Attendon uusi palvelukoti rakenteilla Sastamalassa

Attendo
Palvelukoti valmistuu ensi vuoden kesäkuussa.

Sastamalassa Hierikonkadulla rakennetaan uutta kehitysvammaisten palvelukotia.

Palvelukodin asumis- ja kuntoutuspalveluista vastaa Attendo. Palvelukotiin tulee 15 tehostetun asumisen paikkaa ja kuusi tukiasuntoa pihapiirin rivitaloon.

Asukkaat tulevat Sastamalasta ja lähikunnista palvelusetelin kautta.

”Sastamalaan on odotettu uutta kehitysvammaisten palvelukotia jo tovi vastaamaan alueen kasvavaan tarpeeseen palveluasumisen osalta. Olemme iloisia, että saamme rakentaa mielekkään ja turvallisen elinpiirin Sastamalan ja lähikuntien kehitysvammaisten aikuisten tarpeisiin lähelle omaisia”, sanoo Erja Kaksonen Attendosta.

Rakennustyöt käynnistyivät heinäkuussa. Kohteen urakoinnista vastaa Mediset Hoivarakentajat Oy, joka on erikoistunut palvelukotien rakentamiseen. Kiinteistö valmistuu ensi vuoden kesäkuussa.

Palvelukoti tulee työllistämään noin kaksitoista sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

  • Nimetön

    Kaupunkihan näissä on maksumiehenä, aina jollakin tavalla. Eli me asukkaat. Ilman tukea ei yritys ala rakennuttamaan yhtään mitään.

    • Tyrvään Tytti

      Eikos se niin kuulu ollakin? Kyllä Sastamalan kaupunki on paljon järjettömimmissäkin hankkeissa maksumiehenä! Nuoret ja aikuiset kehitysvammaiset saavat vihdoin uuden palvelukodin Sastamaalaan. Hienoa!

  • Nimetön

    Onhan se mukavaa, kun muut maksaa ja sosiaalimenot kasvaa. Sukulaiset vaan surfaa Espanjassa.

  • "Wiklöf"

    – Meillä on liikaa kapitalismia ja yrityskulttuuria valtiolla ja kunnissa. Koulutusta, terveydenhuoltoa ja vanhustenhoitoa ei voi pyörittää kuin osakeyhtiötä.

Kommentointi ei ole käytössä.