Jani Piirainen Vammalan Nuorkauppakamarin puheenjohtajaksi

Vammalan Nuorkauppakamarin vuosittain vaihtuvan hallituksen puheenjohtajana toimii tänä vuonna Jani Piirainen, sihteerinä Liisa Vasanko, rahastonhoitajana Eeva Kiiskinen ja tiedottajana Anna-Maria Suominen. Yhdistyksen kuukausitapahtumista vastaa Inka Tuovinen, yhdistyksen koulutuksista Anita Korsberg, yhdistyksen liikesuhdetoiminnasta vastaa Aino Kulmala, kansainvälisestä toiminnasta huolehtii sihteeri Liisa Vasanko ja Klubimestarina toimii Jani Hukkanen.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Toiminta on puoluepoliittisesti sitoutumatonta, eikä sen tarkoituksena ole tuottaa siihen osallistuville voittoa tai muuta välitöntä taloudellista ansiota.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Vuonna 1969 perustettu Vammalan Nuorkauppakamari ry on yksi Suomen vanhimmista jäsenyhdistyksistä.

  • Klapinpinooja

    Sihteeri Liisa V. on negatiivisin ihminen mitä löytyy tästä rovastikunnasta. Haukkuu Vammalaa ja vammalalaisia alinomaa. Hän super, muut tekee ja ajattelee väärin. Ihmeellistä…

    • Nimetön

      Tuollainen käyttäytyminen ei kyllä sovi kamarilaiselle! Pitäisi viljellä positiivisuutta ympärilleen.

Kommentointi ei ole käytössä.