Museoiden hiihtolomaviikoilla lastenteatteria ja pieniä potilaita

Museoissa tapahtuu koulujen hiihtolomaviikoilla monenlaista.

 Sastamalan seudun museon PääMaja-näyttely on auki enää tiistaista perjantaihin 21.–24.2. kello 10–16 sekä lauantaina 25.2. klo 10–15. Viimeisenä lauantaina näyttelyyn on vapaa pääsy ja tarjolla on kahvia. Modistimestari Raija Mäkinen on Tornihuvilassa paikalla kello 11–14. Museo toivoo paikalle erityisesti kaikkia heitä, jotka ovat auliisti lainanneet näyttelyyn hattujaan.

Pukstaavin oma teatteriseurue Harakanvarpaat esittää näytelmän Hipsuvarvas ja Nököhammas lauantaina 25. helmikuuta kello 13. Koko perheelle sopiva vauhdikas esitys järjestetään Pukstaavin tapahtumasalissa ja siihen on vapaa pääsy.

Suomalaisen kulttuurin ilta järjestetään Pukstaavissa tiistaina 28.2. kello 18. Illan aiheena on ”Taide kuuluu kaikille”. Keskustelua alustaa Kulttuurikeskus PiiPoon toiminnanjohtaja Pilvi Kuitu. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestävät Kulttuuria kaikille ry, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi sekä Sastamalan opisto.

Miten kävi muurahaiselle, joka lähti lääkäriin? Pienet potilaat pääsevät esiin Pukstaavissa järjestettävissä satutuokioissa tiistaista perjantaihin 28.2. –3.3.2017 kello 9–10. Satutuokioissa tutustutaan jokaisena aamuna eri potilaisiin, joten voit osallistua vaikka kaikkina päivänä. Satutuokiot liittyvät Tyrvään Mantan juhlavuoteen. Vapaa pääsy.

Hipsuvarvas (Sannukka Tuomisto) ja Nököhammas (Sanna Asikainen) seikkailevat Pukstaavissa lauantaina 25. helmikuuta.