Mies pelastettiin viljasiilosta Vampulassa

Huittisten Vampulassa putosi mies viljasiiloon keskiviikkona iltapäivällä. Onnettomuus sattui Kärväseläntiellä noin kello 16.20.

Päivystävä palomestari kertoo, että pudotus oli noin viisi metriä. Mies oli turman jälkeen tajuissaan.

Palomestari luonnehtii tehtävää erittäin haastavaksi. Pelastajat laskettiin siiloon potilaan avuksi. Apuna operaatiossa käytettiin korituolia ja köysiä.

Mies vietiin ambulanssilla jatkohoitoon, kun hänet oli saatu pois siilosta.

  • paskaks

    onneksi mies varmaankin saatiin hengissä pois siilosta hoitoon turvallisesti eikä pahempaa toodennäköisesti sattunu toivon niin, näitä on sattunut naapurikin olisi pudottuaan viljasäiliöön tukehtunut jos ei olisi ollut siinä kaveria lähelläkuulemassa avun huutoa. mutta mitä tehdään sotketuille viljoille en minä halua niitä leipiini/jauhoihin kait ne menee eläimien rehuiks

    • Kuttukappelin Vilperi

      Jos viljojen sotkeutuminen on sinulle suurempi huoli kuin ihmisen joutuminen vaaraan, niin totean vaan, että kunpa tietäisit, mitä kaikkea elukat hiirestä hirveen tekevät viljahalmeessa ja jyrsijät varastoissa tai myllyissä. Linnut ruikkivat häpeämättä pellon päällä, ja vilja saa voimansa maahan mullatusta sianpaskasta. Mitä inhommat ötökät, sienet ja bakteerit ratsastavat jyvissä lautasellesi asti. Ei se siiloon pudonnut mies päädy muroihisi, kuten jauhetut hiiret ja ötökät. Hyvää ruokahalua!

  • niin

    Jos siel siilossa olis viljaa ollut oliskohan ukkeli ees loukkaantunut? Joten toivottavasti ei käynytpahasti jokainen maan viljeliä tekee meille pelkästään hyvää! Vaikka joskus paska vähän haiseekin! Mutta piereskellään me jokainen joten HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE

Kommentointi ei ole käytössä.