Satakunnan Osuuspankilla runsaasti uusia asiakkaita, talouden tunnusluvut vahvassa vedossa

Satakunnan Osuuspankki, OP Satakunta, Olli Näsi
Satakunnan Osuuspankin toimitusjohtaja Olli Näsi. Kuva: Alueviestin arkisto.

Alkuvuonna OP Satakunta sai runsaasti uusia omistaja-asiakkaita. Myös talouden tunnuslukujen osalta pankki jatkaa vahvistuen.

Osuuspankin omistaja-asiakkaiden määrä lisääntyi edellisen vuoden kesäkuun lopusta 379:lla. ”Tämä tahti on mahtava”, luonnehtii toimitusjohtaja Olli Näsi. Pankilla oli kesäkuun lopussa yhteensä 13 338 omistaja-asiakasta.

Myös pankki- ja vakuutusasiansa Osuuspankkiin keskittäneiden asiakkaiden määrä kasvoi mukavasti. Uusia omistaja-vakuutusasiakkaita tuli alkuvuonna 171 lisää.

Satakunnan Osuuspankki jatkaa vahvassa vedossa talouden tunnuslukujen saralla. Vuoden ensimmäisen puoliskon liikevoitto oli 5,2 miljoonaa euroa. Pankin vakavaraisuus on edelleen vahvistunut – kesäkuun lopun suhdeluku oli kohonnut 66 prosenttiin.

Omistaja-asiakkaille kertyi alkuvuodelta OP-bonuksia yhteensä noin 575 000 euron arvosta.

Satakunnan Osuuspankin loppuvuoden näkymät ovat liiketoiminnan kannattavuuden ja riskien osalta vakaat.

  • Nimetön

    Suomen kansantaloutta viedäänkin sitten sellaiselle kinttupolulle, että oikein hirvittää. Suomalaiset ihmettelee monesti silmät seljällään, miksi Ruotsi pärjää. Mutta nykyhallitus ei uskalla sanoa totuutta siitä. Ruotsissa valtio satsaa erittäin voimakkaasti pääkaupunki Tukholman kasvuun. Meillä johtavat poliitikot vähättelevät ja jopa vihaavat Helsingiä. Ellei Suomi muuta talouspolitiikan ajattelua pois ”hakotukista” kohti muutamaa suurta kasvukeskusta päin, niin hukka meidät perii. Suomen tulevaisuus tehdään kaupungeissa. Ainoastaan siitä kautta saadaan työllisyys nousuun. Urbaani liberaali ajattelu pelastaa meidät.

  • Nimetön

    12.44 Siinä ne ovat molemmat, minun kirjoituksessa. Resepti että lääkkeet. Toki lukutaitoinen pitää olla.

  • Nimetön

    Erityisesti asuntoja pitää rakentaa kiivaasti näihin muutamaan kasvukeskukseen. Asuntoja sinne missä on työpaikkoja tarjolla. Nuorille töitä ja talous nousuun. Tulee velkaantumiselle stoppi. Aluepolitiikka pitää siirtää maaseudulta kohti kaupunkeja. Ei taida kuitenkaan onnistua nykyhallituksen pääministeriltä. Menneisyyden vangit iskee hilut kinttuihin. Siksi tarvitaan uutta poliittista ajattelua. Uudenlaista kykyä napata rohkeus käyttöön päätöksentekoon. Nyhveröinti on lopetettava.

  • Nimetön

    Sellaistakin hehkua on ilmassa, että Timo Soini lähtisi pakolaiseksi Lontoolaiseen pankkiin. Talousviisaat sanoivat ettei palkkoja pitäisi nostaa. Mutta milläs kansa sitten ostaa, jos ostovoima ei nouse? Vienti vetää nyt vähän paremmin, mutta miten kotimarkkinat. Kyllä rahaa pitää olla muillakin kuin pelkästään rikkailla. Jokainen työntekijä on jonkun toisen firman asiakas.

Kommentointi ei ole käytössä.