Säästömarket uusiin tiloihin Häijäässä – Rakennustyöt tarkoitus aloittaa keväällä

Häijään Säästömarketin nykyinen liiketila sijaitsee Sastamalantien varressa Kiveläntiellä.
Häijään Säästömarketin nykyinen liiketila sijaitsee Sastamalantien varressa Kiveläntiellä.

Huittisten Säästömarket Oy on saanut rakennusluvan 4500 neliön liikerakennukselle Sastamalan Häijäässä. Uutta liikerakennuskantaa on tulossa Häijään Säästömarketin läheisyyteen, melkein Nesteen huoltamoa vastapäätä osoitteeseen Tiisalantie 140. Rakennustyöt on määrä aloittaa ensi keväänä.

Kyseinen tontti on liikerakennusten korttelialue, jolle saa sijoittaa vähittäiskaupan suuryksikön sekä pienmyymälöitä ja kahvilatiloja. Rakennuslupapäätöksessä mainitaan myös sprinklersäiliö sekä 10 maalämpökaivoa.

Tulossa Sastamalan toiseksi suurin kaupan yksikkö

Säästömarketin liiketilat ovat tällä haavaa Häijäässä 2500 neliötä ja Huittisissa 3440 neliötä. Rakennusluvan alainen kohde on siis huomattavasti nykyisiä liiketiloja suurempi. Nykyiset tilat ovat käyneet ahtaaksi ja nykyaikaisempi rakennus on ollut suunnitteilla jo pitkään. Uusi kiinteistö tulee olemaan tällä hetkellä Sastamalan toiseksi suurin kaupan yksikkö Citymarketin jälkeen.

Hanke on tarkoitus aloittaa keväällä, joten ensi vuoden joulukauppaa käytäisiin jo uuden katon alla. Myymälästä tulee uudenaikainen ja monipuolisempi kauppapaikka, joka antaa mahdollisuuden myös nykyistä laajempaan valikoimaan.

Valikoiduille urakoitsijoille tarjouskierros

Yhteistyökumppanit Säästömarket tulee valitsemaan räätälöityjen tarjouspyyntöjen perusteella. Ne lähetetään aikanaan etukäteen valikoiduille urakoitsijoille. Hankkeen päärahoittaja on Sastamalan Osuuspankki.

Säästömarketin mukaan rakennuslupa-asiat ovat menneet hienosti eteenpäin ja yhtiö kiittääkin Sastamalan kaupunkia. Rakennuslautakunta käsitteli asiaa kokouksessaan 4. lokakuuta.

Huittisissa ja Häijäässä

Säästömarketin perustivat Antti Koskinen ja Heikki Koivunen Huittisten Sampuun vuonna 1991. Sittemmin liike siirtyi uuteen kauppakeskukseen Huittisten Hullumieheen. Häijäässä Koskinen aloitti kaupanteon vuonna 1996.

Koko Säästömarketin liiketoiminnan Antti Koskinen osti yhtiökumppaniltaan vuonna 2004. Tällä hetkellä kauppiaana toimii Antin poika Mika Koskinen. Säästömarketin yhteinen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja se työllistää viitisenkymmentä henkilöä.

  • Nimetön

    Mun lempparikauppa!Saa kaikki samalla kertaa ja halvempaa kun tokmannilla

  • Nimetön

    Hienoa että tulee Häijääseen uusi kaupparakennus. Vanha onkin jo vähän iäkäs mutta siitä huolimatta valikoima on hyvä. Vähintää kerran viikossa tulee tuonne ajeltua.

    • Tupsuniska

      Se, muuten on jo. Ei Vammalassa ole enää kunnon urheiluliikettäkään, eikä kumikorjaamoa; Nesteestä puhumattakaan!

  • Nimetön

    Tämähän on kommeeta kuultavaa. Hienoa että uskalletaan investoida.

  • Nimetön

    Upeeta! Mutta toivottavasti uusien tilojen myötä asiakas ystävällisyys parantuisi!

  • Nimetön

    Hienoa. Käyn melkein joka viikko täältä Illosta. Myöskin Huittista suositaan. Saadaan kunnon lattiakin joka ei ole yhtä epätasainen kuin Vammalan totin pinta.

  • Nimetön

    Häijääseen hurauttaa hetkessä Vammalan keskustasta. Käyn sekä Huittisten että Häijään Säästömarketeissa ja Huittisten on parempi mutta jatkossa varmaan kauppapaikakseni valikoituu Häijää. Kertakaikkisen hieno asia. Säästömarketista saa kaiken kerralla eikä tarvi juoksennella siellä sun täällä toisin jos asioi saksalaiskaupassa.

  • Nimetön

    Innolla odotan! Nyt tilat Häijäässä vähän riittämättömät vaikka tavaraa onkin laidasta laitaan. oonkin käynyt Huittisissa ja siellä on hieno sisustusosasto

  • Nimetön

    Justiinsa sieltä tulin ja oli parin muunkin asiakkaan kanssa juttua että hieno homma! Häijää rules.

Kommentointi ei ole käytössä.