Matti Johannes Koivu keikalla Sastamalan pääkirjastossa

Matti Johannes Koivu.

Vahvojen suomalaisten lauluntekijöiden joukkoon lukeutuva Matti Johannes Koivu esiintyy Sastamalan pääkirjastossa keskiviikkona 22. helmikuuta kello 18.

Lainan päivänä julkaistiin Kirjastolevy, jota ei voi ostaa tai kuunnella suoratoistopalveluiden kautta, sen voi saada haltuunsa ainoastaan lainaamalla kirjastosta. Kirjastolevyllä soittaa liuta kotimaisia artisteja, kuten Jarkko Martikainen & Luotetut miehet, Matti Johannes Koivu, Maritta Kuula & Janne Lastumäki, Samae Koskinen ja Pekko Käppi & K:H:H:L. Levyn julkistuksen myötä käynnistyi myös kiertue, joka nyt tuo artisti Koivunkin Sastamalaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Matti Johannes Koivu on julkaissut kuuden soololevyn lisäksi lastenmusiikkilevyn ja neljä albumia Ultramariini-yhtyeen jäsenenä. Hän on myös kierrellyt esiintymässä Egotripistä tunnetun Knipin kanssa. Suuren yleisön tietoon Koivu tuli alunperin cover-versioista, joita hän teki Irwin Goodmanin esittämistä kappaleista. Koivun uusin, 7. pitkäsoitto kantaa nimeä Lähtölauluja ja se julkaistaan 17. helmikuuta.

Oman tuotantonsa lisäksi Koivu on kirjoittanut lauluja ja tekstejä myös muille artisteille, muun muassa Vesa-Matti Loirille ja Lassi Valtoselle. Koivun musiikissa on kuultavissa vaikutteita muun muassa folkista ja beat-musiikista.

Poimintoja

Kommentointi ei ole käytössä.