VaLePa kaatoi Iskun 3-0

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo otti lauantaina kauden avausvoittonsa.

Rantaperkiön Isku kaatui Sastamalassa puhtaasti 3-0 (25-19, 25-15, 25-12). Ottelua seurasi yli 1 180 katsojaa.

Seuraavaksi VaLePa kohtaa Mestaruusliigassa LEKA Volleyn vieraissa ensi viikon lauantaina.

Poimintoja

    • Nimetön

      Kai tuo virhe sentään on tullut Alueviestissä -vai luuletko että Satonen lähetti jutu? En ole Arto-fani mutta ei tuommoiset ihan älyttömyydet ole mistään kotoisin…

  • Tarkkailija

    Kuka muu pystyy tarjoamaan kahvit ja ilmaisen pelin Vexve-areenalla? Hyvä Arto!!

  • Nimetön

    Saliin mahtuu 1300 katsojaa, joten tyhjiä paikkoja jäi vielä. Lattiatasossa kentän päädyissä oli tilaa. Miksi te huutelijat ette tulleet katsomaan, kun Arto Satonen olisi maksanut lippunne ja olisitte saaneet makkaraa ja kahvit päälle.
    Ottakaa hetkestä kiinni.

  • Nimetön

    Periaatteesta en tullut! Ensi kerralla seuraavaan peliin taas tulen, kun saan itse maksaa lipun ja muun jos jotakin ostan. Kiitos ja anteeksi.

  • Mestaruuteen on pitkä matka

    ….nyt pitäisi vielä löytyä toinen laituri…vaihtaisikohan Isku Jokisen ja P Mäkisen Sakari Mäkiseen…kuinka tällä tasolla voi olla pelaajia jotka eivät hallitse Aloitus nostoa eli hihalyöntiä..Veljet Lyytikäinen ja Touronen saivat sen näyttämään helpolta…

    • Työmies

      Höpöjuttuja,kaikki kunnia entisille pelimiehille, ei vaan ole 2010 luvun lentopallo sama laji kuin 70-80 luvulla eikä olisi ehkä asiaa edes liberon tontille näillä entisillä taidoilla!

    • Työmies

      Vielä tarkennusta; hyppysyöttö lähtee syöttäjän kädestä n. 25 m/s ja kenttä 18 m pitkä eli aikaa reagoida alle sekunnin.Aika haastava yhtälö ammattimiehillekin vaikka näyttää katsomoon rutiinilta.Entisenä harrastana kokeillut hypäreitten nostoa ja kunnioitus kyllä kasvanut näitten pommien nostajia kohtaan!

  • Peku Lateri

    Valepan alamäki on alkanut, eikä valoa tunnelin päässä näy, eikä tule näkymään.

  • Nimetön

    Sille kirjoitjalle joka sanoi että Satonen tarjosi makkarat ja kahvit ja vielä ilmaisen
    pelinkin, kyllä se menee meirän kaupunkilaisten veromarkoista ei Satonen niitä
    omasta pussista maksa.

    • Nimetön

      16:36 Miksi valehtelet ja vääristelet asioita. Ei tarjoiluilla tai pelillä ole mitään yhtymäpintaa verorahoihin.

      • Nimetön

        Kuka maksaa kansanedustajien, ministerien ja hallintovirkamiesten palkan, kulukorvaukset ja ilmaiset junamatkat? PSHP:n valtuuston kokouspalkkiot? Citymarketin tontin? Me veronmaksajat ja kuluttajat veroissamme ja ruoan hinnassa. Siinä sinulle yhtymäpintaa paitsi verorahoihin, myös ruokarahoihimme. Aika pramean vaalikampanjan aloituksen toki saimme rahoillamme. Mihin muuhun niitä vielä kulutetaankaan…

      • Nimetön

        No ei sun tarvi niitä yksin maksaa ja vapaassa demokratiassa kaikilla on mahdollisuus asettua vaaleissa ehdolle ja päästä itse nauttimaan näistä mainituista eduista.Sillä ei tätä maata rakenneta että pelkästään raakkuu puskista vaan on mentävä ja tehtävä !

      • Nimetön

        13:10
        Siis ihminen ei saa ansaitulla henkilökohtaisella palkallaan tarjota syntymäpäiväkekkereitä. Täytyy latvalaho vaivata, jos tuon tason juttuja heittelee.

      • Nimetön

        Kuka on niin yksinkertainen, että uskoo politiikkojen tekevän jotakin pyyteettömästi? Aina ja joka paikassa on nimi varmasti esillä, jos jotakin vaalikampanjaa edistävää on tapahtumassa. Okei, olen kyyninen, mutta vielä pahempaa olisi, jos olisin naiivi.

      • Nimetön

        Ei kai henkilö joka toimii kansanedustajana voi esiintyä anonyyminä.Kansanedustaja on julkisuuden henkilö ja hänen tehtävänsä on olla ihmisten parissa ja kun on lentopallomies kuten Artokin niin mikäs sen hienompaa kuin tarjota parasta mitä voi eli paikallispeli ja kahvit. Meillä on hieno lentopallokulttuuri,vähän samaa kuin briteillä futis, olkaamme ylpeitä siitä, se ei ole tullut itsestään.
        On valitettavaa että ihmiset näyttävät sivistymättömyytensä tälläkin palstalla.

      • Nimetön

        Kansanedustajan tehtävä on edustaa kansaa valtiopäivillä, edistää asioita, jotka äänestäjänsä on hänelle antanut hoidettavaksi ja tehdä päätöksiä, jotka ajavat yhteistä etua. Syntymäpäiväkekkerit, lentopallopelit ja shakkiturnaukset ovat vain vaalikampanjointia, ne eivät edistä Sastamalan aluesairaalan säilymistä, työttömyyden poistamista eivätkä mitään muutakaan asiaa, joiden ajamiseen kansanedustaja on äänestäjien toimesta valittu. Ihan turhaa panetella niitä, joka ovat tämän tajunneet ja vaativat edustajalta todellisia saavutuksia.

      • Työmies

        Täyttä p….a, onhan kaikilla ihmisillä, myös kansanedustajilla, oikeus omaan yksityiseen elämäänsä ilman että sitä joku vihervasemmistolainen änkyrä leimaa populismiksi, kaikki pisteet Artolle . Tyhmempikin ihminen tajuaa että poliittisilla päätöksillä ei asukasluku Vammalassa nouse jotta sairaalaa tarvittaisiin tai yrittäjät palkkaa lisää työntekijöitä,ne syntyvät ainoastaan kasvun kautta ja sitä nykyinen hallituskin edistää. Vammala on vaan taantuva eläkeläislähiö joita Satakunnassa ja Pirkanmaalla on yhä enemmän, väki menee kaupunkeihin ja se on yleiseurooppalainen ilmiö, ei poliittinen päätös!!!!

  • Nimetön

    No joo… Voitto Iskusta ei mitenkään kuittaa sitä että Hurrikaanilta tuli säälittävän nöyryyttävästi pataan 0 – 3, hävettää vieläkin tuo Hurrikaani pelin nöyryytys. Joku ehdotti vaihtokaupoilla Sakkea takaisin, kannatan, mutta kiinnostaako Sakkea?

    • Nimetön

      Otahan nyt jäitä hattuun,yksi peli sinne tänne ei vaikuta TÄSSÄ VAIHEESSA kautta.Vanha viisaus pätee edelleen;kaikkia pelejä ei tarvi voittaa ,riittää kun voittaa ne oikeat.Eli ne tärkeät voitettavat pelit on keväällä,ei lokakuussa.

      • Nimetön

        Tärkeimmät pelit pelataan keväällä mutta tärkeitä pelejä pelataan koko ajan, koko sarja. Mutta siis nyt ei ole kysymys nokkeluuksista eikä fraaseista vaan kyse on siitä että tällä hetkellä Hurrikaani on selkeästi kaikilla pelin osa-alueilla kuin myös joukkueena selkeästi VaLePaa edellä. Kummatkin joukkueet kehittyvät kauden aikana, mutta voiko VaLePa kehittyä enemmän kuin Hurrikaani?
        Eikä pidä unohtaa – niissä tärkeimmissä peleissä – myöskään Tiikereitä joka saanee loppupeleihin maailmanluokan vahvistuksia tai ainakin yhden…

      • Nimetön

        Joo on se näinkin ,tämän koko suomalaisen lentopalloilun ongelma ja Valepan varsinkin on heikko juniorityö.Tämän kun sanoo ääneen niin asiallinen keskustelu loppuu , näytetään tilastot että ei pidä paikkaansa.
        Jokainen liigaseura miehissä palkkaa muutaman profiilipelaajan ulkomailta,naisten liigassa jopa puolet ulkolaisia, tämä johtuu huonosta juniorityöstä missä ei ole ammattitaitoisia valmentajia riittävästi.
        Kiakossa oli vastaava tilanne muutama vuosi sitten kunes joukkueet laittoivat junnuvalmennuksen kuntoon, ei muuta kuin opintomatkalle Tampereelle!

  • nimetön

    Klo 13:10: Kaikkihan ”kuluthan” nykyään saa myös vähentää verotuksessa…

    • Nimetön

      Ei taida koskea palkansaajaa ollenkaan, yrityksiäkin niiltä osin kun liittyvät yritystoimintaan

  • nimetön

    20:27: Oletko varma, ettei Arto vähentänyt juhlakuluja veroissaan? Tämä oli vain tyhmä kysymys…EI väite.

  • Nimetön

    Tuskin Arto makkaroitaan itse maksoi!Ei niistä myöskään verovähennyksiä saa.

    • nimetön

      No joku ne kuitenkin maksoi ja vähensi tulonhankkimiskuluinaan. Tai -menoinaan. Samaa rahanpyöritysoravanpyöräähän se on suuntaan jos toiseenkin.

  • nimetön

    Ainoa plussa Arto Satoselle, että ohjaa lahjarahat tiettyihin asiallisiin kohteisiin. Kehitysvammaiset tarvitsevat kaiken rahallisen tuen. Kiitos siitä Artolle.

  • Toinen työmies

    Ei tämä Arto nyt kai pelkkää hyvyyttään ja lähimmäisen rakkautta keiku näillä paikoilla missä päätöksiä tehdään..aiemmin myös Valepan hallituksessa.
    Päätöksillä ja varsinkin poliittisilla on aina seurauksensa ….hyvät ja huonot.

    Kyllähän näillä päätöksillä mitä tämä Arto on ollut tekemässä on saatu väkiluku kasvamaan..nimittäin Tampereen ja Nokian..mistä myös tulevat ne äänet vaaleissa.

    • Työmies

      Kovin on mahtimiehen maineessa tämä meidän Arto, ainakin vihervasemmiston silmin. Arto on järkimies mutta ei varmaan pysty omimaan Tampereen ja Nokian kasvua ainoastaan omiksi ansioiksi vaikka niin joku väittää.
      Maaseutu on kuolemassa ja se kyllä näkyy Vammalassa, nyt voisi vaikkapa joku äänekäs vasemmistoradikaali nousta esiin ja ryhtyä edustamaan kansaa demokratian keinoin ja pelastaa Vammala, eikun ehdolle vaan vaaleissa rohkeasti ,ei tarvi puskista huudella!!!
      se Artokin on ollut ja kansa äänesti

  • Nimetön

    mutta eikös sentään ole hienoa, että vielä täällä on toimiva aluesairaala, jonne Tays voi lähettää potilaita jatkohoitoon

Kommentointi ei ole käytössä.