FinnPeltin porukka laittoi Trakinkadulla tuulemaan

Kuvassa mukana juhlatunnelmissa Pertti Peuramäki, Seppo Karimäki, Marko Juurikivi ja Satu Kunnari. 

FinnPeltin Oy:n porukka on laittanut Trakinkadulla tuulemaan uuden LVI-myymälän avajaisten merkeissä.

LVI-myymälä FinnPelti viettää avajaisia Sastamalassa Hopulla tänään ja huomenna, samalla juhlitaan Rautanetin synttäreitä.

FinnPelti omistaa kiinteistön, jossa myymälä toimii. Lisäksi toimitusjohtaja Seppo Karimäki on osakkaana naapurissa sijaitsevassa rautakauppa RautaRastissa.

”Tiettyä synergiaetua tässä haettiin, sillä toimialat palvelevat pitkälti samoja asiakkaita. Isäukolla oli vuorokaudessa liikaa vapaita tunteja”, nauraa yrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava Satu Kunnari.

FinnPelti Oy osti vuodenvaihteessa Polarset LVI Oy:n LVI-myymälän. Uudet myymälätilat remontointiin entisiin Polarsetin ja kangaskauppa Nokian Kauppahuoneen tiloihin.

Avajaisissa on tänään tarjolla makkaraa kello 17 asti. Samalla reissulla voi testata Golf-taitojaan. Parhaimmille taitajille on luvassa palkintoja.

”Avajaishulinat jatkuvat huomenna lauantainakin. Tarjolla on on hernekeittoa, viinerikahvit sekä muun muassa pullokorikiipeilyä lapsille”, Kunnari kertoo.

FinnPelti Oy on perustettu vuonna 1992. Ilmastointi- ja peltisepäntyöt laajenivat 2010 jauhemaalaukseen sekä metallin alihankintaan. Yritys työllistää noin 15 henkilöä.