Jenni Jokisesta tulossa kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Sastamalan kaupunginvaltuustossa on selvä miesenemmistö, mutta kaupungin piikkipaikoille nousevat todennäköisesti naiset.

Sastamalan sosialidemokraatit esittävät nimittäin kaupunginhallituksen tulevaksi puheenjohtajaksi Jenni Jokista.

Teknisen vaaliliiton mandaattineuvottelujen alla vasemmistoliiton ja vihreiden kanssa solmineet sosialidemokraatit tekivät esityksensä hallituksen puheenjohtajaksi eilen sunnuntaina pidetyssä jäsenkokouksessa.

Jokinen toimii nykyisen kaupunginhallituksen toisena varapuheenjohtajana. Kuntavaaleissa hän sai demareista kolmanneksi eniten ääniä Ilmari Nurmisen ja Reino Sivosen jälkeen. Jokisen ja Sivosen välinen ero oli hyvin niukka, vain kolmen ääntä.

Kaupunginvaltuuston nykyinen puheenjohtaja, keskustan Ulla Yli-Hongisto sai jo aiemmin puolueensa tuen jatkopestille puheenjohtajana.

  • piski

    Hienoa. olenkin aina toivonut nuorta henkee kaupunginhallitukseen. Toivottavasti esitys menee läpi ja stemppiä Ilmarille

    • Nimetön

      Eihän tässä nyt Ilmaria valita, vaan tuo Jenni.
      En kyllä ymmärrä miksei Nurminen sitten voisi olla siinä hommassa, koska oli kuitenkin kuntalaisten suurin suosikki. Luulisi hänenkin sit haluavan jotakin kotikaupungin eteen tekevän tuolla äänimäärällä, mutta ei, on noussut kansanedustajuus jo niin päähän. Äänet kyllä kelpaa, muttei sitten ole valmis mihinkään. Ennen vaaleja lupaa kuun taivaalta, mutta sitten haihtuu itse takavasemmalle kuin pieru saharaan.

      • Nimetön

        Ihan oikein tehty valinta. Ilmari ensimmäisen kauden kansanedustaja. Sen kun hoitaa hyvin, niin parempi näin. Nurminen oli ehdolla valtuustoon ja sinne äänestäjät hänet myös valitsi. Hyvä niin. Hyviä ja päteviä ihmisiä kaikki valitut. Eteenpäin elämässä, siitä on politiikka tehty.

  • Köyhä Mouhijärveltä

    Nimetön,sun kannattas tarkitaa pääs tuhkaluukku kun olet noin tyhmä,yksinkertainen ,SÄÄLITTÄVÄ pienillä aivoilla varustettu vammalalainen

  • Nimetön

    Nuoria tässä on valtuustoon kaivattukin. Ja on kyllä ikäviä ihmisiä ,jotka Ilmaria mollaavat.
    Onnea ja menestystä Jennille puheenjohtajana vaan!

  • Nimetön

    Köyhä Mouhijärveltä:18:30 taitaa kumminkin olla sieltä naapuristasi, siellä metsän keskellä kun ei siedetä mitään Mouhjärveläisyydestä poikkeavaa!

  • Nimetön

    Hallintobyrokraatti vetämään kaupunkia. Kyllä nyt keskusta toimi taas hienosti kun antoi paikan demareille.

    • Nimetön

      Äänestikö kansa väärin antaessaan tuomion kokoomuslaisten ylimielisyydelle?

  • Nimetön

    Virkamiesten vastuu kasvaa entisestään amatöörien kanssa puljatessa!

    • Nimetön

      Jokainen homma pitää aina opetella ja kaikki ovat sen asian kanssa ainakin kerran elämässään. Jopa se, että siirtää järjellistä ajattelua kirjoitettuun muotoon. Siis järjellistä.

  • Nimetön

    Mielenkiintoista nähdä miten asioiden valmistelu ja eteenpäin vieminen sujuu kun pelkkä ”Toveri -henki” ei riitä huuteluksi……

    • Nimetön

      Älä sitten huutele. Koko Suomea on johdettu viimeiset 14 vuotta oikeiston johdolla. Valtionvelka vaan kasvaa, vaikka köyhiä ja avuttomia, roimitaan leikkauslistoilla. Ai niin, hyväosaisten verotusta onkin laskettu. Että, sellaista ”toveri-henkeä” oikeistolta, tulee palkansaajille ja eläkeläisille. Eespäin, eespäin tiellä totuuden.

  • Nimetön

    Onneksi kh puh.joht. ei päätä mitään yksin, jos päättäisi niin Sastamala olisi hetkessä täydessä velkavankeudessa. Kun kaikki olisi tietty kivaa, kaikille olisi kiva luvata kaikkea -mutta kun kaikkeen ei ole varaa! Kaupunginhallituksen jäsenten täytyy nyt sitten istua tukevasti kaupungin rahapussin päällä jottei hukka meitä peri! Vielä kun sote lähtee pois kaupungin hoidosta niin raha ei edes kierrä…

  • Nimetön

    Jenni on nuoresta iästään silti kokenut politiikko. Onnea Jenni kh pj paikasta! Tästä tulee vielä hyvä juttu.

Kommentointi ei ole käytössä.