Jarmo Korhonen vahvistaa: ”Pelihommat on tarkoitus jättää vähemmälle”

Jarmo Korhonen ja perheen tyttäret, 4-vuotias Valpuri ja 1-vuotias Elma.

VaLePan tiistaisessa tiedotustilaisuudessa ei nähdä Jarmo Korhosta.

”Olen silloin kotona nukuttamassa lapsia”, viisi kautta pukkipaidassa pelannut libero sanoo.

Huhut Korhosen uran päättymisestä ovat kantautuneet kevään aikana myös miehen itsensä korviin.

”Vastaus niihin on, että peliurani ei jatku. En halua puhua lopettamisesta, etten joudu pyörtämään puheitani, mutta pelihommat on nyt tarkoitus jättää vähemmälle. Asiaan ei liity minkäänlaista dramatiikkaa; aika aikaansa kutakin.”

Lentopalloilijan arki vaihtuu säännölliseen päivätyöhön, sillä Sastamalaan perheineen kotiutunut Korhonen on saanut työpaikan Vammalasta. Mies aloittaa 1. elokuuta lastentarhanopettajana Keskustan päiväkodissa.

”Olemme kotiutuneet Sastamalaan. Täällä on lapsiperheen hyvä olla ja harrastaa, kun mahdollisuuksia on kajakkimelonnasta retkeilyyn.”

Korhosen perheessä on puoliso ja kaksi tytärtä: 4-vuotias Valpuri ja 1-vuotias Elma.

Jarmo Korhonen vakuuttaa, ettei aio polttaa tossujaan tai naulata niitä kiinni seinään. Ammattiurheilija tullaan näkemään pelikentillä jatkossakin, mies nimittäin kertoo vaihtavansa lentopallon pesäpalloon. Ulkokentille liberon sai houkuteltua VaLePan huoltaja Manu Soro.

”Puulaakijoukkueestamme Nurmexen Sepoista löytyy myös lentopallokentältä tuttuja pelaajia. Olemme tulleet valloittamaan Tyrvään kentät. Mestaruutta kohti mennään ja aikataulussa ollaan”, mies virnistää.

  • Nimetön

    Tervetuloa töihin. Otamme mielellämme sinut työkaveriksi. Päiväkotiarki kaipaa miehistä otetta päivän askareihin.

Kommentointi ei ole käytössä.