Kaupungin saunalle halutaan parempi ranta lapsille

Parempaa uimarantaa lapsille toivotaan Sastamalan kaupungin saunalle Iisassa. Valtuustoaloitteen jättivät kokoomuksen ja kristillisdemokraattien ryhmät.

Harvassa kaupungissa on mahdollista pulahtaa uimaan kaupungin ylläpitämästä saunasta aivan keskustan kupeessa. Nykyisellään ranta ei kuitenkaan sovellu hyvin lapsiperheiden tarpeisiin, sillä kaislikoiden läpi on lapsilla vain metrin levyinen kulkuväylä veteen. Aloitteessa esitetään lasten hiekkarannan laajentamista ja maiseman avaamista.

Valtuustoaloitteen luki kokoomuksen Janne Pohjolainen.

  • Nimetön

    olen tuossa rannassa jo lapsena uinut 70 luvulla eikä mitään ongelmia.

  • Maalta

    Eiköhän nyt ole käyttäjien aika tarttua lapioon! Tähän ei kaupungilta tarvita kuin pala viiraa (ja ehkä kuorma hiekkaa) ja loput käyttäjien talkoita. Keskustan asukkaiden on aika oppia tekemään itsekin työtä palveluidensa eteen. Sivukylät ovat itse hiekkarantansa hoitaneet.

  • Kvaakku

    Portaat veteen ovat jyrkät, ne ensin kuntoon. Talvella olisi lämpömatto hyvä laiturilla.
    Muuten ihmettelen tuota aloitetta. Hyvähän siellä on uida, pitää laittaa uimatossut jalkaan, jos tuntuu hankalalta.

  • Nimetön

    Samalla voisi kaakeloida koko rannan, en tykkää kun hiekka tarttuu jalkoihin!

  • Tyrvään Tytti

    Hieno aloite, kiitos Janne! Toivottavasti toteutuu! Itsekin Iisalaisena olen ihmetellyt miksei asialle ole tehty mitään. Lasten kansaa on mukavampi mennä uimaan kun pohja on kunnossa. Käyttäjiä löytyy kyllä. Eiköhän sitä sen verran ole veroja tähänkin käpykylään maksettu, että saadaan hiekka kaupungin uimarannalle ihan kaupunginkin toimesta….

  • Maalta

    Eipä riitä enään veroeurot asioihin, jotka voi asukkaat itsekin pienellä viitseliäisyydellä hoitaa. Ohi on ajat, jolloin kaupunkilaiset vaan palveluista nauttivat. Verot on maksettu täällä reunoillakin ja silti itse tehty hiekkarannat. Verot tarvitaan peruspalveluiden tuottamiseen kattavasti. Vaan koko ajan tuo kattavuus, veroista huolimatta, heikenee…

  • Nimetön

    Ei kerkee kaupungin poijjaat viemään santakuormaa lasten rannalle, kun sitä tarvitaan vehreän Kaalisaaren muuttamiseen hiekkaerämaaksi ja betonilähiöksi…

Kommentointi ei ole käytössä.