Valokuvan tunnistuskilpailu alkaa jälleen Alueviestissä

Käynnissä olevan Seudullisen kyläasiamies -hankkeen yhtenä tavoitteena on markkinoida ja tehdä myös Sastamalan laajaa maaseutua tunnetuksi. Vuosien 2013 ja 2014 tapaan hanke järjestää ”Sastamala Tutuksi” -kuvantunnistuskilpailun Alueviestissä. Valokuva voi olla vaikeastikin tunnistettava. Joidenkin kuvien kohdalla vastaukseksi riittää kun tietää pelkän kylän nimen, toisinaan vastaukseksi tarvitaan esimerkiksi rakennuksen nimi. Jokaisen kuvan yhteydessä täsmennetään, miten tarkka tieto tarvitaan. Edellisen kuvan oikea vastaus löytyy aina seuraavan lehden numerosta ja netistä.

Kunkin viikon vastaukset tulee toimittaa kilpailuun ennen seuraavan lehden ilmestymistä tiistai-iltaan kello 17 mennessä. Sähköpostilla vastaukset voi lähettää osoitteeseen sastamalatutuksi@gmail.com. Postitse voi osallistua lähettämällä kortin osoitteeseen ”Sastamala Tutuksi”, Sastamalan kaupunki / Elävä maaseutu, PL 23, 38201 Sastamala. Postileimasta tulee käydä ilmi, että vastaus on lähetetty ennen seuraavan lehden ilmestymistä.

Kilpailu kestää 20 viikkoa. Ensimmäinen tunnistettava kuva löytyy lehdestä 28.9. ja viimeinen kuva julkaistaan 8.2.2017. Kilpailun päätteeksi kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan sastamalalaiseen liikkeeseen. Myös eniten oikeita vastauksia lähettänyt kilpailija palkitaan 50 euron lahjakortilla. Voittajat julkistetaan 22.2.2017. Kuvat julkaistaan myös netissä osoitteessa:  www.sastamalankylat.fi

Poimintoja

    • Nimetön

      Sovittaisko nyt niin, että jokainen lähettäköön vastauksensa sastamalatutuksi@gmail.com osoitteeseen – näin annetaan kaikille mahdollisuus osallistua ja miettiä, että mikä paikka milloinkin on kyseessä.
      On turhauttavaa jos niitä kirjoitellaan ja arvuutellaan täällä yleisön osastopalstalla, menee kilpailusta maku.

  • Tiedonhaluinen

    Olenko oikeassa ei niitä kilpailuvastauksia tälle palstalle kirjoiteta . Vaan yllä annettuihin osoitteisiin ?

    • Kilpailuhenkeä kiitos

      Juuri näin, kilpailuhenkeä eikä tänne vastauksia vaan lehdessä olevaan osoitteeseen. Ja mitä sitten vaikka tietäisitkin, ei sitä tarvitse kaikille huudella, oletpahan lähempänä palkinnon voittamista, kun pidät tietosi itselläsi.

Kommentointi ei ole käytössä.