Pehulassa paras tontti hoivakodille

Pehulan tontti
Tontti opaskartalla. Kuva on asian valmistelumateriaaleista.

Sastamalassa on selvitetty Kiikan ja Keikyän alueelta tonttivaihtoehtoja ikäihmisten palveluasumiseen. Työryhmän mielestä paras paikka on Pehulassa.

Tonttiasiaa valmistellut työryhmä selvitti eri vaihtoehtoja ja päätyi kahteen tonttiin. Työryhmän näkemyksen mukaan paras vaihtoehto on Pehulassa Pehulakodin ja Äetsän kirjaston läheisyydessä, Pehulan koulun ja Puuhalan välissä. Pehulakoti olisi tulevaisuudessa mahdollista integroida uuteen kokonaisuuteen. Toinen tontti on Kiikan vanhainkodin eteläpuolella.

Kaupungin johtoryhmän asettama työryhmä esittää kaupunginhallitukselle, että Pehulassa kyseiselle alueelle tehdään välittömästi kaavamuutos. Asia on hallituksessa esillä maanantaina.

Sastamalan valtuusto päätti kokouksessaan kesäkuussa, että Kiikan tai Keikyän alueelta luovutetaan tarjouskilpailun perusteella tontti palveluseteliyrittäjäksi haluavalle yritykselle, joka sitoutuu rakentamaan tontille ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivakodin.

  • Nimetön

    Kiikan hoitopaikat kannattaa myydä yksityisille.Saadaan kilpailua alueelle.

  • Nimetön

    Aika piennen tilaan aikovat ”rakentaa” ja näköjään myös parkkipaikka samalla katoaisi…

  • naapuri

    hyvä että ajatus on tehdä ihmistem ilmoille, mummut näkee elämää ja kauppaan pääsee niin kauan kuin rollaattori pyörii.
    kirjaaston takana olisi kyll paremmin tilaa, jonnekin ne autot kuitenkin pit parkkeeratakin.

  • Nimetön

    Mites Kiikassa lämmitetään rivitalot sen jälkeen kun vanhainkodissa valot sammutetaan? Lopetetaanko Niittyvillakin? Ei ymmärrä päättäjien aivoituksia!

Kommentointi ei ole käytössä.