Henkirikokset lisääntyneet Sastamalassa

Poliisille Sastamalassa ilmoitettujen henkirikosten ja niiden yritysten määrä on kasvanut. Suhteellisesti ilmaistuna muutos viime vuoden alkupuoliskoon verrattuna on huikea 350 prosenttia.

Kuluvan vuoden tammi-kesäkuussa poliisin tietoon tuli Sastamalassa yhteensä viisi henkirikosta ja neljä henkirikoksen yritystä. Viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla henkirikosten yrityksiä oli kaksi ja henkirikoksia ei yhtään.

Koko vuonna 2016 henkirikosten yrityksiä kirjattiin kaksi ja henkirikoksia yksi. Edeltäneenä vuonna henkirikosten yrityksiä oli viisi ja henkirikoksia ei yhtään.

Kaikkiaan Sisä-Suomen poliisin tietoon on väkivaltarikoksia tullut aiempaa enemmän. Suhteellisesti eniten viime vuoden alkupuoliskoon verraten lisääntyivät henkirikokset yrityksineen. Niiden kasvu on 72 prosenttia, lukumäärällisesti 25 rikoksesta 43 rikokseen. Eniten lisääntyivät tapon yritykset.

Henkirikokset ja yritykset Sastamalassa

Sastamala, henkirikokset ja yritykset

Poimintoja

  • Young heinähattu

    Viinan kulutus on onneksi laskussa kun nykyään suositaan luonnollista vaihtoehtoa; kannabista(kyseistä yrttiä ei sovi lokeroida huumeeksi enää vuonna 2017 mikäli päästä löytyy edes hitusen älliä eikä elä keskiajalla) Toki joukkoon mahtuu aina leikkikalugangstereita jotka sitten nappaa lääkkeitä ja viinaa ja on omasta mielestään kovia jätkiä. Pysyisivät kotona.

  • Nimetön

    Voi sua nuorta pilvihörhöö. Huume se on, sitä on turha kiistää. Likipitäen kaikki narkit on aloitellut pilven poltolla, sitten kun se ei enää toimi, siirrytään vähän väkevempiin.

  • Nimetön

    Viinan kulutus laskussa , kannabiksen nousussa , samoin henkirikosten määrä . Mitä tästä voimme päätellä ?

  • Nimetön

    ”Pilvihörhö” pisti hieman hymyilyttämään. 🙂 taidat kuulua siihen osaan joka saa ravintonsa eineksistä, nauttii reippaasti alkoholia ja tupakoi, kutakuinkin normaali härmäläinen juntti

  • Juoppo666

    Kannabis lasketaan huumeeksi niin kauan, kunnes se laillistetaan 🙂

  • piski

    johan meni Sastamala ohi Akaan. Eiks oo hienoa olla ainakin jossain asiassa edellä muita kuntia, että tämäkin vielä. tarttiskos asialle tehdä jotain

  • Pöhkö

    Mutta kyllä on ensi vuonna hienoa, kun henkirikoksien määrä on tippunut enemmän kuin missään. (Kunhan vaan nuo muualta tulleet hörhöt menee tappamaan ja tapattamaan itsensä muualle)

Kommentointi ei ole käytössä.