Jukka Keskitalo otti vastaan director cantus -arvonimen

Veli-Matti Wasell (vas.) ojensi Jukka Keskitalolle tasavallan presidentti Sauli Niinistön myöntämän director cantus-arvonimen.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt huittislaiselle Jukka Keskitalolle arvonimen director cantus (laulun johtaja). Arvonimi on kansalaiselle myönnetty osoitus hänen yhteiskunnan hyväksi tekemästään työstä.  Keskitalolle arvonimeä hakivat Huittisten mieslaulajat.

Keskitalolla on takanaan vuosikymmeniä pitkä musiikkiura, jonka aikana hän on toiminut muusikkona, johtanut useita kuoroja ja opettanut musiikkia Huittisten lisäksi eri puolilla Satakuntaa.

”Jukka ansaitsee kiitoksen kaikkien Huittisissa musiikin parissa toimivien puolesta. Jokainen tässä kaupungissa musiikin kanssa tekemisissä oleva on varmasti jossain kosketuksissa Jukkaan”, Veli-Matti Wasell kertoi mieslaulajien terveiset ojentaessaan arvonimen Keskitalolle Huittisten kaupungintalolla tänään perjantaina.

”Hieno tunnustus, hienosta työstä. Ilman Jukan persoonaa Huittisten musiikkielämä olisi paljon köyhempi tai ainakin varsin erilainen”, kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa kiitteli.

Keskitalo muistutti, että arvonimen ansaitsemisessa ovat auttaneet kaikki ne sadat musiikin harrastajat ja ammattilaiset, joiden kanssa hän on päässyt tekemään töitä.

”Musiikkiurani ei olisi mitään ilman kaikkia niitä innokkaita harrastajia ja ammattilaisia. Kun arvonimestä tuli puhetta ajattelin, että miten minä olisin ansainnut niin suuren ja mahtavan kunnianosoituksen. Oli helpotus huomata, että arvonimi annetaan yhteiskunnan eteen tehdystä työstä, eikä pelkästään taidoista”, Keskitalo totesi vaatimattomana.

Lisää Jukka Keskitalosta Alueviestissä 26.4.

  • Nimetön

    juu.yli kehuttu soittaja ja ei osaa kyllä laulaa mutta aikansa kutakin

    • Entinen huittislainen

      Nimettömän kirjoittajan kannattaisi tutkia hieman Jukan muusikon uraan taaksepäin!
      Harmittaa suuri tietämättömyys!!

  • Nimetön

    Vielä kun tietäs, kumpi on kumpi. Usein on ollut nyt kuvissa epäselvää, onko henkilö oikealla vai vasemmalla kuvassa. Kaikki eivät tunne ihmisiä heti kasvoista. Toimittajan alkeita on merkitä nuo kuviin.

    • Nimetön

      Paljon turhempiakin juttuja on Alueviestissä kuten esim. jatkuvat uimahalli-jutut.

Kommentointi ei ole käytössä.