Pakettiauto törmäsi henkilöautoon Vammalassa

Sastamalan Vammalassa Uosson ympyrässä sattui perjantaina aamupäivällä peltikolari. Ilmoitus hätäkeskukseen tuli noin kello 9.25.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että pakettiauto oli törmännyt henkilöauton kylkeen. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Autot vietiin ajamalla pois paikalta.

  • Nimetön

    Vammalassa on monta liikenneympyrää, mutta olen havainnut, että joskus sitä oikein säikähtää, kun joku lähestyy kovalla vauhdilla. Niin, että tarkkana saa olla. ..

  • Nimetön

    Sellaista se on kun taidoton hyppää rattiin. Täällä on isoja ongelmia liikenteessä kun liikenneympyrään tullaan kolmion takaa kun justiinsa ehdin. Toinen ongelma on halvat autot joihin ei ole varaa ollut ostaa vilkkuja ja liikenneympyrästä poistuttaessa ei käytetä sitä vilkkua, saapa sillä toisen pysähtyyn seuraavaan liittymään. Kolmas ryhmä on ilman valoja ajavat. Neljäs ryhmä on se joiden kuuluisi istua kyytiläisenä ei ratissa. Viides ryhmä on se joilla millään ei ole väliä. Aikas paljon muuten ryhmiä täällä on.

    • Nimetön

      ainakin Roismalan ympyrän rakentamisessa olisi tullut laittaa Punkalaitumen suunnasta tuleville koroke ennen ympyrää, koska siitä suunnasta kun tulevat, suoraan ja vauhdilla, sen voi jokainen valtatien rampilta ajava todeta

    • Nimetön

      Mulla on kohtuu halpa auto,siinä on myös vilkut! Mielestäni se vika on vain ja ainoastaan penkin ja ratin välissä.

      • Nimetön

        ympyrästä poistuttaessa vilkutetaan, sinne ajaessa varotaan ja väistetään ympyrässä ajavia

  • Nimetön

    Uutisen otsikointi lienee virheellinen? Todennäköisin tapahtumien kulku on ollut kuitenkin se, että ympyrän sisällä jo ollut ja siellä eteenpäin liikkunut pakettiauto törmäsi ympyrään jostakin toisesta saapumiskohdasta tulleen auton kylkeen? Toisin sanoen toinen ympyrään tulossa ollut autoilija ei väistänyt jo ympyrässä ollutta liikkuvaa ajoneuvoa? Uosson ympyrässä tämä ei mitenkään liene harvinaista, sillä eritoten aseman suunnasta ympyrään tuleva, ainakaan kukaan ulkopaikkakuntalainen, ei edes ymmärrä tulevansa tai tulleensa ympyrään, etenkään jos ei ole ennalta vaivautunut lukemaan ympyrää merkitseviä liikennemerkkejä ja väistämisvelvollisuuttaan, ympyrään tultaessa? Eli uusoinnin otsikko ollee väärin kirjoitettu sinällään, ja antanee harhaanjohtavan käsityksen lukijalle mm. syyllisyyskysymyksestä, kumpi autoilija aiheutti onnettomuuden, henkilö-, vaiko pakettiauton kuljettaja?

Kommentointi ei ole käytössä.