Satakunnan Kansansoudun retkeläiset palaavat Kokemäenjoelle

Monen vuoden tauon jälkeen Satakunnan Kansansoutu palaa Kokemäenjoelle. Soutajat ja melojat starttaavat perjantaina aamulla kolmen päivän vesistöretkelle Sastamalasta kohti Poria.

Lähtö tapahtuu Vammalasta Sylvään rannasta. Ilmoittautuminen avautuu kello 7. Lähtö jatkuu liukuvana kello 10 saakka. Ruokailu on Äetsän voimalaitoksella kello 11-13. Taukokahvit retkeläiset nauttivat Huittisissa Karhiniemen sillalla kello 14-16. Ensimmäinen päivä päättyy 44 kilometrin, kahden voimalaitospadon ja yhden kosken perästä leiriytymiseen Kokemäellä Risten koululle.

Lauantain päivämatka on 32 kilometriä. Toinen yöpyminen on Harjavallan koulukeskuksessa. Sunnuntaina venekunnilla on edessään 33 kilometriä, kunnes joukot saapuvat Poriin iltapäiväneljältä.

Satakunnan Kansansoutu on Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tapahtumia.

Satakunnan Kansansoudun aikataulu

Poimintoja

    • Nimetön

      Mitä ”iloa” tosta sulle olis jos joku hukkuis? Kyllä on sulla erikoinen maailmankatsomus.

  • Nimetön

    Soutajat ovat myös hyviä sienestäjiä ja halutuimmat sienet ovat ryypätkääpä ja naitatti!

  • Nimetön

    Ikävää luettavaa, onko pakko tylyttää?! Reipasta porukkaa oli lähdössä ja kolmen päivän soutumatka vaatii kuntoa ja luonnosta nauttimista. Ei sinne ryyppäämään mennä. Ehkä sitten matkan päätteeksi on oikein juoda malja reissun kunniaksi. Sirkka Tähtinen

  • Nimetön

    Hieno kolmipäiväinen retki kauniilla joella. Saataisiinko porukka kokoon ensikin vuonna?!

  • Nimetön

    Hieno kolmenpäivän retkitapahtuma, jokainen menee tavallaan ja jos ryyppäminen kuuluu joidenkin retkeen niin miksi yleistää se. Suurin osa kuitenkin nauttii hienosta luonnosta ja talkoolaisten suuremmoisesta työpanoksesta retken onnistumiseen, SUURI KIITOS TALKOOLAISILLE☺!
    Retkellä mukana 21 kertaa, kesän paras tapahtuma.

Kommentointi ei ole käytössä.