Sastamalassa keskustellaan sote- ja maakuntauudistuksesta

Vammalan ammattikoulun auditoriossa Sastamalassa keskustellaan ensi viikolla Pirkanmaan sote- ja maakuntauudistuksesta.

Paikalla uudistusta esittelemässä ja kysymyksiin vastaamaassa ovat muutosjohtaja Kari Hakari, sote-projektijohtaja Jaakko Herrala sekä maakuntaprojektijohtaja Jukka Alasentie.

Ensi keskiviikkona 26.10 kello 18-20 pidettävää tilaisuutta voi seurata myös suorana videolähetyksenä sekä tallenteena. Linkki lähetykseen löytyy Pirkanmaan liiton sivuilta.

Pirkanmaalla on käynnissä maakuntauudistuksen esivalmisteluvaihe, joka kestää vuoden 2017 kesäkuun loppuun. Tänä aikana valmistellaan uuden maakunnan toiminnan käynnistämistä.

Poimintoja

  • EGkiijjki

    Mitähän nämä paikalliset asiasta tietää, kun valtakunnan poliitikotkaan ei vielä yhtään tiedä mitä siinä tapahtuu. Heitellään kaikenlaisia arvailuja ja sitten väännetään niistä. Kannattaisi odottaa tietoa ja sitten palaveerata.

  • Nimetön

    Porvarihallitus: Kolme vanhaa suuta, puheen pieksemää. Sipilä, Soini ja Orpo. Sote tulee, oletko valmis kurjuuteen? Väittävät, että valtio maksaa viulut. Kyllä ne eurot haavitaan kunnilta veroina, maakuntiin törsättäväksi.

  • Nimetön

    Markkinatalous toimii siten, että maksaja on asiakas. Kun valtio pitää piikkiä auki yksityisille firmoille, niin mikä on potilaan osa? Potilas on ainoastaan väline jolla firmat takovat voitot. Silloin pelataan siten, että potilas tulisi mahdollisimman pian uudestaan vastaanotolle. Ei auta vaikka vaihdetaan yritystä, koska kaikki firmat toimivat saman lainalaisuuden mukaan. Omistajille pitää takoa voittoa. Kuka huutaa etiikan perään?

  • Nimetön

    Nykyinen sote-ja projektijohtaja Jaakko Herrala, oli vuosikausia lääkärinä keuhkosairauksien poliklinikalla silloisessa Kangasalan Pikonlinnassa.. Ihmisenä ja lääkärinä hän oli pidety ja arvostettu, joka piti potilaiden puolta ja kuunteli, mitä heillä oli sanottavaa – Tuollaisia, kutsumusammatissa olevia lääkäreitä, ei juurikaan enää tapaa..

Kommentointi ei ole käytössä.