Tullinkulman Työterveys avasi Sastamalassa

Monipuolisia työterveyspalveluita tuottava Tullinkulman Työterveys on avannut toimipisteen Vammalan aluesairaalaan. Tammikuun alussa avatussa toimipisteessä tarjotaan laki- ja yleislääkäritasoisia työterveyspalveluita.

Tullinkulman Työterveyden asiakkuuspäällikkö Mari Koski uskoo, että työterveyspalveluille on kysyntää paikkakunnalla.

”Meillä on Sastamalassa jo valmiina asiakasyrityksiä työntekijöineen, jotka ovat toivoneet Tullinkulman omaa toimipistettä. Uskon myös, että alueella toimii yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita tarjoamistamme palveluista.”

Työterveyshoitaja Hannele Pujarin mukaan Sastamalan toimipisteen palvelutason on toimiva ja joustava, koska asiakkaat saavat myös laboratorio- ja kuvantamispalvelut saman katon alta.

Sastamalan toimipisteessä on perjantaina 17.2. klo 10–13 avoimet ovet, jolloin toimintaan pääsee tutustumaan.

Tullinkulman Työterveys toimijana

Tullinkulman Työterveys on tarjonnut työterveyspalveluita, räätälöityjä ratkaisuja erikokoisille ja eri tarpeita omaaville yrityksille, vuodesta 1975 lähtien. Asiakkaina on lähes 2 000 yritystä, joissa työskentelee noin 42 000 työterveyspalveluita käyttävää työntekijää.

Toimipisteitä on tällä hetkellä viisi: Hammareninkadun, Taysin, Pitkäniemen, Oriveden ja Sastamalan toimipisteet. Osakeyhtiön omistavat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Tarvittaessa alihankintasopimuksilla järjestetään työterveyspalveluita yli 50 paikkakunnalle.

Poimintoja

  • Nimetön

    Hyvä, hyvä ! Edes jossain määrin ajatellaan pitkätyömatkalaisiakin, akuuteissa tilanteissa.

    • jdhts

      kyllä ne ei ajattele yhtään pitkänmatkalaisia,osinkojansa kylläkin

  • Nimetön

    Kunpa minunkin työnantajani ostaisi työterveyshuollon palvelut täältä ! Pääsisin takaisin myös Fimlabin asiakkaaksi ja vastaukset tulisivat nopeasti.

  • Nimetön

    Firmasta voi olla montaa mieltä, mutta ei mielestäni sieltä parhaasta päästä.

  • Nimetön

    Mulla oli Terveystalo työterveyshuollossa, avun sain aina ja nopeesti,harmi vaan et piti aina lähtee Tampereelle

Kommentointi ei ole käytössä.