Viisari heilahti Sastamalassa ja Huittisissa

Poliisi tapasi päihtyneitä kuljettajia liikenteestä.

Sastamalassa partio pysäytti henkilöauton liikennetarkastukseen tiistaina aamuyöllä kello 02.30. Autoa ajoi vuonna 1968 syntynyt mies. Hän puhalsi törkeän lukeman ja paljastui myös ajo-oikeudettomaksi.

Huittisissa jäi kiinni alkoholia nauttinut kuljettaja maanantai-iltana kello 20.15. Lauttakylänkadulla liikkeellä ollut 35-vuotias mies oli 1,16 promillen humalassa. Korttinsa hän oli menettänyt jo aiemmin rattijuopumuksen vuoksi.

  • hilkka

    -maailman paras asia Suomessa on,että poliisi pysyy valppaana kellon aikaa katsomatta.
    Ja napsii lainrikkojia kiinni.
    – kiitos siitä ! – tulee turvallinen olo.

  • Nimetön

    Taitaa ajelut loppua muiltakin, kun Sipilä ja kumppanit myyvät Nesteen kokonaan markkinatalouden riepoteltavaksi. Nesteen työntekijät jaksavat sentään vielä pistää hanttiin. On tämä hankala hallitus, tavallisen sopuisan kansalaisen kannalta. Yhtenään hallitus haastaa riitaa ahkerien palkansaajien kanssa. Entä turvallisuus, jos kaikki kellarit ja varastot sullotaan täyteen bensakanistereita? Eikös juuri puhuttu, että ruokaa ja vettä pitäisi olla varastossa. Miksi nykyhallitus järjestää itse kriisejä?

  • Nimetön

    Se on semmosta, tämmöseen aikaan. Hallituksessa ei ole ainuttakaan huimapäätä joka jotenkin, jotain ymmärtää palkansaajien leipälapiosta, eli palkasta. Huulenheittoa ja virnuilua sitäkin enemmän. Kyllä palkansaajat nämä muistaa ja ”palkitsee” seuraavissa vaaleissa kyseisten puolueitten kekkeruusit.

  • Nimetön

    Minäkin olen jo aikoja sitten päättänyt, että työläiskapitalismia en enää ikinä äänestä.
    Tannerin aikana oli toista.

    • Nimetön

      Juu Tannerin aikana työmies huuteli vaan kännipäissään lavvantai ehtoona tai työväentalon iltamisa, sillon oli oikein asiat, työmiehen erotti jo ulkonäön perusteella muista ihmisistä. Töihin mentiin polokupyörällä, eikä samanlaisella autolla kun herroilla oli. Eikä ollu pekkasia, lavvantaikki oltiin töissä.

  • Nimetön

    Se oli kyllä kokoomuksella melkoinen naurunremahdusten paikka kun virnuilivat olevansa työväenpuolue. Kera Sari sairaanhoitaja. Ainoastaan mainostoimisto teki hyvän tilin. Pilkkaamalla suomalaista rehtiä palkansaajaa. Enään ei äänestyskopissa tehdä virhettä.

  • Nimetön

    Tässä hetkessä ei murehtia kannata mitä tulee Sipilän ja Orpon tuutista. Pitää nauttia Juhannuksen tuulista. Juhlaa ilman suurempia kompasteluja. Ahon laitaan ilman taikaa.

Kommentointi ei ole käytössä.