Sairauskohtauksen Vampulassa saanut lentäjä kuoli

Huittisissa Tuulikki-Vampulan lentokentällä lauantaina sairauskohtauksen saanut lentäjä kuoli.

Poliisi kertoo, että pienkoneen pilotti sai ilmeisesti maakosketuksessa tai hieman sitä ennen sairauskohtauksen. Hän onnistui laskeutumaan kentälle. Rullauksen päätteeksi lentäjä oli ohjannut koneen nokalleen läheiseen ojaan.

Kukaan ei loukkaantunut itse onnettomuudessa, mutta sairauskohtauksen saanut lentäjä menehtyi myöhemmin.

Poimintoja

  • Nimetön

    Pyydän omaisilta anteeksi tuon edellisen kirjoittajan huonoa huuimoria. En tuntemattomana jätä myöskään omaa, kevyesti heitettyä osanottoviestiäni, vaikka myötätuntoa tunnenkin, koska minusta oikea tapa ottaa osaa suruun on henkilökohtainen, tutun ihmisen aito, silmästä silmään lausuttu lämmin sana tai kirje, jos ei kykene puhumaan arasta aiheesta. En myöskään toivota muodikkaasti voimia, koska sekin on tuntemattomalta kommenttipalstan kirjoittajalta vain tyhjä sana. Pystyn kyllä asettumaan menetyksen kokeneiden omaisten asemaan, mutta jätän heidät suremaan rauhassa lähipiirissään ilman vieraiden, nimettömien ihmisten kiusallista huomiota.

  • Nimetön

    Ei tainnut olla huumoria. Ajattele sinä hurskastelija, jos lentäjä olisi kohtauksen ilmassa, jolloin kone olisi pudotessaan saanut tuhoa aikaan maassa, moni muukin olisi voinut siinä kuolla.

Kommentointi ei ole käytössä.