Pakettiauto törmäsi hirveen ja suistui ojaan Sastamalassa

Sastamalassa valtatiellä 11 pakettiauto törmäsi hirveen keskiviikkona iltakuuden aikaan. Onnettomuus sattui kymmenisen kilometriä Häijäästä Porin suuntaan.

Hirvi oli tullut pimeällä tieosuudella yllättäen vasemmalta pakettiauton eteen. Kuljettajan mukaan hirvi osui autoon vasemmalle puolelle siten, että törmäyksen voimasta auto ajautui oikealle ojaan.

Pakettiauto vaurioitui kolarissa ajokelvottomaksi ja turvalaitteet laukesivat. Kuljettaja ei loukaantunut.

Paikallinen riistanhoitoyhdistys haki kolaripaikalle kuolleen hirven pois.

Poimintoja

  • Rauno

    Häijäästä Poriin saatava valot koko matkalle! Mieluiten kummankin puolen tietä ja tolppien väli max.10metriä.Nopeusrajotus laskettava 50km/h.Eiköhän näillä toimenpiteillä saada onnettomuuksia karsittua reilusti!

  • Nimetön

    Valot ovat yhtä tyhjän kanssa. Lähinnä häiritsevät havainnointia tien reunoista. Olen tämän todennut monen vuoden ajan työmatkalaisena. Myskään nopeusrajoitus ei auta niinkauan, kun ratissa on suomalainen ’huippukuski’. Kameratolppia vaan lisää. Rahahan se on, joka suomalaisen itsetuntoa kolhii ja kärvistää. Monta kertaa olen joutunut seuraamaan, miten huippukuskit ajavat reippaasti yli satasta hämärässä peurojen ollessa tien vierellä. Eniten säälittää eläinten kohtalo kolaritilanteissa, eläin kun on viaton siihen, että idiootti istuu ratin ja penkin välissä.

  • varsinainen valopää

    Pidä nyt kuitenkin ajovalot päällä vaikka ne itseesi häiritsevätkin

  • 50 v ajokokemus

    Parhaiten välttää hirvikolarin sovittamalla ajonopeus sen mukaan miten näkee, on sitten päivä tai yö. Max.80 km/h auttaa jo aika paljon.

Kommentointi ei ole käytössä.