Ilotulitteet sytyttivät varastorakennuksen Huittisissa

Entinen hiekkavarasto oli Huittisissa ilmiliekeissä puolenyön jälkeen.

Huittisten kaupungin hiekkavarasto Kivirannassa tuhoutui tulipalossa. Varastossa on säilytetty talvihiekoitukseen käytettävää hiekkaa.

Päivystävän palomestarin mukaan palo sai alkunsa ilotulitteista. Rakennus oli kooltaan noin 160 neliötä. Palokunnan saapuessa suuli oli täyden palon vaiheessa.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palopaikalle puoli tuntia vuoden vaihtumisen jälkeen. Rakennus tuhoutui palossa täysin.

Varastosta oli sunnuntaina jäljellä enää savuavat rauniot.

Poimintoja

  • Paavo J Vammaskoski

    Tämä on yksi syy, miksi minä en koskaan ammuskele raketteja.

  • KR Koski

    Ilotulitteet ovat valtiovallan pyhässä suojeluksessa. Olen esittänyt paikallisille kansanedustajille roimaa haittaveroa ko. tuotteille. Inhimilliset ja aineelliset vanhingot vuosittain erittäin suuret. Eipä ole saanut päättäjissä kannatusta.

  • Nimetön

    Eiköhän niistä aikamoinen määrä valtiolle kerry jo nyt tullien ja alvien muodossa. Älkää nyt surko yhtä vanhaa suulia. Ihan ulkosalla täällä meillä Sastamalassakin hiekotussepelit säilytetään. Se ompi nimittäin säänkestävää tavaraa, jossei hullutmiehet sitä tienneet…

    • Nimetön

      On se aika tyrnää tavaraa vetisenä jäätynyt santa lapioida tai levittimen läpi saada. Suolakaan ei taivasalla säily. Sepeli ehkä toimii jäätyneenä, mutta ei sekään hääviä ole .levittää lumensekaisena. Eli siis varasto on tarpeen, eikä sellainen pikkupojan taskurahoilla synny. Siinä ulosmitataan tulevia palkkoja vuosikaudet, ellei iskä maksa kullannuppunsa harrastuksien kustannuksia.

  • Nimetön

    Näin sen palon ja se minua kummastuuttaa että se syttyi alhaalta ja levisi ja vielä se syttyi siltä puolta missä ei ollut ihmisiä vaan peltoa.lähin ihminen joka ampui raketteja niin oli tien toisella mäen takana ja en uskoisi että raketti osaisi mennä itsestään mäen yli ja kiertää suurin toiselle puolle ja räjähtää.Nämä kaikki mitä kirjoitin, niin se voi olla tuhopoltto.

  • Nimetön

    Ei tuollainen rakennus ihan helposti ilotulitteista syty, tai varsinkaan pala niin vauhdilla kuin paloi. Aivan rakennuksen läheisyydessä ei myöskään edes ammuskeltu ilotulitteita.

    • Nimetön

      12:31 ja 15:25
      Loistavaa salapoliisityötä – täytyy tunnustaa.
      Ilmoittautukaa ihmeessä poliisin rikostutkintaan hommiin. Eivät pärjää ilman teitä.
      Itselläni ei tullut mieleenkään tuhopolton mahdollisuus.

  • Reiska

    Helpolla pääsevät kun puhuvat ilotulitteista. Tuhotyötähän joutuu tutkimaan.

Kommentointi ei ole käytössä.