Sastamalan skeittiparkki avautuu elo-syyskuun vaihteessa

Suunnitelmaluonnos Kaalisaaren skeittirampista. Kuva: Demola.

Sastamalan skeittiparkin valmistuminen ja avajaiset ovat osa kaupungin Suomi100-juhlavuoden ohjelmaa.

Va. liikuntapäällikkö Jari Ahon mukaan hanke on vielä suunnitteluvaiheessa, mutta projektia on jo käynnistelty.

”Skeittiparkin suunnittelusta vastaa Tmi Janne Saario ja meillä on työryhmä, jossa suunnittelijan lisäksi on kaupungin edustajia liikunta-, nuoriso- ja rakennuspuolelta sekä nuorisovaltuuston edustajia.”

Aho kertoo, että skeittiparkkia varten on haettu avustusta aluehallintovirastolta.

”Toivottavasti saamme myönteisen päätöksen. Rakentaminen voidaan aloittaa vasta tämän jälkeen eli käytännössä kesäkuun alussa.”

Skeittiparkki rakennetaan Vammalan Kaalisaaren alueelle. Tarkempi paikka selviää maaperätutkimusten jälkeen.

”Vaihtoehtona on joko Kaalisaaren pääty lähellä hyppytornia tai sitten nykyinen hiekkakenttä. Lisäksi alueelle tehdään pari biitsikenttää.”

Skeittiparkki valmistunee kesän aikana. Avajaisia vietetään tällä tietoa elo-syyskuun vaihteessa. Samassa yhteydessä järjestetään perinteinen Kuntokierros.

  • Nimetön

    Missä vaiheessa tapahtuu kuntalaisten kuuleminen? Silloin, kun on liian myöhäistä vaikuttaa?

    • nimetön

      Paikka on täysin väärä kaikkineen. Ja kun skeittaajia on vain kourallinen, lisätty biitsikentät väkeä vetämään. Ei siinä mitään, mutta rantaan tuo ei sovi. Rännien melu tulee häiritsemään veden kantamana kauas. Mihin muuhun hankkeeseen näin pienelle käyttäjäkunnalle annetaan tuo summa rahaa, vaikka osa olisikin avustuksia?!

      • Nimetön

        Minustakin on parempi, että ohjataan nuoret Bubeihin tuoppien äärelle.

    • Nimetön

      Lienee syytä tutustua Sastamalan kaupungin rakennusjärjestykseen ellei tästä järjestetä kaupungin toimesta kuulemistilaisuutta.

      • Veronmaksaja

        Kun tämä näyttää herättävän näinkin paljon keskustelua, niin olisi aiheellista Alueviestin toimituksen ottaa yhteyttä kaupungin edustajiin ja tehdä haastattelu jossa rakennuttajan = kaupungin vastuuhenkilö astuu esiin ja selventää mm:
        – kustannusarvion
        – kuulemistilaisuuden järjestämisen ajankohdan
        – lupavaatimukset
        – maisemalliset arvot
        En vastusta rampin rakentamista mutta pelisäännöt tulee olla selvillä ennen hankkeeseen ryhtymistä ja tiedotuksen avointa kuntalaisten suuntaan.

  • nimetön

    Maaperästähän olisi jo mielenkiintoista perimätietoa ennestään, että säästyisi ne tutkimuskulut…

    • Osku

      Järvenranta kulki 1950-luvulla siellä missä nyt on katu, eli mm. koko se hiekkakenttä on entistä järvenpohjaa ja nykyisin täyttömaata.

  • Nimetön

    Kyllä kaikkeen paskaan laitetaan rahaa. Tuo paikka olisi napakymppi uimahallille. Oikein ahaa elämyksen saanut joku. Nämä rahat voisi myöskin laittaa keskustan pääkadun asvaltointiin ja muihin huonokuntoisiin katuihin. Ensimmäinen kommentti on täyttä asiaa.

      • Nimetön

        Kiikan allasta ei oikein voi uimahalliksi sanoa ja sen korjaaminen olisi aivan älytöntä verorahojen haaskausta. Vesijumppa ja uinti yleensä on ihan todettu parhaimmaksi liikunnaksi ikäihmisille ja nivelvaivaisille, jollaisi meistä yleensä miltei kaikista tulee. Ja jollaisia suuri osa kuntalaisistamme jo nytkin on .Haloo ?

    • Ärsyyntynyt nuori

      Tän hankkeen on sastamalan nuoret pistänyt alulle, kuinka paljon heitä yleensä näin isoissa hankkeissa kuunnellaan? Lakatkaa kitinä.

      • Nimetön

        Kai sitä veronmaksajakin saa kitistä ? Asia kyllä on hyvä mutta paikka väärä. Piste.

  • Nimetön

    On vaikea ymmärtää onko tämä skeittiparkki nyt ihan tarpeellinen ? Varmasti tarpeellisempiakin kohteita olisi vaikka sen torialueen kunnostus jne…

    • Nimetön

      Voisin miettiä mielummin sitä että, jos se tori kunnostettaisiin niin otatko nuoret mielummin sinne kolistelemaan potkulautojensa kanssa, vai otatko ne tuonne parkille kolistelemaan mihin ne on tarkoitettukkin? Todella harmittaa kun ei voida olla iloisia siitä että kerrankin otetaan nuoria huomioon. Kyllä sinä sen torin joskus saat kuntoon.

  • Nimetön

    Pienen ryhmän iloksi tehdään kalliita rakennelmia paraatipaikalle. Ei ole hyvä juttu päättäjät. Yhteisten rahojen ja alueiden tuhlausta.

    • Nimetön

      Ryhmä saattaa olla pieni, mutta se kasvaa, kun tulee paikka missä pelata.

  • Nimetön

    Ei varmaan Sastamalassa olekaan lajin harrastajia jos ei ole harrastusmahdollisuuksia. Jos halutaan, että Sastamala jollain tasolla säilyttää vetovoimansa myös lapsiperheiden asuinalueena, niin juuri tälläiset hankkeet ovat siihen oivallisia. Iso peukku ylös.

  • nimetön

    Kaljaporukalle lisäksi ihanteellinen harrastuspaikka. Lamput jo ennestään potkittu hajalle. Ehjänä ei siellä pysy mikään. Ja meluhaitta tulee olemaan ongelma.

  • Nimetön

    Todella ikävää kirjoittelua lasten, nuorten ja aikuisten harrastuksesta!!!! Hävetkää. Kuinka moni tiesi, että skeittauksesta tulee olympialaiset?!?!? Kyllä oli lumilautailijatkin ennen ties mitä roskasakkia, mutta nykyään samat naamat, jotka ennen lumilautailijoita pilkkasivat, ovat menestyneiden lumilautailijoiden suuria ihailijoita. Miettikää oikeasti omaa asennettanne!!!!!

  • Ihmeissään

    Ajatelkaa nyt kukkahattutädit ja sedät vähän muutakin, kuin sitä omaa napaa. Skeittaus on laji joka kuuluu kaikille. Saa nuoret kuin vanhemmatkin liikkumaan. Uusia harrastajia syntyy aivan varmasti ja vanhat jermut palaavat lautojensa päälle. Uskomatonta, että joku edelleen vinkuu uimahallin perään.

    • Nimetön

      Käsittääkseni maisemankin pitäisi kuulua kaikille. Käykäähän siellä rannassa joskus katsomassa kuka siellä liikkuu ja ulkoilee ? Se määrä on suuri ja asia siten kuuluu myös sitä aluetta jo käyttäville , kai ?

  • Nimetön

    Vammalalaiset keksii mitä vaan kunhan tehdään vammalan keskustaan, karsitaan terveydenhoidosta ja vanhuspalveluista muista taajamista jotta vammalalaiset saa uusia eliitti harrastuksia.

  • Nimetön

    Tulee varmaan nätti, kun kattoo niitä kiipeilyseiniäkin. Kaikki töhritty ja hajotettu.

  • Hohhoijjaa

    On kyllä tyrwäällä taas elämäänsä kyllästyneitä ihmisiä. Ihan sama mitä tehdään niin aina on kaikki päin pyllyä. Liikunta ja liikuntapaikat on lasten ja nuorten mahdollisuus olla yhdessä ja tutustua toisiinsa. Kiusaaminen ja syrjäytyminen on ollut esillä pitkään, niin mikä olisi parempi paikka verkostoitua kuin liikuntapaikat. Enemmän täytyisi olla mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa ilman, että rahapussiin tulee hirveä lovi. Herätys nyt nykypäivään. Lasten ja nuorten harrastuksiin kuuluu enemmän juuri tämäntyyppiset jutut. Ei eletä enään 60-luvulla. Ja mitä tulee meluhaittaan, niin isännän tai emännän jokaöinen kuorsaus on varmasti suurempi meluhaitta kuin skeittaamisesta tuleva ääni. Iso käsi kaupungille!

    • nimetön

      Olipa vitsikästä tuo kuorsauskevennys! Tosiasia tulee olemaan, että kolina kuuluu koko keskustan alueella aina kun joku siellä skeittaa. Hyvästi rauhalliset kesäillat ja yöt.

      • Osku

        Muuta maalle jos kaupungin keskustassa ei selväpäiset ihmiset saa elää ja harrastaa. Ongelmana hommalle ja muullekin rakentamiselle tuolla on, että se on etupäässä täyttömaata ja vanhaa järvenpohjaa.

  • Nimetön

    Marginaaliporukkaa nuo skeittarit ja ei niitä näy edes katukuvassa enää sillai kun 90-luvulla. Lyökää nyt joku jarruja koneisiin tämmöistä hömpötysten estämiseksi. Paitsi jos saa 90% avustuksen jostain niin sit voi harkita.

  • Nimetön

    Tällä saadaan lapset ja nuoret liikkumaan. Muuten ne istuu kotona pelaamassa pelikonsolia tai tietokonetta.

  • Nimetön

    Loistava sijoitus! Turha vinkua että olisi parempiakin sijoitus vaihtoehtoja. Nyt sijoitetaan nuoriin ja ensi kerralla johonki muuhun. Ja eiköhän se harrastelija määrä kasva tälläisen hankkeen myötä, kun kerrankin on paikka missä harrastaa. Ja parkki täyttyy muistakin kuin skeittareista, scoottaajat, bmx-pyörailijät, rullaluistelijat… Innolla odotan valmistumista!

  • Hannu Jokinen

    Yli kaksikymmentä vuotta on Vammalaan toivottu skeittiparkkia/hallia tai edes jonkinlaista tukea. Harrastajia on Suomen mittakaavassa älyttömän paljon verrattuna harrastuspaikkoihin. Lätkähalleja, hiihtoputkia, miljoonien mäkihyppytorneja kyllä löytyy ja pidetään yllä. Vammalassakin skeittareita on, ja varmasti olisi enemmänkin jos paikkoja olisi. Laji on äärettömän fyysistä ja kehittävää monella tapaa ja perustuu täysin loputtomaan harjoitteluun yksilötasolla, lajissa ei myöskään yritetä esimerkiksi toista vahingoittamalla saada hyötyä. Skeittausta harrastava harjoittelee keskimäärin 6tuntia päivässä. Jopa enemmän. Sateella odotetaan jos katu kuivuisi, keväällä harjataan kadunpätkä puhtaaksi heti kun aurinko vähän pilkahtaa. Ja voin kertoa tämän yli 20 vuoden kokemuksella. Kaikki liikuntaan liittyvät fyysiset testit ovat läpihuutojuttu aktiiviselle skeittarille. Olen elämäni aikana saanut lajilta niin paljon voimaa asioihin jotka ovat vaatineet niin fyysistä kuin henkistä voimaa. Laji ei todellakaan päästä kumpaakan puolta helpolla. Olen väsynyt kuuntelemaan kaikenlaista argumentointia perustuen mielikuvaan oikeanlaisista urheilulajeista ja tarpeesta. Onko kumikiekon perässä luistelu enemmän urheilua, pehmeän pallon lyöminen edestakaisin verkon yli, curling, golf, hiihto.. Ihan oikeasti yrittäkää opetella kymmenen temppua kun se on niin lapsellisen helppoa, ja katsokaa kauanko menee ennenkö pysytte edes pystyssä koko päivän. Toki sellaista päivää ei tule koska on opittava kaatumaan hyvin nopeasti niin ettei satu, koska lajin parissa koko kroppa joutuu treeniin. Silti en koskaan ole murtanut mitään 23 vuoden aikana lajin parissa. Olisiko aika hiljalleen muuttaa sitä asennetta kokeilematta lajia ja yhtään tiedostamatta paljonko iloa se antaa harrastajalleen ja ohessa antaa järkyttävän hyvän fysiikan ja henkistä pääomaa, loputtomalla haastamisellaan. On totta että syntyy ääniä kun ihmiset harrastavat ja pitävät hauskaa. Pitää myös muistaa että kun ihmiset harrastavat liikuntaa ja löytävät aitoa nautintoa lajinsa parissa, se on aikaa joka on jostain muusta pois, kenties pahanteosta, joka maksaa yksilölle ja yhteiskunnalle huomattavasti enemmän pitkässä juoksussa kuin pieni meteli kaupungissa. Asenteita voi muuttaa kun jaksaa ajatella, ja sekin voi vaatia harjoittelua. Kaikille se tietenkään ei sovi ja siksi on helpompi nojata vanhoihin normeihin ja kieltää miettimättä. Kumpaan leiriin sitten haluaa kuulua on oma asia. Mutta kommentoinnin mielestäni pitää olla perusteltua, mielellään tutkimukseen tai kokemukseen perustuvaa. Kiitos.

  • Sk8

    Vammalassa oli rullalautaramppi aikoinaan, kunnes -96 se purettin nykyisen S-marketin tontilta UIMAHALLIN alta pois.

  • Nimetön

    Kyllä vammalassa harrastetaan skeittausta ainakin itse näin -90 luvun alussa sitä pari kertaa harrastetun.

  • Nimetön

    Ei meikäläisellä ole mitään nuorten harrasteita vastaan, mutta onhan täällä tilaa muuallakin, vai onko ? Miksi kaiken pitää olla aivan keskustassa, eikö nyt muuta paikkaa ko. skeittaajille olisi?

  • Nojuu

    Ihan tarpeellinen hässäkkä. Just kaksi vuotta sitten näin skeittaajan keskustassa.

  • Nimetön

    Voi voi sentään, joka paikkaan sitä rahaa hassataan. Parempi olis ottaa hyvä kirja käteen ja lukea.

  • Nimetön

    Rehjuhousu-Eemelit pääsevät nyt pössyttelemään ruohoa oikein järvinäköalan kanssa.

    • Nimetön

      Aika pätevä argumentti väittää että kaikki skeittarit ovat kannabista polttelevia nuoria, vaikka enemmistö skeittaireista ei kannabista polta. Aiotko seuraavaksi väittää että kaikki maahanmuuttajat ovat raiskaajia?

      • Nimetön

        Vaikuttaa kommentitki sen verran kireiltä et hatsit kelpais teilleki

  • nimetön

    Skeittausta voi ja saa harrastaa kuka tahansa mun puolesta, mutta PAIKKA ei ole sopiva. Tuossa paikassa pitää kulkijoiden ja asujien voida kuunnella luonnon ääntä ja hiljaisuuttakin, eikä rampin kolinaa ja v-kieltä.

  • Xs

    Vammalassa on ollut tylsistyneellä nuorisolla vahva taipumus hurahtaa täysillä joko päihteisiin tai johonkin liikuntalajiin. Tietyt valinnat johtaa toiseen. Mahdollisuudet tuo mahdollisuuksia.

  • Perisoreus Infaustus ?

    Aamulenkillä hämmästyin nähdessäni pienen linnun lentävän Kaalisaaressa kuusesta toiseen kuin pesäpuuta etsien – liekö ollut Kuukkeli ?
    Ei sitä häirinnyt aamulenkillä ollut nuori nainen, ei sauvakävelevä Mummo niistä n. kolmestakymmenestä pilkkijästä puhumattakaan (jotka muuten kaikki pysäköivät siihen hiekkakentälle – viereinen parkkipaikka ammotti tyhjyyttään).
    Mietin vain ,millainen melu lähtee skeittauksesta – pitäisikö tämä huomioida lintujen pesimäaikana ?

  • Ei

    Liikunta puoli laittaa muutenkin rahaa älyttömyyksiin
    Talvella aurataan jalkapallokenttää ja ajetaan lunta ellivuoresta kun itse ei osattu tehdä. Mitä muuta senkun tietäisi? Varmasti yhden uuden uimahallin pitäisi pystyssä samalla rahalla kuin nämä kaksi paskaa joita ei moni käytä.Kyllä Huittislaiset taas meille nauraa!!!

  • Pentti Jarkko

    Aloite ja sijaintipaikkaesitys tuli nuorisovaltuustolta ja kaupunginhallitus oli yksimielisesti hankkeen takana kun siitä keskusteltiin ennen budjetointia. Nuoret tekivät hyvää pohjatyötä yksityiskohdista ja hankkivat kokemuksia muualla tehdyistä ratkaisuista ennen hankkeen budjetointia. Kaalisaari tai Pororanta on kaavoitettu urheilulle ja liikunnalle, jota tämäkin harrastus on eli lupa-asia menee kuten kaava-alueella.
    En mitenkään ymmärrä tätä kommenteissa olevaa suunnatonta valitusta kun pitkästä aikaa tehdään jotain suoraan nuorten aloitteesta. Hankkeen kokokin on vähäinen eli nettona 150 000 Euroa. Kaupungin nettoinvestoinnit ovat noin 8,1 milj. euroa.
    Annetaan työryhmälle, jossa nuoret ovat mukana, nyt työrauha. Me muut voimme keskittyä miettimään uusia hankkeita.

    • nimetön

      Onko myös Hopun urheilualue kaavoitettu urheilulle? Sinne tämä viritys sopii paremmin. Siinä on jalkapallokentän toisessa päässä joutilas tila.

    • Aktiivinen liikkuja

      Hanke on hyvä ja kannatettava mutta sijoituspaikka on erittäin huono.Miksi skeittiparkkia ei rakenneta esim. Hopun urheilupuistoon, jossa on sopivaa tilaa myös näille pelikentille. Vammalassa ei ymmärretä tarpeeksi Kaalisaaren arvoa. Kaalisaari on todellinen keidas kaupungin keskustassa ja erittäin tärkeä viheralue, joka on liikkujien ahkerassa käytössä. Skeittiparkki ei sinänsä lisää yhtään muuttoliikettä Vammalaan, ei sen enempää kuin yletön hömpötys kirjojen ympärilläkään. Ratkaisevaa on työpaikojen määrän kehitys.

  • Nimetön

    Kertokaas te äitienne pikkuvalittajat mitä te tänne Tyrwäälle sitten oikein haluatte?, se on ihan sama mitä tänne kylään tulee ni kaikki valittaa. Pitäiskö vaan vetää kylä matalaksi ja valittajat sais rakentaa mieluisan Vammalan

  • Nimetön

    Rauhallisesti vaan. Siellä Kaalisaaressa nököttää nytkin ihan hiljaisena nuorille rakennettu parkour-paikka. Pikkulapset siinä joskus kiipeävät. Ei nykynuoret sinne lähde kolisteleen. Niille riittää kännykkä ja tietokone jota näprätä!

  • Nimetön

    Paras paikka tälle skeittiparkille olisi hopun urheilualueella, siellä ramppien kolina ja nuorison määrä ei häiritsisi ketään.

    • Kotietsivä

      Milläköhän perusteella olet nämäkin keksinyt?

      Ensinnäkin, nykyään skeittiparkit rakennetaan sementistä joka luo lajista lähes äänettömän.

      Toisekseen lajia harrastavat kaiken ikäiset ja lajin periaatteisiin kuuluu että harrastajat pitävät itse huolta parkistaan. Liikkuvien nuorten määrä toivottavasti lisääntyy mutta kalssun ryyppyporukkaa tämä tulee karsimaan.

  • Pekka Kulmala

    Hieno juttu..lapset pois pelikoneilta ja skeittaus on kiva juttu. Viron Pärössä oli kiva skeittipaikka..mukavaa kattella.

  • Ei hyvää päivää.

    Eikö tälläistä ole koitettu saada paikkakunnalle jo Hannun mainitsema 20 vuotta.
    Paintball:lle ei aikanaan löytynyt harrastustilaa, kun kunnalla ei ollut vapaita metsiä antaa käyttöön.
    Mutta yhdessä asiassa olen samaa mieltä, kuin osa kommentoijista. Minulta ei ikinä kysytty Vammalassa asuessa, miltei 30 vuoden aikana. Mikä sai tai mitä olisi pitänyt kunnan tehdä, että siellä olisi ollut mukavampi olla.
    Tämä kysely tuli vasta, kun muutti sieltä pois 🙂 Sinällään jännä, eikö niistä asukkaista kannattaisi pitää kiinni. Kun ne vielä on siellä….
    Kyllä kaalisaari on hyvä paikka tälläiselle. Kesäisin alkoholistienparkki on siinä lähellä ja ne pojat hoitaa kaupassa käynnin parilla eurolla, kun ei ikä riitä skeittipojilla.

    Mutta pääasia, ettei mitään tehdä. Koitetaan edes jotain tehdä. Parempi sekin kuin istua kaupungintalolla peukala p**siissä.

  • Nimetön

    Uimahalli Tyrwäälle pitäisi saada. Jos rahaa jää, niin sitten voi keskittyä marginaaliryhmien rymypaikkoihin.

    • Suomalainen

      Uimahallin toivojat ovat itse marginaaliryhmä joka jaksaa siitä kans jatkuvasti ruiskuttaa. Tämä ryhmä koostuu keskustalaisista, joidenka tarvitsee kaikki saada omalle takapihalleen. Kuitenkin rajaseutulaiset kulkevat mielellään keskustaan?

      Olisikohan keskustalaisten aika ottaa pää pois pers***tään. Vammala on oikeisiin kaupunkeihin verrattuna pelkkä räkäkylä.

      • Nimetön

        Ymmärtääkseni keskustalaiset asuvat maalla (siis landella). Bolsevikit keskustaa asuttavat. Sen näkee jo epäsiisteydestäkin.

  • gthdfgdzf

    taas toi ruikutus uimahallista.rakentakaa se mouhijärvelle vilkkaaseen kasvukeskukseen ni me suoteella kannatetaan sitä,kyllä teillä siä perähikiällä siis vammalas jo tarpeeks on ajankulua

  • loistavaa

    Hianoo että nuarille tulee virikkeitä! Lisää vaan. Nää on asioita mistä ei missään nimessä kuulu säästää. Ja kun nuaria kuunnellaan niin saadaan heille mieleisiä juttuja. Mutta jos palataan uimahalliasiaan, niin onhan sitäkin toivottu jo kymmeniä vuosia, ja toivon hartaasti että sellainenkin tänne saataasiin lähiaikoina niin oltas sitten kuunneltu muittenki toiveita :/. Vammalan päättäjät: toteuttakaa virikkeitä ihmisten toiveiden mukaan, näin kansa voi paremmin. Hyvä esimerkki tässä: sastamalan opisto ottaa kurssitoiveita vastaan, opiskelijoitakin olisi tulossa, mutta kurssia ei voi järjestää toisaalla kun paikkakunnalla jo on vastaavanlainen kurssi….. Hei haloo: yks ja sama päivä ei käy kaikille, ja kaikkien opejen naama ei oo mieleen/tai tapa opettaa. Mitä enempi ihmiset toivoo asioita, sitä virikkeellisempiä ja parempivoipia ne on…..ja hei TYÖLLISTÄVÄ VAIKUTUS!!!!

    • Nimetön

      Aika asiallista kirjoittelua. Autottomana ja ajokortittomana käyn kyllä aina kyydin saatuani. Paljon on ikäihmisiä ilman kyytejä, näitä kunnan perusväestöähän ei kannata tietysti ajatellakaan.

  • Nimetön

    Ei niin kaunista Kaalisaarta kannattaisi pilata betonirakenteilla niitä on joka puolella muutenkin liikaa. Luontoa ei saisi pilata ko. rakentamisella. Missä ovat nyt nämä vihreän puolueen jäsenet ? ja muut luonnon puolustajat, heitä nyt tässä kaipailen.

  • Nimetön

    Kyllä Kaalisaari on liian hieno paikka skeittiparkille. Hopun urheilupuistosta saattaisi löytyä hyvää tilaa – siellähän oli joskus niitä kuntoilulaitteitakin , voisiko sille paikalle ajatella… Tai sitten Sylvään koulun kohdalla rannassa voisi olla kiva paikka

  • Nimetön

    Onneksi useampikin veronmaksaja on havahtunut tästä maisemointi hankkeesta kuultuaan ! Skeitti paikka asiana on todella hieno, epäilen vain , ymmärtävätkö sen jäyttäjät arvostaa kaupungin kauneinta paikkaa tarpeeksi. Arvelisin heille käyvän jonkun toisenkin vaihtoehdon. Siikasuota rakennetaan ja kasvillisuutta hävitetään. Nyt sama tapahtuu sillan toisella puolella. Kaupungin matkailuesitteisiin on pikaisesti syytä etsiä jokin maisemat korvaava kohde. Aika suuri osa kaupunkilaisista käyttää näitä alueita ulkoilupaikkoinaan, kuka puoltaisi heitä ?

  • nimetön

    Harrastus on ok. Kukaan ei sitä täällä ole vastustanut, eikä nuorisovaltuuston esitystä. Ainoastaan paikka on väärä. Sitä tässä protestoidaan. Sylvään koulun rannassa on tilaa. Samoin Hopun urheilupuistossa. Kaalisaaren pitää pysyä vapaana. Konsertteja, sirkusteltta, yhteinen ulkoilupaikka.

  • Nimetön

    Itse skeittasin 90-luvulla monta vuotta. Hienoa oli.

    Täytyy sanoa että nyt menee rahat hukkaan. Kun täältä puuttuu skeittaajat!
    Se on yksi kesä jonka jälkeen tämän sukupolven nuoret eivät tätä melko vaikeata lajia viitsi uudestaan aloittaa. Skeittiparkki muuttuu siis juopottelupaikaksi. JOTEN, olisko rahat voinut säästää johonkin muuhun urheilulajiin jolla vielä on harrastajia?

  • Nimetön

    Ehrotan formula1 rataa vammalaan kyllä sitä ajajia tulee kun rata saadaan näin sanotaan skeittiparkistakin että kyllä tulee skeittaajia kun saadaan skeittiparkki.

Kommentointi ei ole käytössä.