Löytyykö kaikkien aikojen niksi Sastamalasta?

Suomen kaikkien aikojen niksiä ja kekseliäintä niksauttajaa etsitään tänä keskiviikkona Sastamalasta, kun ilmiöksi muodostunut oranssi niksibussi leiriytyy K-Citymarket Sastamalan edustalle matkallaan halki tuhansien niksien maan.

Niksibussi on paikalla Sastamalan Cittarilla kello 10-14.

Niksibussin kiertue on osa K-ryhmän yhteistä Suomi 100 -hanketta, joka nostaa valokeilaan niksit ja suomalaisten kekseliäisyyden. Halki Suomen porhaltava niksibussi leiriytyy kevään ja kesän aikana yli 80 K-Citymarketin ja K-Raudan edustalle ja on mukana myös kesän festivaaleilla ja muissa tapahtumissa.

Jo tuhannet uteliaat ovat käyneet kiertueen aikana tutustumassa suomalaisten luovaan hulluuteen niksibussissa. Bussista löytyy muun muassa suosituimpia niksejä ja niksivälineitä esittelevä näyttely ja mahdollisuus ilmoittautua videonurkkauksessa kilpailuun omalla niksivideolla. Vierailijat niksien saloihin opastaa niksibussin oma henkilökunta.

Kilpailun kuluessa K-ryhmä kuvaa ja julkaisee 100 niksivideota. Yleisö ja raati valitsevat semifinaalikierroksilta finaaliin kymmenen parasta niksiä. Kilpailun viides karsintakierros alkaa ensi viikolla.

Kaikkien aikojen niksi ja niksauttaja julkistetaan Pirkan päivänä 1.9.2017, ja voittaja palkitaan 10 000 euron K-lahjakortilla. Äänestys, niksivideot ja niksibussin koko kiertueaikataulu löytyvät osoitteesta Niksienmaa.fi.