Mysteeri: Kenen karhu on karkuteillä?

Alueviestin toimitukseen yhteyttä ottanut tamperelainen mies on kummissaan. Hänen Mouhijärven Tervamäessä sijaitsevan kesämökkinsä portin pieleen on todennäköisesti 10. – 20.12.2016 välisenä aikana ilmestynyt puinen karhu.

”Huomasimme veistoksen, kun tulimme mökille valmistautumaan joulun viettoon. Tuskin se on sinne itse juossut. Kenties joku on varastanut nallen ja jostain syystä sitten jättänyt sen portillemme.”

Miehen mukaan karhun jalustassa on suhteellisen tuoreita veistojälkiä. ”Ehkä siitä on sahattu pois jokin veistoksen tunnistamista helpottava teksti.”

Kenen pihasta on nyt karhu kateissa?

Jos joku tunnistaa karhun omakseen, voi ottaa yhteyttä Alueviestiin.

Tämä nalle etsii oikeaa kotiaan.

Poimintoja

  • Nimetön

    Jaahas. Villi arvaus, että ko. pariskunnan tuttava tms. on päättänyt tuoda joululahjan portinpieleen nimettömänä ja odottaa, että hoksaavatko keneltä lahja on. Eivät hoksanneet . . .

  • Nimetön

    Eikös tuollainen morjestava nalle ollut aikoinaan Putajantien varressa konepajan kohdalla ?

  • Nallukoiden ystävä

    Ja Varikonkadun varrella, omakotitalon pihassa, olen nähnyt samanmoisen nallukan, mutta ei taida olla sama Metsän kuningas, sillä luulisi, että Nallukan omaiset olisivat huomanneet, jos oma karhunen olisi juossut omille teilleen, pois pihareviiriltään..

  • Nimetön

    On kyllä nähty paremminkin moottorisahataiteiltuja karhuja. Ehkä tuo joululahjajuttu on valistunein arvaus…

Kommentointi ei ole käytössä.