Kalastaja löi airolla Kiikassa

Sastamalan Kiikassa Kiimajärvellä sattui erikoinen episodi lauantai-iltana kello 19.20

Asukkaan rantaan tuli kalamies, joka ei sanallisista kehoituksista huolimatta suostunut poistumaan etäämmälle. Keski-ikäinen nainen otti oman soutuveneensä ja sai noin 35-40-vuotiaan parrakkaan miehen pois rannastaan.

Kohtaamisen yhteydessä kalastaja oli lyönyt naista airolla reiteen. Samalla naisen matkapuhelin putosi järveen.

Hetkisen kuluttua mies oli rantautunut ja poistunut paikalta autolla.

  • Nimetön

    Kiimajärven kalastusalueen jakokunnalta, siitä selviää rantaoikeudet.

    Kaikilla huviloilla ei ole omaa rantaoikeutta, ikävä kyllä-

    • Ei kiimajärveläinen

      Mitä tarkoitat rantaoikeudella? Sitäkö, että onko lunastamatonta vesijättöä tai ei, eli yltääkö tontti vesirajaan vai ei? Ei sillä tässä tapauksessa ole merkitystä, vakiintuneen käytännön mukaan alle 50 metrin päässä mökkirannasta kalastaminen on hyvien tapojen vastaista ja jos mökkiläinen kokee sen häiritseväksi, se on kotirauhan rikkomista. Esimerkiksi uimista se vaarantaa tai ainakin häiritsee, eikä naisväelle auringonottokaan ole mukavaa rasvaisten äijien tiiraillessa rannassa. Monille se kalastaminen on tekosyy kyyläämisen harjoittamiseen; miksi esimerkiksi meidän rannassamme uistimen vetäjien katse ja mielenkiinto on aina pihassamme eikä uistimessa? Ne oudot tyypit, jotka pälyilevät veneistään laituria väistäessään, voivat olla varkaitakin tarkastamassa paikkoja. Toisin sanoen kalastaja, joka on alle 50 metrin päässä mökkirannasta rikkoo kotirauhaa, on potentiaalinen varas, syyllistyy seksuaalisen häirintään tai ei ainakaan tunne hyviä tapoja.

  • Nimetön

    Saako sitten kalastuksen varjolla hakata naisia airolla, ei muuta kun munat pois partamieltä ja linnaan.

  • Poika maalta

    Taas päästiin lehtiin. Hyvä Sastamala, brändiä pitääkin pitää yllä. Onneksi nyt ei ketään kuollut.

    • Nimetön

      Jaa kuka, täti? No ei näissä uutisissa kyllä sitä kalamiestäkään esitellä nimeltä? Joku vähäkäpyinen se kyllä on ollut, jos ja kun on alle 50 m päähän toisen henkilön omistamasta tai hallinnoimasta rannasta mennyt kalojaan narraamaan? Itte en kyllä menis edes 100 metrin päähän tiirailemaan, jos näkisin mökkiläisen ulkosalla grillailemassa yms. saunomassa ja uimassa mökillään!

      • Nimetön

        kuka tuon ”turva”rajan määrittelee – on muuten aikas ikäviä sellaisetkin, jotka taajamisssakin syynää ja änkee vahtaamaan toisten pihoja, kävellen ja pyörän päältä, niistä nyt puhumattakaan, jotka vielä vastoin parempaa tietoa ja hyökkäävällä tavalla myös haukkuu niitä – siellä-täällä

  • Nimetön

    Nyt olisi karvaturvan nimi ja kuva saatava valtakunnalisen lehden etusivulle, ei muuten mutta tietäs naisväki minkä näkoistä karvaturpaa varoo.

  • Nimetön

    Onneksi veneet eivät kaatuneet. Turhia hukkumisonnettomuuksia on jo muutenkin liikaa. Olipas nainen sotajalalla kerrakseen.

    • Nimetön

      Miten niin? Eikös se ollut tämä parrakas kalastaja, joka airolla löi naista.

  • kylämmies

    Kiimainen nainen sai melaa veneessä.Oli varmaan tussunaamallakin jotain miälesä kun sinne meni vapaansa heiluttaan.

  • AMIGO

    Itsekin uistelua ja yleensäkin kalastusta harrastavana olen pitäny 150 metriä
    semmosena järkevänä matkana mökkirannasta, joten nainen oli tässä enemmän kuin
    oikeassa. Äijä olis sietäny saada kunnolla turpiinsa. !

  • Nimetön

    minkälaisia ihmiset ovat nykyään? kaikki vaan ärsyttää ja kaikesta otetaan iso älämölo
    ja kaikki tämmöinen annetaan iltapäivälehtiin reposteltavaksi, ei kyetä hyväksymään kanssaihmisiä… siis enää ei tiedetä mitä ihmisiksi oleminen ja käyttäytyminen käytännössä tarkoittaa…

    • Nimetön

      Jos laiturini päässä on kalastaja veneessään kun menen saunasta alasti uimaan, kumpi häiritsee?

    • Nimetön

      Kirjoitus syyllistää tahallaan tai tahtomattaan mökkiläisen rannallaan, kun tämä kehottaa kalastajaa kauemmaksi ulapalle ja lopulta käskee! Siis oikea vastaus on alkujaan, että toisen rannassa kalastamassa ollut henkilö ei tiedä mitä on ihmisiksi oleminen ja käyttäytyminen käytännössä? Sitä kai tässä oikeesti tarkoitaan? Toisen henkilön, mökkiläisen, yksityisyyden loukkaamista?

  • Pohjan Arvo

    Emme tunne tarkemmin tapauksen yksityiskohtia mutta neuvoja osaamme kyllä antaa. Olemme viisaita. Miksi emme ole päättävissä elimissä kun kerran olemme viisaita…

  • Nimetön

    Kotirauhan häirintä ja törkeä pahoinpitely, vankeutta tulee. Ensimmäiseksi pitää ottaa valokuva näistä kusipäistä, vasta sitten konfrontoida.

    • Nimetön

      Nainen käytti omankäden oikeutta kun lähti miestä veneellään hätistelemään. Olisiko hätävarjelun liioittelua.

  • Nimetön

    Mitä omankäden oikeutta nainen käytti, eikö partanaamalle olisi saanut puhua onko partanaama sinun veljesi.

  • Nimetön

    Oliko partanaama itsensäpaljastelija vai oliko muuten vaan esittelemässä melaansa

  • Nimetön

    Onko miesten syytä pelätä tätä partanaamaa jos sillä on mela esillä järvellä, naista se lyö mutta mitä tekee melallaan miehille??

Kommentointi ei ole käytössä.