Kortiton huumekuski kärysi Vammalassa

Sastamalassa Vammalassa jäi kiinni päihtynyt ja ajokortiton kuljettaja lauantai-iltana. Tapaus sattui noin kello 20.35.

Poliisin liikenneyksikön partiot tekivät rattijuopumusvalvontaa Kallialan kohdalla. Kaupungin keskustan suunnasta paikalle ajoi henkilöauto. Kuljettajana toiminut alle 30-vuotias mies puhalsi nollan, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Mies oli ajokiellossa. Hän jäi kiinni kortitta ajamisesta kuudennen kerran vuoden sisällä.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poimintoja

    • Nimetön

      13:16
      Mitenkähän Suomen hallitus asiaan liittyy? Voisitko ystävällisesti selittää.

      • Nimetön

        Sen että se ei estä mitenkään tälläisten ajelua. 6 kerta oli tää ja aina vaan jatkuu ihan miten haluaa ajella. jos tekoväline otettaisiin pois niin kyllä ajelut loppuisi.

      • Nimetön

        Ei se ole yksistään hallituksen asia (tai edellisten). Eduskunta voi ottaa tällaisiin asioihin kantaa ja viedä eteenpäin. Itseasiassa tästä on muistaakseni keskusteltukin useaan otteeseen. Nämä eivät useinkaan ole niin yksinkertaisia asioita, kuin miltä ensin näyttää. Mitäs, jos kyseinen huumehörhö olisi ottanut sinun autosi käyttöönsä luvatta? Auto valtiolle?
        Kun ei asioita ymmärrä, niin aina ensimmäisenä on helpoin syyttää hallitusta.

    • Nimetön

      Lakkaisivat tekemästä huumepikatestejä jotka näyttää vääriä positiivisia.

    • Nimetön

      Jaa että mistäkö; ootko kuunnellut vaikka radiota, joka päivä vohkataan. Tämä globalisaation tuotos kaikkine lieveilmiöineen – väkevä olut ym. halutaan helposti saataville, lisänä keveästi määrättävät vahvat lääkeaineet, vääristyneet yksilöiden asenteet. Hallinnan menettäminen. Ts. maailmanlopun meininki !

  • Nimetön

    24.7.2017 13:02 Olisi ollut ihan hyvä jos vanhempasi olisivat käyttäneet kumia.

  • Nimetön

    Kyllä nyt Paavo Väyrynen presidentiksi, niin tulee jotain tolkkua tähän Suomen kohellukseen. Kepu on lähtenyt mierontielle. Raha ratsaa, mutta palkansaajille ja eläkeläisille ei natsaa. Vaaralliset voimat vääntää kansaa ketoon. Väyrynen pelastaa demokratian, jota nykyhallitus säikkyy.

  • Nimetön

    Toi remokratia on kyllä paikallaan. Kuten Väyrynenkin on mies paikallaan. Vai oikein residentiksi, no mikä ettei.

Kommentointi ei ole käytössä.