Auto lähti käsistä, rattijuoppo törmäsi tukkikasaan

Sastamalassa suistui auto Nevontieltä sunnuntaina illalla. Ulosajo sattui puoli yhdeksän aikaan.

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan auto oli ajanut kovalla vauhdilla pellolle ja kuljettaja oli mahdollisesti päihtynyt. Poliisin mennessä paikalle oli autoa ajanut 42-vuotias mies hoidettavana ambulanssissa.

Jälkien perusteella auto oli tullut Vehkakorventien suunnasta, kun kuljettaja oli menettänyt sen hallinnan. Auto oli lähtenyt luisuun ja törmännyt pellolla olevaan tukkikasaan.

Mies puhalsi alkometriin törkeän lukeman. Hänet vietiin Acutaan tarkastettavaksi.

Voimassa olevaa ajo-oikeutta kuljettajalla ei ollut. Tieltä suistumista poliisi selvittelee liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

  • Nimetön

    On se kumma, kun ei kerrasta opi, ehkä kolmannella lähtee henki. Onneksi ei osunut ketään viatonta eteen.

  • Nimetön

    Siinä markkinatalous otti mittaa yhteiskunnasta jota monesti moititaan liiallisesta holhoamisesta. Tanner tömisee ja risuaitaa kaatuu, kun nämä kaksi voimaa kohtaavat. Nykyhallitus vielä avittaa riehumista, tuomalla ruokakauppoihin tuhrimpaa olutta kansalle lipitettäväksi. Miten kotimainen panimoteollisuus pärjää ulkomaiselle rynnistykselle kauppojen hyllyille? Koska niillä ei ole ollut keppanan vahvuista olutta tarjolla.

    • Nimetön

      Populistipuolueiden kannattajakunnalle riittää, että olutpöhnän saa mahdollisimman helposti. Jos tämä kauppojen vahvempi olut vähentää oluen tuontia, niin sekin on lisääntyneen ulkomaisten yhtiöiden oluen tuonnin vuoksi pois kotimaisilta panimoilta. Niiden olutmerkkejä, Suomessa tai Virossa pantuja suomalaiset laivalla rahtaavat. Valtio saa verotuloja Suomessa myydystä alkoholista, mutta näiden tulojen lisääntyminen lisää myös alkoholihaittojen kustannuksia. Kauppa saa lisää alkoholituloja, mutta menettää muussa kaupassa, alkoholistien rahat kun eivät muuhun riitä kuin alkoholiin. Järjestyshäiriöt ja rattijuoppoudet lisääntyvät. Kukaan ei voita, kaikki menettävät.

      • Nimetön

        Puolue sitten mikä hyvänsä, mutta itse alkoholin suurkuluttajana osaan sentään sen verran ajatella, että rattiin en tartu juovuspäissäni..

  • Nimetön

    Miten tästä saa puolupoliittisen asian. Ainoa minkä tässä pitäisi poliitikkoja kiinnostaa on se miten lisätä lainkuuliasuutta, poliisi tekee työnsä ja joskus myös vastuuntuntoiset kansalaiset auttavat siinä mutta nytkin tapaus on selvitetty ja tervemenoa ajelemaan lisää kortitta ja kännissä, lainsäätäjillä olisi parannettavaa puolukantaan katsomatta

Kommentointi ei ole käytössä.