Liian isoja tarjouksia Keikyän riippusillan korjaamisesta

Keikyän riippusilta

Keikyän riippusilta.

Sastamalassa Keikyän riippusillan korjauksen päällä on tällä hetkellä tummia pilviä.

Kaupunki sai urakasta kolme tarjousta. Niistä halvinkin ylittää hankkeeseen talousarviossa varatun määrärahan ja tarkemmassa suunnittelussa laaditun kustannusarvion merkittävästi.

Tekninen lautakunta pohtii asiaa kokouksessaan ensi keskiviikkona. Esityksenä on, että urakan hankintamenettely keskeytetään. Hankintaa ei ole mahdollista toteuttaa saatujen tarjousten perusteella.

Hankintamenettelyn keskeyttämisen jälkeen on määrä ryhtyä valmistelemaan uutta hankintaa suunnitelman tarkistamisella ja markkinakartoituksella edullisemman toteutustavan löytämiseksi.

79 vastausta artikkeliin “Liian isoja tarjouksia Keikyän riippusillan korjaamisesta”

  • Nimetön

   oon ainakin 50 vuotta jo haaveillut uimahallista vammalan torin pieleen vaikka olen 48v. mutta ei tule,ei sitten millään. olen katkera ja tulen olemaan!

   Vastaa
 1. Nimetön

  Miten se uimahalli siellä torin vieressä osallistuisi riippusillan korjaukseen, taitaa olla vähän liian vaiketajuisia kysymyksiä esitetty vammalalaiselle kun näkyy vastaukset olevan jotain utopistisia haavekuvia.

  Vastaa
  • Nimetön

   Niinhän niitä minä minä vaateita pakkaa tyrvääläisillä oleen ja kaikki rapun pieleen!

   Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>