Paulun lähteestä saa taas hakea vettä

Paulun lähde on nyt käyttökunnossa. Sastamalan kaupungilta kerrotaan, että lähteen kunnostustyöt hieman venähtivät kylmän keväänkin takia, mutta nyt Paulun lähteen vedenhakupiste on kunnossa ja vesi todettu laadultaan juomakelpoiseksi.

Paulun lähteen vedenhakupiste sijaitsee K-citymarket Sastamalan paikoitusalueen valtatien puoleisessa päädyssä.

16 vastausta artikkeliin “Paulun lähteestä saa taas hakea vettä”

 1. piski

  hieno juttu taas raikasta lähdevettä tarjolla, vain yksi puuttuu se penkki jossa voi istahtaa ja nauttia raikkaasta vedestä sekä vaihtaa muutaman sanan veden hakijoiden kanssa muuten hieno homma. kuka kustansi CITTARI vai KAUPUNKI

  Vastaa
 2. piski

  vielä sen verran että jos renkaan sais valettua alustaan kiinni ettei valuis liika vesi varpaille. muuten hyvä juttu

  Vastaa
 3. Petri

  Hyvä juttu mutta ei missään nimessä mitään penkkejä. Niillä penkeillä istuu hetken päästä taas porukkaa sotkemassa paikkaa. Kamalassa kunnossa oli edellinen paikka.

  Vastaa
 4. Nimetön

  Siitä saa juomakelpoista vettä mukaansa myös kylissä asuvat. Kaivot uhkaa kuivua kesällä. Toki moni on jonkun vesiosuuskunnan piirissä. Näin Vammala ojentaa ”vesipostia” janoisten huulille. Demokraattinen yhteiskunta näyttää voimansa. Kyllä demokratia on rautainen yhteiskunta. Tulla lujaksi, pysyä ihmisenä. Demokratia.

  Vastaa
 5. Paskankönkäänkuru!

  Saa vähän lievennystä!Ruumiiden pesu VETTÄ Roismalasta?Miettikää tätä ainaiset Valittaja reppanat TYRVÄÄLTÄ?(Tässä hieman jutun juurta)

  Vastaa
  • Hyrkki

   Mikä tämä jutun juuri juttu sitten olisi.Mistä on peräisin tämä nimi Paulu.Tämä lähde oli alunperin Roismalaan päin Superilta,tien vasemmalla puolella.Entinen Tyrvääläinen.

   Vastaa
 6. Maistuu se viinakin hyvälle, vaikka myrkkyä onkin

  Mitenkä lähteen paikkaa on siirretty? Onko kaivettu uusi krooppi, vai tuleeko vesi putkea myöten alkuperäisestä lähteestä?
  Mikä on veden alkuperä? Onko sen valuma-alue samaa soraharjua, jossa sijaitsee Roismalan hautausmaa?
  Onko Terveyslautakunta tutkituttanut lähteen veden ja antanut siitä lausuntonsa?
  Kun näihin kysymyksiin löytyy tyhjentävät vastaukset, voin harkita vierailua lähteelle.

  Vastaa
 7. Nimetön

  Olisi kyllä hyvä, jos joku lehti kirjoittaisi artikkelin Paulun? lähteestä, sen kunnosta ja veden juomakelpoisuudesta. Se ei ole, Vammalan keskustaa lukuunottamatta, Sastamalassa kovin laajalti tunnettu.
  Sijaitsee, kuulemma, jossain lähellä uutta Cittaria.

  Vastaa
 8. Entinen tyrvääläinen

  Tämä Paulun lähde on minun tietääkseni nyt sitten neljännessä paikassa. Kolmesta edellisestä olen vettä hakenut.Ensimmäinen tietämäni oli ihan oikea lähde,eli reikä maassa ,josta tuli vettä.

  Vastaa
 9. Nimetön

  Juu Vammalan toiminnan tuntien, luultavasti se lähde on kytketty vesijohtoverkkoon ja täten huijaan veden hakijoita.

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>