtaa firman nimet autoihin.

  • Sivullinen

    Holmlund saakoon kiitosta tästäkin tempusta. Onhan hän kokoomuslainen.

  • Nimetön

    nyt pistää jo Fimlabkin väkeä pois. Joudutaanko me kohta labrassakin käymään Tampereeella ???

  • Kuttukappelin Vilperi

    Ennen pitkää kaikki julkiset palvelut karkaavat Tampereelle ja läheltä saa vain yksityisiä. Olemme suuressa viisaudessamme äänestäneet valtaan oikeistopuolueet, jotka ajavat yksityistämistä. Rikkaathan käyttävät kalliita yksityisiä palveluita ja on heidän etunsa, että ne yleistyvät ja paranevat. Kannattaa ensinnäkin äänestää vaaleissa ja varsinkin äänestää oikein, että tavallisen kansan kurjistaminen joskus päättyy. Oma puolue ei ole merkkivaate, johon kulutetuilla viimeisillä varoilla köyhä yrittää osoittaa kuuluvansa parempiosaisten jengiin. Oma puolue on pikemminkin aluskerrasto, joka pitää pakkasella hengissä näkymättä tai julistamatta muille.

Kommentointi ei ole käytössä.