Rakennuspalojen määrä Sastamalassa tuplaantui

Sastamalassa pelastuslaitoksen tehtävät lisääntyivät viime vuonna toiseksi eniten Pirkanmaalla. Rakennuspalojen määrä kaksinkertaistui.

Rakennuspaloja oli Sastamalassa viime vuonna kahdeksantoista, kun niitä edeltävänä vuonna oli yhdeksän. Myös maasto- ja liikennevälinepalojen määrässä on vastaavaa kasvua. Maastopaloja oli viime vuonna kolmetoista, toissa vuonna kuusi. Liikennevälinepalojen määrä nousi kahdeksasta viiteentoista. Lisäksi muita tulipaloja oli viime vuonna kolmetoista, edeltävänä vuonna kymmenen.

Pirkanmaalla ainoastaan Tampereella pelastuslaitoksen tehtävät lisääntyivät enemmän kuin Sastamalassa. Muissa kunnissa, joissa tehtävämäärät lisääntyivät, kasvu rajoittui enimmillään kymmeniin.

Aikaisemmin Alueviestissä:

Pelastuslaitos hälytettiin Sastamalaan 781 kertaa viime vuonna (20.1.2017)

Poimintoja

  • Nimetön

    Kyllä konkurssikin ihan kiva on, mutta ei oo valkeen voittanutta…

  • Nimetön

    Kun näitä rakennuspaloja on ollut aika monta, niin onko syy sähkölaitteissa? Ilmastointi, koneet yms. Nykyajan tekniikka on kyllä hyvä, mutta onko sitä jo liikaa ? Katselin erään omakotitalon sähköjohtojen määrää, kun talo ei ollut vielä valmis, on se aivan valtava määrä johtoa mitä nykyisin taloihin laitetaan. Itse yritän välttää niitä liikoja koneita, kun riskejä niissä aina on… esim. pesukoneet jne…

Kommentointi ei ole käytössä.