Kokoomuksen Andersson ja Pelttari varapuheenjohtajiksi

Puolueiden väliset mandaattineuvottelut Sastamalan kaupungin luottamuspaikoista jatkuivat maanantai-iltana. Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajistot sovittiin seuraavasti:

Valtuuston puheenjohtaja Ulla Yli-Hongisto (kesk), 1. varapuheenjohtaja Jari Andersson (kok) ja 2. varapuheenjohtaja Eveliina Asikainen (vihr)

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jenni Jokinen (sd), 1. varapuheenjohtaja Päivi Pelttari (kok) ja 2. varapuheenjohtaja Antti-Matti Mattila (kesk)

Neuvottelut luottamuspaikoista jatkuvat 15. toukokuuta.

  • Nimetön

    Kokoomus voisi tällä kaudella opetella nöyryyttä, ylimielisyydellä on hintansa. ”Uudistmisen” verukkeella on paljon menty menneeseen ja heikennetty asioita.

  • Nimetön

    Alueviesti hoi! Ketä kiinostaa ketkä on vara pj:t. Mandaattineuvotteluissa valittiin kuitenkin kaksi pätevä naista puheenjohtajiksi. Haiskahtaa pikkasen kokoomuslehdeltä tää aluevitsi.

  • Toinen työmies

    Näyttää siltä että Andersson ei kuulu hallitukseen…pääsee kuitenkin valtuuston varapuheenjohtajana paikalle..Raunio…Rauva ja Pelttari…Siis kokoomuksen hallitus jäsenet..Asikainen siis myös valtuuston vara..joten….Jokinen..Sivonen ja Saarela hallitukseen..ja Mattila. Vuorinen…Villo..Haapahuhta…tai Hassi…muodostaa 11 jäsenisen

Kommentointi ei ole käytössä.